آژانس هواپیمایی
pop up

CGI ياد بدين به من!

شروع موضوع توسط - ‏30 ژانویه 2003 در انجمن سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت

  1. Guest

    سلام! نمي دونم اينجا جاي درستيه براي اين سوال ولي حالا! ;)
    من تقريبا هيچي سي.جي.آي بلد نيستم (ولي برنامه نويسيسم خوبه. يعني اگه برام يكي بنويسه با تنجزيه تحليلش ياد مي گيرم) حالا من يه چيز مي خوام ياد بگيرم.... يه سي.جي.آي مي خوام كه با توجه به ورودي (كه توي يو.آر.ال بهم ميدم. بعد علامت سوال) توي يه دايركتوري روي سرور اون فايل هايي رو كه با اون كلمه شروع ميشن پيدا كنه و اسم فايل + محتوياتشو خروجي بده (روش فرمتينگشم بهم بگين بد نيست....) يكيم مي خوام كه يه اسم فايل بگيره... بعد يه خط هم اطلاعات بگيره ته اون فايل اضافه كنه . . . نظرتون چيه؟ مي تونين كمك كنين؟
    (در ضمن من روي نت-فيرمز سايت دارم... اگر كار ديگه اي به جز گذشتن فايل توي CGI-BIN بايد بكنم بگيد)
    شديداَ مرسي!!!!!

    باي

    خيلي پررو ام نه؟ همه كارو ميخوام يكي ديگه بكنه برام!!! ولي خوب عوضش ياد مي گيرم بعدا خودم مي كنم! ;) مرسي!
     
  2. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    CGI يه تکنولوژيه نه يه زبان.
    با زبانهای مختلف هم ميشه نوشتش. Perl، C، VB، و . . .
    من شخصا با CGI ها زياد کار نکردم. اگه با ASP بخوای ميتونم کمکت کنم ولی CGI شرمنده . . .

    البته اگه تو گوگل Search کنی فکر کنم ضرر نداشته باشه . . .
     
  3. Guest

    سلام! ممنون از راهنمايت! :oops:
    مرسي كه كمكيدي! تا جايي كه من يه چيزايي مي دونم... ميدونم كه حتي ميشه يه فايل exe درست كرد كه گذشت رو سرور و اجرا بشه خروجيشو ما ببينيم... اگر دوستان در اين موارد اطلاعي دارن بهم بگم.. (در ضمن perl اصلاَ بلد نيستم.. ولي VB & C بلدم...
    در مورد asp هم اگر بدوني چه جوري ميشه اين كارو كرد و بگي ممنون ميشم... ولي خوب نت-فيرمز ساپورت نمي كنه و منم حتماَ روي نت فيرمز مي خوام! ... ولي خوب بلد باشم بد نيست!
    ممنون!
     
  4. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    دقيقا درسته.
    فرق برنامه نويسی CGI با برنامه نويسی معمولی در اينه که يه برنامه CGI (مثلا اگه با VB يا VC يا Delphi بنويسی) تمامی مقاديرش رو تحت Command Prompt (مثلا در Address Bar) دريافت ميکنه و Result هاش رو هم تحت Command برميگردونه.
    يک برنامه CGI هيچوقت هيچ پنجره ای باز نميکنه که منتظر دريافت کليک کاربر باشه.

    در مورد اينکه نوشتی VB , VC بلدی، تا اونجاييکه من ميدونم (شايد اشتباه کنم) هيچيک از اين دو، فايل با پسوند CGI بهت نميدن. بلکه EXE بهت ميدن و باز تا اونجاييکه ميدونم (باز هم شايد اشتباه کنم) سايتهای Free (و گاها پولی) اجازه اجرای فايلهای EXE رو نميدن. (در کل فايلهای CGI ای که Compile شده باشن) و فقط CGI هايی که با زبان Perl نوشته ميشن (اسکريپتهايی که در زمان اجرا بصورت خط به خط Compile ميشن) روی اين سرورها قابل اجرا هستن.

