Center كردن افقي و عمودي با CSS

شروع موضوع توسط شايان ‏5 سپتامبر 2004 در انجمن HTML

  1. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    تو CSS چطوري ميشه اين رو بوجود آورد ؟!

    [​IMG]


    يعني يه DIV داخل يه DIV ديگه ، هم horizontal هم vertical وسط ( Center ) باشه !

    افقيش رو بلدم ! عموديش و نتونستم !

    يه Vertical-Align پيدا كردم كه كار نكرد !

    اگر كسي بگه لطف بزرگي كرده !

    ----------------------------

    قابل توجه مديران : الان كه ميخواستم اين تاپيك رو بزنم ديدم هيچ بخشي براي CSS كه انقدر مهمه نداريم !
    ( شايدم من پيدا نكردم )
     
  2. خرید بک لینکبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,924
    تشکر شده:
    3,611
    محل سکونت:
    Internet
  4. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,924
    تشکر شده:
    3,611
    محل سکونت:
    Internet
  5. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,924
    تشکر شده:
    3,611
    محل سکونت:
    Internet
    اینو ببین:

    HTML:
     <html><head>
     
     <style type="text/css">
     	<!--
        
     	DIV.outer
     	  {
     	  position: absolute;
     	  left: 50%;
     	  top: 50%;
     	  width: 300px;
     	  height: 300px;
     	  margin-left: -150px; /* half of width */
     	  margin-top: -150px;  /* half of height */
     	  background-color: #6699CC;
     	  }
     	  
     	  
     	DIV.inner
     	  {
     	  position:absolute;
     	  left: 50%;
     	  top :50%;
     	  width: 100px;
     	  height: 100px;
     	  margin-left: -50px;  /* half of width */
     	  margin-top: -50px;   /* half of height */
     	  background-color: #99CCFF;
     	  }
     	  
     	-->
     </style>
     	  
     </head>
     <body>
     
     <div class="outer">
     in center of page
     
     <div class="inner">
     in center of outer div
     </div>
     
     </div>
     </body></html>
     
     
  6. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    اول اينكه دمت گرم كه جواب دادي ....

    ئ.م اينكه بيرونيه سايزش مشخص نيست ! يعني 100% ه !

    ببين قضيه اينه كه يه DIV با سايز مشخص رو ميخوام تو كل صفحه بذارم وسط !!!

    يعني با بزرگ و كوچيك شدن صفحه ... اين وسط بمونه !

    همين كاري كه الان با فايل فلش تو http://shayan.ws كردم ... اولي لون با Table درست كردم .

    با Table خيلي راحته ... ولي چون نميخوام از Table استفاده كنم ... بايد با DIV بسازم ...

    اگر سايز جفتش معلوم بود ... با Margin ميشد راحت ساخت ... ولي فقط سايز داخليه معلومه !
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون