• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Call Of Duty

خوبی کن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
بازيش ۲۰است من تمامش کردم

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام خوبي جان
آقا از 20 هم بالاتر . شايد بهترين بازي شوتريه كه تا حالا ديدم.
منم مثل ممد از اون جملاتي كه وسط لود ها و مردن ها مي نويسه خيلي حال كردم .
جالب بود كه يه جمله از ali ibn abitalib داشت :!:
يكي از جمله هايي هم كه خيلي حال كردم اينبود :

The Purpose of WAR is'nt to die for your country , but to make the other bastard to die for His!!!!
(نمي دونم از كيه ! ولي محض ادب اينو نوشتم :rolleyes: )

خوبی کن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
l]mammad
مدير بازيها

Max.jpg

Posted: Wed Nov 12, 2003 4:50 pm

--------------------------------------------------------------------------------
خوبی کن wrote:
Call of Duty
10/10
آهان من دمو اينو دانلود كردم.اين بازي واقعا عاليه.من بدون شك ميگم تا الان بهترين بازي سال تا ببينم Prince of persia و Knight of old republic چطورين.
فقط در موردش اينو بگم Medal of Honor * 5 + wolfestein حالا بازي ميكنين ميگيريم دقيقا اين جمله رو!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

rammstein_persia
!گردن سايت حق داره

haddock.jpg

Posted: Thu Nov 13, 2003 1:37 am

--------------------------------------------------------------------------------
mammad wrote:
خوبی کن wrote:
Call of Duty
10/10

آهان من دمو اينو دانلود كردم.اين بازي واقعا عاليه.من بدون شك ميگم تا الان بهترين بازي سال
فقط در موردش اينو بگم Medal of Honor * 5 + wolfestein حالا بازي ميكنين ميگيريم دقيقا اين جمله رو!

اين Call of Duty من خيلي وقته پيگيرش هستم...و بنظر از اون بازيهاي اساسي مياد و همه جا امتياز بالاي 9 بهش دادن .كسي خبر داره تو ايران رسيده يا نه؟
من هم فكر ميكنم اين بازي Medal of Honor رو چند برابر قشنگترش كنيد..اونجور باشه!

en2fa
!گردن سايت حق داره
80x80en2fa.jpg

Posted: Wed Nov 12, 2003 5:54 pm

ماشالا این call of duty عجب صفحه های سبکی داره!!این چه ترزه سايت ساختنه آخه؟خيلی flash داشت بيخيال شدم.
اما جالب به نظر رسيد!

http://en2fa.blogspot.com
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

-Ehsan-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
Ive seen the preview and evrything and I am really thinking about buying thr game or I might download it :)

Sassan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
34
I downloaded it, after need for speed underground this game is good.​

sharifgame

Registered User
لایک‌ها
2
بازي خيلي باحالي بود منم خيلي باهاش حال كردم.

Anti_Evil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازی خوبی بود ...
Activision از موتور Return to wolfstein استفاده كرده بود.

موفق باشيد.

dracula_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تازه گرفتمش خيلی توپه فکر کنم کلی باهاش حال کنم

voodoo

Registered User
لایک‌ها
0
يه خبر يه خبر كسايي كه كارت گرافيك رادوون 9000 به بالا دارند بدونن كه با اين بازي مشكل خواهند داشت.
در سيستم هايي كه از رادوون استفاده ميكنند بعد از اجراي بازي يه پيغام خطا مياد و ميگه كه با درايور مشكل داره اجرا نميشه براي برطرف شدن مشكل مكمل هاي زير رو بگيرين:
ويندوز 98 و ميلينيوم:
http://www2.ati.com/drivers/wme-cod-7-96-012324e.exe
ويندوز ايكس پي و 2000
http://www2.ati.com/drivers/wxp-w2k-cod-7-96-012324e.exe

usgroup1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از irgamer :
نسخه ي ديگه اي از اين بازي نمي خوان بسازن؟
فكر نمي كردم از يه بازي اينقدر خوشم بياد :p
آره واقعا خيلي باهال ساختن نسخه ديگه كه فكر نكنم ولي بازيش Mod راحت قبول ميكنه احتمالا Mod هاش تا چند وقت ديگه مياد

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام به همگی
من توی چند تا review ای که خواندم از صدای این بازی خیلی تعریف کرده اند و اینکه جدای از Gameplay وحشتناک باحال بازی و اینکه گرافیک خیلی خوبی داره . صدای اون رو یکجور پیشرفت دفعتی در تکنولوژی صدای بازی های کامپیوتر میدونند. و این بازی رو پرچمدار سری بعدی از بازی های با این کیفیت صدا !!