    و اما ASP.
    در ASP يه Object داريم به اسم FSO، File System Object
    با اين آبجکت ميتونی با فايلهای مستقر در هارد کار کنی (اگه روش Permission (حق دسترسی) داشته باشی). ميتونی ليست فايلها رو بگيری، ميتونی هر فايلی رو خواستی باز کنی، ميتونی توی فايلها بنويسی، حذف کنی و . . .

    يه نگاهی به اينجا بنداز:
    <a href='http://www.w3schools.com/asp/asp_ref_filesystem.asp' target='_blank'>http://www.w3schools.com/asp/asp_ref_filesystem.asp</a>

    ببخشيد که سواتم در مورد CGI کمه و نتونستم کمک کنم. ولی باز هم اگه تو گوگل Search کنی ضرر نداشته بيده!

    خوش باشی . . .
     
  5. Guest

    سلام!
    آقا كوروش دستت درد نكنه... راستشو بخواي در همين حد خودمم مي دونم... (حتي وجود FileSystemObject رو مي دونستم ولي تاحالا باهاش كار نكرده بودم. آخه من يه ريزه اي.اس.پي هم بلدم!) ولي ممنون... يه كم سرچ كردم تو گوگل... آموزش سي.جي.آي به اضافه يه سرور كه رو هاردت مي زاري و سي.جي.آي ساپورت مي كنه پيدا كردم (16 مگ) كه هنوز دانلود نكردم... اگر خوب بود خبرشو مي دم كه بتونين سايتاتونو رو هاردتون راحت امتحان كنين!
    بازم مرسي......
     
  6. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    برای تست کردن فايلها چه CGI و چه ASP و چه PHP و . . . بهترين راه به نظر من استفاده از IIS روی ويندوز 2000 است.

    ايشاللا که مشکلت بزودی حل ميشه . . .

    خوش باشی
     
  7. boxilink
  8. Guest

    سلام!
    ببخشيدا ولي من اصولاَ عادت دارم كه به هر جوابي بهم مي دن جواب بدم (ولو يك خط) اگر شمام همچين عادتي داشته باشيد ديگه عمراً اين تاپيك بسته نميشه!
    با حرفت كاملاَ موفقم (آي.آي.اس در ويندوز 2000) ولي براي من كه با كامپيوترم همه كار قراره بكنم (از جمله بازي هم باهاش ميشه) و كارت شبكه در پيت منم وين2000 ساپورت نداشت (نميدونم درايورشو آپديت كردن يا نه) مودمم قاط داره تو 2000... بهترين انتخاب همين ام.اي هستش كه با سرور Apache راه بيوفته و سي.جي.آي هم ساپورت مي كنه . . . خيلي ساده هم هست پيكربنديش (راستش من يه بار 2000 ريختم... نتونستم سرورشو ستاپ كنم..... البته زيادم باهاش ور نرفتم!)
    همين ديگه... باي!
     
  9. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    ميبينم که پايه ای !
    چت Topic !!!

    پيکر بندی IIS خيلی هم سخت نيست . . .

    شده سر يه خط کم نميارم !!!
    D:

    خوش باشی . . .
     
  10. Guest

    سلام!
    مشكل من با 2000 اين بود كه حودش مي گفت همه چي درسته... ولي وقتي آدرس خودمو مي زدم به هر چهار صورت زير:
    <a href='http://localhost' target='_blank'>http://localhost</a>, <a href='http://127.0.0.1' target='_blank'>http://127.0.0.1</a> و كانكت مي شدم و آي.پي مو مي زدم.... اسم كامپيوترمم انتخاب كردم بار نشد...
    يه سرم زدم به تنظيمات دي.ان.اسش ولي فايده نداشت!... خلاصه بي خيال 2000 من كه فعلاَ ندارمش.... (تو يه ويرچوآل پي سي ريختمش بالا نيومد... حوصله دردسر ريختنشم رو كامپوترم ندارم ... آخه قبلش بايد يه دستي به پارتيشنام بكشم!!!)
    همين ديگه... البته بيشتر از يك خط شد!!!
     
