• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

CDو DVD خام

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از FireFly :
راستش من شخصا تا حالا هرچی رو سی دی سونی رایت داشتم امکان نداشته بسوزه یا با مشکل دیگه ای مواجه بشم ، Dr. Data هم خوبه ولی چند مورد سوخته داشتم .... به نظر من اگر سونی اصل نتونستید پیدا کنید سامسونگ بگیرید من در مواقعی که سونی موجود نباشه از سی دی خام های سامسونگ استفاده می کنم.

یک مسله دیگه احتمال داره که بتونید تلفنی به فروشگاه فرد سفارش بدید تا براتون پست کنه ، البته اطمینان ندارم .. می تونید امتحان کنید ضرر نداره ..

این هم شماره تلفنش : 88806808
تلفکس : 88806155
دست شما درد نكنه . حالا سوختن دو ، سه تا سيدي مهم نيست ، مهم اينه كه اونايي كه نمي سوزن بعدا مشكلي پدا نكنن.
در مورد سامسونگ هم همونطور كه در اولين مطلبم نوشتم سيدي هاي رنگيش رو كه چند ماه پيش خريدم الان پوسته ي روييش برداشته شده . طلاييهاش هم ( كه فكر مي كنم اينا اصل بودن ) در حال حاضر ظاهرا تقلبي شدن چون حتي يكي از فروشگاههاي اهواز قبلا براي اين سيدي ها گارانتي داشت ولي در حال حاضر ديگه اين سيدي ها رو به علت تقلبي شدن گارانتي نمي كنه.
راستي قيمت تك فروشي اين سيدي ها و همين طور پك 50 تاييش چقدره؟

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من منظورم سامسونگ نقره ای بود.... قیمت تک فروشی رو ندارم ولی پک 50 تایی سونی 170 تومان و سامسونگ هم هر سی دی 160 تومان است.

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از FireFly :
من منظورم سامسونگ نقره ای بود.... قیمت تک فروشی رو ندارم ولی پک 50 تایی سونی 170 تومان و سامسونگ هم هر سی دی 160 تومان است.
اين سوني هايي كه مي گيد چه رنگي هستن؟ راهي هست كه اصلي و تقلبي رو بشه تشخيص داد؟ اين طور كه از سوني ها تعريف ميكنيد ، فكر كنم بهتره سوني بگيرم.
با تشكر از شما

milad_21

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Parham.G :
شدیداً تایید می شه!
23.gif

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از Pedram_IR :
اين سوني هايي كه مي گيد چه رنگي هستن؟ راهي هست كه اصلي و تقلبي رو بشه تشخيص داد؟ اين طور كه از سوني ها تعريف ميكنيد ، فكر كنم بهتره سوني بگيرم.
با تشكر از شما
اون لینکی رو که تو پست بالایی گذاشتم بخونید. اگر هم یک اصل و یک تقلبی رو بتونید با هم ببینید، تفاوت کاملا مشهوده!

ferrari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سی دی های benq خیلی خوبن چون من خودم امتحان کردم
البته تو بازار خیلی کم پیدا شدن ضمنا سی دی های benq جز معدود سی دی هایی هستن که هنوز گارد دارن

ولی یه چیز جالب دیگه هم بگم من الان یه سی دی data life واسه 6 سال پیش دارم که تا حالا دست 100 نفر گشته ولی آخ نگفته !!!!!!!!
یعنی اینکه هر سی دی اگه اصل باشه عین ماه کار میکنه حتی یه سی دی مثل دیتا لایف

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
الان تو cd-r هاي نسبتا خوب كيفيت smartbuy از همه بهتره . سوني ها هم همه كه نه ولي 90% ريمارك هستند

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از Parham.G :
اون لینکی رو که تو پست بالایی گذاشتم بخونید. اگر هم یک اصل و یک تقلبی رو بتونید با هم ببینید، تفاوت کاملا مشهوده!

من اون لينك رو خوندم ولي مساله اينه كه چند تا سيدي سوني كه در دسترسم هستن مشخصاتي رو كه گفتين رو ندارن ، در بازار اهواز هم اكثرا به همين شكل هستن و قبول كنيد كه كمي سخته كه به فروشگاههاي مختلف سر بزنيد و بهشون بگيد كه سيدي هاي مختلف رو براتون بيارن و يكي يكي نگاشون كنيد و بعد بگيد شرمنده اينا اصل نيستن ، خداحافظ.
من پدرم براي يه ماموريت دو روزه الان تهرانه و مي تونه به بازار رضا بره ، تو اين بازار ، فروشگاه معتبري رو ميشناسيد كه اگر شد از اونجا بخره؟

به نقل از ferrari :
البته تو بازار خیلی کم پیدا شدن ضمنا سی دی های benq جز معدود سی دی هایی هستن که هنوز گارد دارن

اين سيدي ها همشون اصلن يا اينا هم ريماركش تو بازار بيشتره؟ اگر لطف كنيد قيمت پك 50 تاييش رو هم بگيد ممنون مي شم .
و اگر تقلبيش تو بازار هست ، نحوه شناسايي اصلي از تقلبي رو هم ممنون ميشم بگيد.
راستي benq بهتره يا smartbuy ؟​

