• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

CD-KEY بازی ها برای بازی در اینترنت

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
سلام بچه ها. خوبید؟
یه سوالی داشتم: آیا میشه CD-KEY بازی ها را (نسخه درست وحسابی که توسط هزار نفر استفاده نمیشه) از طریقی به دست آورد که بتوان با آن Online توی اینترنت بازی کرد؟
خصوصا دنبال CD-KEY بازی Warhammer 40000-Dawn of War: Dark Crusade هستم. امروز رفته بودم داشتم اینترنتی بازی می کردم که تا بازی داشت گرم میشد یه دفعه پرید بیرون که یکی دیگه با CD-KEY شما وارد شده است! خیلی حال گیری بود.
البته نمی دونم چرا روی هر چیزی کلیک می کردی حدود 1 ثانیه طول می کشید تا اثر کنه. شاید علتش Lag است چون من با 56K رفته بودم. (می دونید ADSL این مشکل رو داره یا نه؟)
به هر حال استراتژی رو میشه با 56K هم تحمل کرد. ولی مشکل CD-KEY هست.
54.gif

مرسی.:)

BENBANDU

Registered User
لایک‌ها
2
مطمئن باشيد كه وقتي يه CD-key لو رفت، يعني لو رفته و به زودي به دست 1000 نفر ميرسه و در نهايت توسط سرور Ban ميشه. مگه اينكه با يك نفر اشتراكي يكي بخرين تا هزينش كمتر بشه و اين سريال فقط دست خودتون دو نفر باشه. (3 نفر هم فايده نداره)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
مطمئن باشيد كه وقتي يه CD-key لو رفت، يعني لو رفته و به زودي به دست 1000 نفر ميرسه و در نهايت توسط سرور Ban ميشه. مگه اينكه با يك نفر اشتراكي يكي بخرين تا هزينش كمتر بشه و اين سريال فقط دست خودتون دو نفر باشه. (3 نفر هم فايده نداره)

ممنون.
یعنی واقعا هیچ راهی نداره؟
نمیشه یه خارجی رو پیدا کرد که نمی خواسته توی اینترنت بازی کنه و فقط Single می خواد و مثلا Key رو 5 دلار ازش خرید؟ :D

بالا