  11. rasa

    rasa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    142
    تشکر شده:
    3
    اگر CGIبا ويژوال مينويسي! كاش تو قسمت ويژوال ميپرسيدي!
    ولي من فكر كنم كليد مشكلات تو در توابعAPI باشه! خيلي راحت ميتوني از اونها واسه اين كارها استفاده كني(يه COPY & PASTE ميخواد!) توابع كار با فايل API زياده! ولي اسماشون گوياي كارهايي كه انجام ميدن هست! خلاصه يه سري بهAPI ها بزن.
     
  12. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    دست سوسک عزيز درد نکنه.
    بابا کلی وارده ديگه. ميتونه تو اين زمينه راهنمای خوبی باشه.

    خوش باشيد . . .
     
  13. rasa

    rasa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    142
    تشکر شده:
    3
    يه چيزي در پيرو حرفهاي كوروش بگم كه! ASP واسه اين كارا بهتره(البته خيليASP سوار نيستما) چون سرعتش بيستر! CGI داره از دور خارج ميشه! مثلا خود من تا ببينم يه صفحه ايي 100 ساعت طول ميكشه تا بياد سريع ميبندمش! خلاصه شايان اگه ميخواي VISITOR هاي سايت زياد باشه! بي خيال CGI شو! جز اينكه ديگه خيلي مجبور باشي!(بعدش كوروش نمو :oops: ميكني ها!! )
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Guest

    سلام!
    آقايون ممنون از اظهار نظراتتون... ولي من نميتونم اي.اس.پي بزنم چون سرورم ساپورت نمي كنه... فقط سي.جي.آي داره... در ضمن اين يه سايت كه فقط خودم ميخوام برم روش!! (راستشو بخواي بخش مكمل يه برنامه هكه!!!!!!! ;) ) اطلاعات بيشتر خواستين تو چت ميگم!!! براي اين كار يه سري فايل متني رو سرور هست كه بايد خونده شه... (اسماشونم معلوم نيست... يعني در اصل بايد سرچ كنه ببينه چه فايلهايي هست...) بعد اونارو داونلود كنه... فعلاَ به اف.تي.پي كانكت مي كنه ولي اف.تي.پي نت-فيرمز به درد كار من نمي خوره! اگه بتونم اين كارو با سي.جي.آي رو سرور كنم توپ مي شه.... (سه سوت جواب ميده!!!) همين ديگه... گفتم بدونين! من دارم روش كار ميكنم فعلاَ!
     
  16. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    بابا هكر! بابا اينكاره!
    آقا اگه واردي يه بخش هك و اين چيزا توي اينجا راه بندازيم بلكه ما هم دو كلمه ياد بگيريم.
     
  17. Guest

    سلام!
    برنامه من تنها كاري كه مي كنه هك كردن پسورد اينترنته . . . (من از عيد تا حالا اكانت اينترنت نخريدم!)
    فقط يه تروجانه ميفرستي برا طرف... ايونم پسورداشو ذخيره مي كنه رو سرور (ديگه دردسر سرچ كردن آي.پي. هم نداره) بعد بنرامه مكملش با اف.تي.پي ميره دانلود مي كنه... وبي اف.تي.پي نت-فيرمز خيلي مزخرفه... شايد 35-40 بار به خاطر شلوعي بايد دوباره سعي كنه! برا همينم رفتم تو نخ نوشتن سي.جي.آي كه دارم كم كم ياد مي گيرم!!!
    اگه خواستين برناممو بهتون ميدم... ولي قبلش تو چت (يا احتمالا تو تلفن) بايد يه صحبتي داشته باشيم!!!!!
    باي

    پا نوشت: در ضمن من اصلاَ هك مك بارم نيست!