• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

:: Chat ::

arash_kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
کسي ميدونه. ياهو و Msn و . . . رو با چه برنامه اي كد نويسي كردن ؟

johnsss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مطمئن نيستم ولی به احتمال خيلی زياد yahoo Messenger را با java نوشتن.
(قاعدتاً جاوا به خاطر Platform Independency انتخاب بهتری بوده ولی چون ميکروسافت ازش درست پشتيبانی نميکنه
MSN Messenger رو باهاش ننوشتن. و به جای اون از C++ استفاده کردند (ولی همينجور که گفتم اصلا مطمئن نيستم).

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
من که برنامه نویس نیستم ولی یه چیزی!! اگر به خاطر Platform Independency فرضا با جاوا نوشته باشن یاهومنسجر رو یک سوال اینه که پس چرا دانلود برای هر سیستمی یک نسخه گذاشته و دیگه اونوقت یه جورایی نصب و استفادش باید وابسته به virtual machine می شد که خوب نیست و ما ها میگیریم از سایتش و بدون داشتن virtual machine اجرا میکنیم.. البته یه دونه نسخه جاوا هم داره که به درد سایت دانشگاه ها یا جاهایی که برنامه نمیشه نصب کرد میخوره..

johnsss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از aaber_piade :
من که برنامه نویس نیستم ولی یه چیزی!! اگر به خاطر Platform Independency فرضا با جاوا نوشته باشن یاهومنسجر رو یک سوال اینه که پس چرا دانلود برای هر سیستمی یک نسخه گذاشته و دیگه اونوقت یه جورایی نصب و استفادش باید وابسته به virtual machine می شد که خوب نیست و ما ها میگیریم از سایتش و بدون داشتن virtual machine اجرا میکنیم.. البته یه دونه نسخه جاوا هم داره که به درد سایت دانشگاه ها یا جاهایی که برنامه نمیشه نصب کرد میخوره..
گفتم که مطمئن نيستم، و احتمال اينکه با سی پلاس پلاس هم نوشته باشند خيلی زياده. ولی دليل اينکه چرا برای هر سيستم يک دانلود جداگانه داره ميتونه دلايل زيادی داشته باشه. مثلا اينکه از يک سری سيستم کال استفاده کرده (در جاوا اينکار را هم ميشه کرد که هر چند مخالف اصل Platform Independency است ولی امکان پذيره.)
البته من هر چی سرچ کردم به هيچ جا نرسيدم. و اونها هم احتملاً نميخوان که بگن با چه زبانی نوشتنش.

در اخر اينکه من نميتونم هيچ دليلی بر اينکه چرا JVM رو نبايد دانلود کرد در هنگام نصب جاوا بيارم. پس به احتمال زياد حدس شما خيلی درست تره و زبان استفاده شده جاوا نبوده.

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
پلتفرمش و ميشه ب هر برنامهاي نوشت .. مهم سروريه كه اينها بهش وصل ميشن.. البته من زياد از اين چيز ها سر در نميارم !

MiladPRO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه سوال جالبي پرسيده. واقعا اگه كسي ميدونه اين مسنجر هارو با چي نوشتن به منم بگه.
ناسلامتي يه وبلاگ درست كرديم واسه چت ها ... :cool:
اونوقت نميدونيم اينارو با چي نوشتن. ولي من شنيدم ام اس ان رو با همون C++ نوشتن.

بالا