• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

CDو DVD خام

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Samin :
سلام فایر عزیز
بااین فوجی ها 8X رو 16X رایت میکنی مشکل پیش نمیاد
راستی قیمتشون چنده واز کجا می تونم بگیرم
نه هیچ مشکلی پیش نمیاد البته رایتر من 1640 بنکیو است .... به احتمال زیاد رو هر رایتری اینطوری نیست
قیمتش هم یادمه 680 تومن تکی خریده بودم .... بهترین جا برای خرید پاساژ ایران طبقه اول واحد 104 فروشگاه فرد

sunny4u

Registered User
لایک‌ها
8
با 680 تومن که hp 16x هم میدن البته tdk 16x هم دوربر 700 تومنه.

Samin

Registered User
لایک‌ها
44
بالخره کدوم برند رو پیشنهاد میکنید:f34r:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
fujifilm
+ 580
- 600
تومن .

Samin

Registered User
لایک‌ها
44
راستی تو بازار smartbuy پیدا میشه

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
ارزون ترين dvd :f34r: خام الان چنده؟
کدوم يکی از اين ارزونها بهترن؟

Babak

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
32
firefly:نه هیچ مشکلی پیش نمیاد البته رایتر من 1640 بنکیو است

دوستان سلام
فاير فلاي جان اين مدل بنكيوت الان قيمته روزش چنده بعد اگه بالاي 55 تومنه بهترين رايتر به نظر تون چيه
و دومي اينكه قيمت اين ديتا لايف چنده و بالاترين ذرفيت ذخيره سازي ديويدي الان كه تو بازار با هر رايتري مي خوره چيه؟
ممنون از جوابايي كه ميدين

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من مي خوام چند پك سيدي خام بخرم ولي نمي دونم كه چه جنسي بخرم كه دو روزه خراب نشن . قبلا سامسونگ (از اين رنگيها)خريدم ولي دو ، سه ماه بعد لايه ي روييشون پوسته پوسته شد و يه بار هم فاكس خريدم ولي بعد از اينكه روشون چند تا فيلم كپي كردم با وي سي دي كه فيلمها رو ديدم بعضي جاها فيلم شطرنجي مي شد يا تصوير چند ثانيه ثابت و صدا هم تيز ميشد.
اگر لطف كنيد بهم بگيد كه سي دي خام چه جنسي بگيرم كه با چند تا خش كه روش ميفته خراب نشه و جنسش هم خوب باشه ممنون ميشم.​

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
سیدی هم شده جزء قطعات کامپیوتر؟
اما جواب:زیاد فرقی نداره سر و ته یه کرباسن ولی من همیشه ال جی سفید میگیرم
یه دلیل منطقی هم دارم
چون سفیده و میشه روش داستان نوشت

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
سونی اصل! :cool:

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از djpeiman :
یه دلیل منطقی هم دارم
بابا منطق! :lol: :lol:

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از djpeiman :
یه دلیل منطقی هم دارم
من چون اينجا براي مشاوره بود ، گفتم اينجا مطرحش كنم نسبت به جاهاي ديگه مرتبطتره به هر حال چهل ، پنجاه تومن ميخوام پول سي دي خام بدم ، در اين شرايط فكر كنم اگر كمي مشورت كنم بد نباشه .
در مورد سي دي هم خودم تعريف Dr Data رو شنيدم ، اگر دوستان استفاده كردن و راضي بودن يا پيشنهاد بهتري دارن ممنون ميشم بهم كمك كنن. (اصلا دلم نمي خواد مثلا يه فيلمي رو كه برام خيلي مهمه و بعد از كپي كردنش اون رو از روي هارد پاك مي كنم بعدا ببينم روي وي سي دي يا شطرنجي اجرا ميشه يا گير مي كنه)

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از djpeiman :
سونی اصل رو اخه از کجا میخری؟
من معمولا سی دی هام رو از فروشگاه فرد در طبقه اول مرکز کامپیوتر ایران تهیه میکنم البته بنا به اقتضای کارم تعداد زیاد. این فروشگاه فقط کارش فروش سی دی و دی وی دی هستش. در مورد تشخیص اصل بودنش هم اینجا توضیح دادم: http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=570977&postcount=18

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
جالب ناک بود

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فروشگاه فرد تایید میشه ، من هم همیشه بصورت عمده سی دی و دی وی دی خام سونی رو از اونجا تهیه می کنم.

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از FireFly :
فروشگاه فرد تایید میشه ، من هم همیشه بصورت عمده سی دی و دی وی دی خام سونی رو از اونجا تهیه می کنم.
تا اينجا كه چيزي دست منو نگرفت ، چون در تهران زندگي نمي كنم كه بتونم به فروشگاهي كه معرفي كرديد برم در مورد سيدي سوني هم اينقدر انواع تقلبيش در بازار ريخته كه تشخيص اصلي و بدليش خيلي سخته و بايد از اعتبار فروشگاه در اين مواقع استفاده كرد كه در اينجايي كه من هستم(اهواز)همچين فروشگاهي رو حداقل من نميشناسم.
راستي نگفتين بالاخره نظرتون درباره Dr Data چيه؟

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Pedram_IR :
تا اينجا كه چيزي دست منو نگرفت ، چون در تهران زندگي نمي كنم كه بتونم به فروشگاهي كه معرفي كرديد برم در مورد سيدي سوني هم اينقدر انواع تقلبيش در بازار ريخته كه تشخيص اصلي و بدليش خيلي سخته و بايد از اعتبار فروشگاه در اين مواقع استفاده كرد كه در اينجايي كه من هستم(اهواز)همچين فروشگاهي رو حداقل من نميشناسم.
راستي نگفتين بالاخره نظرتون درباره Dr Data چيه؟
راستش من شخصا تا حالا هرچی رو سی دی سونی رایت داشتم امکان نداشته بسوزه یا با مشکل دیگه ای مواجه بشم ، Dr. Data هم خوبه ولی چند مورد سوخته داشتم .... به نظر من اگر سونی اصل نتونستید پیدا کنید سامسونگ بگیرید من در مواقعی که سونی موجود نباشه از سی دی خام های سامسونگ استفاده می کنم.

یک مسله دیگه احتمال داره که بتونید تلفنی به فروشگاه فرد سفارش بدید تا براتون پست کنه ، البته اطمینان ندارم .. می تونید امتحان کنید ضرر نداره ..

این هم شماره تلفنش : 88806808
تلفکس : 88806155

بالا