من توصیه میکنم حتما با هدفون بازی کنید و تکنولوژی صوتی مناسب با کارت صوتی تون رو انتخاب کنید . این بازی از EAX 1,2,3, 2D Positional پشتیبانی میکند .
حالا میفهمید که به عوض کارت صوتی های آن بورد مزخرف باید برید و یک Sound Card خوب بخرید و حالشو ببرید .

من از اون مرحله اول روسها که اسلحه نداریم و باید از زیر آتیش مستقیم تیر بارها با حمایت یه تفنگدار ریزه میزه فرار کنید (!!) خیلی خوشم آمد . مثل فیلم سینمائی بود . تازه اگه بخواهید در برید و از صحنه جنگ فرار کنید comrade های عزیز میگیرند بعنوان خائن میکشندتان !!!

voodoo

Registered User
لایک‌ها
0
اره صداش واقعا حرف نداره اگه يكم زيادش كنين فكر ميكنين واقعا توي ميدون جنگ هستين مخصوصا وقتي كه يه تا نك يا نارنجك بقلتون ميتركه و موجش ميگيرتتون.

ali206speed

Registered User
لایک‌ها
3
آقا بگيد كه با چه گرافيكي اين بازي مياد 64 با رم 256 مياد يا نه geforce mx 440 se 4x

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ای بابا با رمز که اصلا حال نمیده !
خدائیش من تصمیم گرفتم دفعه دوم حداقل رو regular برم . این مود green horn خیلی ساده و گلابیه و حال این بازی توپ به سختیشه . من شدیدا منتظر کار بعدی این گروه 2015 هستم . میدونید که سازندگان این بازی همان تیم طراح مدال افتخارند که از اون شرکت بیرون اومدند . واسه همینه که این کار ورژن خیلی بهتری از مداله .
ممد حالا فهمیدم اون mehal*5+wolfenstein یعنی چی !!

یه چند تا review ازش بخونید ( مثلا مال gamespot , gamespy ) میبینید در چه درجه ای قرار داره .

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
البته هيچ كس از شركتي بيرون نيومده مدال رو infinity ward ساخته اينم همون گروه ساخته اما ايندفعه اين شركت activision و موتور ولفشتاين و تجربه اونا رو تو ساختن بازي همراهش داشته اين شده كه ميبيني يكي از بهترين ها.

حالا يه چيز جالب در مورد خودم اينه كه من وقتي بازي ميكنم سرم درد نميگيره برعكس كاراي قبلي تو اين مايه ها مثل ولفشتاين و SOF و quake و خلاصه اين تريپ FPS ها كه خيلي سريعه.خدا پدر BattleField رو بيامرزه از وقتي اونو بازي كردم درست شدم هر كي مثل من motion sick داره اين BF درمانش ميكنه!!

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
Call of Duty is the first product from developer Infinity Ward. If you've been following development of the title, you already know that that most of the team came from 2015, where they developed 2002's stellar Medal of Honor: Allied
Assault for EA
gamespy review

درسته . اينبار همون تيمند براي يه شركت ديگه . منم منظورم همين بيد.
راستی ممد جان یکم درباره این motion sick توضیح میدی ؟ یعنی موقع بازی وول می زنی ؟ !
بتلفیلد هم اصلا حالت داستانی نداره و این خیلی ضعفه . بنظر من . اصلا با cod قابل مقایسه نیست . ولی بلحاظ کنترل تجهیزات و تنوع بازی و البته دمو خیلی خوب بود و شاید از cod جلوتر .
یک چیزی که هست و من اولین بار در MOHAA دیدم دمو های دینامیکه . یعنی تو جزوی ازشی و میتونی مثلا در قایق به اطراف نگاه کنی یا بشینی یا بلند شی .و نمیشینی فیلم نیگا کنی. من تو بازی دیگه ای ندیده بودم . تو سراغ داری یا اختراع همیناست؟

usgroup1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از mammad :
البته هيچ كس از شركتي بيرون نيومده مدال رو infinity ward ساخته اينم همون گروه ساخته اما ايندفعه اين شركت activision و موتور ولفشتاين و تجربه اونا رو تو ساختن بازي همراهش داشته اين شده كه ميبيني يكي از بهترين ها.
موتور ولفن اشتاين, مدال, CoD همشون موتور Quake III مال id Software هستش.

بالا