Samin

Registered User
لایک‌ها
44
به نقل از ferrari :

ولی یه چیز جالب دیگه هم بگم من الان یه سی دی data life واسه 6 سال پیش دارم که تا حالا دست 100 نفر گشته ولی آخ نگفته !!!!!!!!
یعنی اینکه هر سی دی اگه اصل باشه عین ماه کار میکنه حتی یه سی دی مثل دیتا لایف
منم سی دی ها ی BenQ رو تایید می کنم هم طلایی هاش رو و هم دور مشکی هاش رو;)

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا گیگابایت هم خوب سی دی هستش
نمایندگیش آواژنگ هستش
حدود قیمتش هم 160-170 هستش

ferrari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Pedram_IR :

من اون لينك رو خوندم ولي مساله اينه كه چند تا سيدي سوني كه در دسترسم هستن مشخصاتي رو كه گفتين رو ندارن ، در بازار اهواز هم اكثرا به همين شكل هستن و قبول كنيد كه كمي سخته كه به فروشگاههاي مختلف سر بزنيد و بهشون بگيد كه سيدي هاي مختلف رو براتون بيارن و يكي يكي نگاشون كنيد و بعد بگيد شرمنده اينا اصل نيستن ، خداحافظ.
من پدرم براي يه ماموريت دو روزه الان تهرانه و مي تونه به بازار رضا بره ، تو اين بازار ، فروشگاه معتبري رو ميشناسيد كه اگر شد از اونجا بخره؟

اين سيدي ها همشون اصلن يا اينا هم ريماركش تو بازار بيشتره؟ اگر لطف كنيد قيمت پك 50 تاييش رو هم بگيد ممنون مي شم .
و اگر تقلبيش تو بازار هست ، نحوه شناسايي اصلي از تقلبي رو هم ممنون ميشم بگيد.
راستي benq بهتره يا smartbuy ؟​

من یه جند وقتی هست که قیمت نکردم چون آخرین بار تا مصرف چند ماهمو خریدم
ولی حتما برات سوال میکنم و بهت میگم

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از ferrari :
من یه جند وقتی هست که قیمت نکردم چون آخرین بار تا مصرف چند ماهمو خریدم
ولی حتما برات سوال میکنم و بهت میگم
ممنون ، منتظرم.

ferrari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من یه سر رفتم بازار
همونجوری که حدس میزدم تو بازار قحطیه Benq آمده
ولی بازم تحقیق کردم فهمیدم سی دی های princo قیمت پایین و کارایی بالایی داره و مشخصات سی دی و انعطاف پذیری و... خیلی نظر منو بخودش جلب کرد پس می تونم اونم بهتون پیشنهاد کنم

pack های اصلش هم با هلوگرام هست و رو شون نوشته made in taiwan

حواست باشه یه سری چینی هم داره که روشون نوشته made in china ولی فکر میکنم تا اونجایی که یادمه هلوگرام نداره

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
سی دی فقط الجی سفید
واقعا میارزه
آخرین قیمتش 145 بوده برای پک 50 تایی

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
پایتخت پک 50 تایی از HP رو می گفت دونه ای 180 تومن یعنی طرفهای 9000 تومن .

DVDRW که تکنولوری Light Scribe هم دارن از اچ پی آوردن .........

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از shahramcat :
پایتخت پک 50 تایی از HP رو می گفت دونه ای 180 تومن یعنی طرفهای 9000 تومن .

DVDRW که تکنولوری Light Scribe هم دارن از اچ پی آوردن .........
این LightScribe ها رو کجا داشت و چند بود قیمتهاش؟ اصلا الان تو بازار DVD Writer ای که این تکنولوژی رو ساپورت کنه هست؟

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
به نقل از Parham.G :
این LightScribe ها رو کجا داشت و چند بود قیمتهاش؟ اصلا الان تو بازار DVD Writer ای که این تکنولوژی رو ساپورت کنه هست؟

آره عزیز فعلا که اچ پی آوردن با این تکنولوری . قیمت بین 80 تا 90 هست . البته 3 ماهی هست که شرکتهای دیگه هم مثل NEC , Benq زدن اما من اینجا ندیدم .

دی وی دی های مخصوص برای Light Scribe باید استفاده بشه که 800 تومن هست و تقریبا حک روی دی وی دی 2 رنگ بیشتر نداره .

نمایندگی اچ پی پایتخت به طرفه برج B که نبش راهرو هست .

ma000055

Registered User
لایک‌ها
3
DVD Re-write کسي قيمت داره؟؟؟؟

ugi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام دوستان. من بهتون پیشنهاد میکنم که سی دی خام دکتر دیتا رو برای یکبار هم که شده استفاده کنین.
مطمئنا راضی کننده س.
آدرس فروشگاه اینترنتی ش هم اینه: www.iroonibazar.com
موفق باشید.

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
من سیدی های HP و Sony قاب دار رو توصیه میکنم
سیدی های BenQ و Dr.Data هم بد نیستند
البته من خودم یه پک 50 تایی سونی گرفتم 8 تومن و ساخت HonGKonG هست !

بالا