• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Clamp Multimeter

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
سلام

من می خواستم یک Clamp Multimeter تهیه کنم ولی هیچ ایده ای در مورد مارک و مدلی ندارم. فقط می دونم که FLUKE بهترین مارک هست.
برای رشته برق ساختمان و صنعتی چه مدلی تهیه کنم که کامل و رنج و کیفیت بالایی برخوردار باشه.

ممنون

mojtabamir

Registered User
لایک‌ها
30
با سلام و عرض تبريك سال نو ،

درسته fluck جز بهترين هاست بخصوص برا كار كاليبراسيون و... اما همرده با اون حتي بهتر ازين برند هاي زيادي هست
اگر اطلاعات بيشتر بديد بهتر ميشه نظر داد...اطلاعات محدوده رنج جريان چقدر هست - 3 فاز بودن - مصارف دقيق مورد نظرتون و از همه مهمتر رنج قيمت
ارزون ترين ها همون چيني هاست كه مثلا ميشه به UNI-T يك مدل 3 فاز داره كه كارش هم خيلي خوبه
يك مدل هم بود بنام APPA-A18 تايواني كه ازش خيلي راضي ام قيمتشم حدود 350 تومن
مدل هاي ارزون تر مثل ويكتور و اگر ديجيتالي هاي كيفيت بالا بخوايد مثل Hioki 3284 قيمتي بالاي 1.5 ميليون دارند

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
با سلام و عرض تبريك سال نو ،

درسته fluck جز بهترين هاست بخصوص برا كار كاليبراسيون و... اما همرده با اون حتي بهتر ازين برند هاي زيادي هست
اگر اطلاعات بيشتر بديد بهتر ميشه نظر داد...اطلاعات محدوده رنج جريان چقدر هست - 3 فاز بودن - مصارف دقيق مورد نظرتون و از همه مهمتر رنج قيمت
ارزون ترين ها همون چيني هاست كه مثلا ميشه به UNI-T يك مدل 3 فاز داره كه كارش هم خيلي خوبه
يك مدل هم بود بنام APPA-A18 تايواني كه ازش خيلي راضي ام قيمتشم حدود 350 تومن
مدل هاي ارزون تر مثل ويكتور و اگر ديجيتالي هاي كيفيت بالا بخوايد مثل Hioki 3284 قيمتي بالاي 1.5 ميليون دارند
سلام
سال نو مبارک
ممنون بابت راهنماییتون
من هم برای مصارف خانگی می خواهم و هم برای صنعتی ۳ فاز حداقل ۶۰۰ ولت
این مدل Hioki 3284 قیمت بالاتر از ۱.۵ میلیون باید داشته باشه چون ebay بالای ۶۰۰ دلار قیمت خورده.

من دو مدل Fluke رو مد نظرم است :
381 = $450
376 = $360
می خواستم تو این رنچ ببینم شما چیز دیگه رو می تونید معرفی کنید که از Fluke بهتر باشه.

mojtabamir

Registered User
لایک‌ها
30
مطمئنا 381 فلوك انتخاب فوق العاده خوبيه... اگر گير بياد و البته قيمت هم خيلي بالاست
قضيه 3 فاز جداست...يعني اگر شما بخوايد همزمان جريان و ولتا‍ژ هرسه فاز رو داشته باشيد بايد 3 تا پراب مختلف باشه ...(بعيد ميدونم اين مدل ها همزمان 3 فاز باشند اگر هم باشه بايد پراب ها رو جداگانه بخريد كه هزينه رو بالاتر ميبره)

نظر من رو بخوايد - اگر هزينتون محدود است - يك مدل خيلي خوب از مدل هاي تايواني با امكانات خوب رو تهيه كنيد (مثلا همه پراب ها بهمراه يك پاورآنالايزر كوچك ...) خيلي بهتره تا يك مدل معمولي از برندي خوب.
البته اين بستگي به نوع كاربرد شما هم داره ، مثلا برا محيط هاي پرنويز(مثل پست هاي فشار قوي و...) اصلا توصيه نميشه چون خطا زيادي دارند

همرده با اون از نظر قيمت و كيفيت :
مدل Extech 380976 امكانات بيشتري مثل توان راكتيو اكتيو و همينطور پاور فاكتور و...خلاصه يك جور پاورآنالايزر كوچك است- 3 فاز هم هست

تو مدل هاي تايواني هم بنظرم من UNI-T سه فازش مثل UT232 / UT233 كه اينها هم عملا يك نوع پاورآنالايزر 3فاز كوچك اند(توان راكتيو-اكتيو-پاور فاكتور و...) - يا مدل هاي معموليش مثل 209 و...هم ميتونند انتخاب خوبي باشه
Uni-Trend Group Limited

بهرحال با توجه به محدوديت هاي ارز و...بايد يك سرچ بازار بزنيد ببينيد چي موجود دارند كه قيمت و كيفيت مناسب داشته باشند و...

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
مطمئنا 381 فلوك انتخاب فوق العاده خوبيه... اگر گير بياد و البته قيمت هم خيلي بالاست
قضيه 3 فاز جداست...يعني اگر شما بخوايد همزمان جريان و ولتا‍ژ هرسه فاز رو داشته باشيد بايد 3 تا پراب مختلف باشه ...(بعيد ميدونم اين مدل ها همزمان 3 فاز باشند اگر هم باشه بايد پراب ها رو جداگانه بخريد كه هزينه رو بالاتر ميبره)

نظر من رو بخوايد - اگر هزينتون محدود است - يك مدل خيلي خوب از مدل هاي تايواني با امكانات خوب رو تهيه كنيد (مثلا همه پراب ها بهمراه يك پاورآنالايزر كوچك ...) خيلي بهتره تا يك مدل معمولي از برندي خوب.
البته اين بستگي به نوع كاربرد شما هم داره ، مثلا برا محيط هاي پرنويز(مثل پست هاي فشار قوي و...) اصلا توصيه نميشه چون خطا زيادي دارند

همرده با اون از نظر قيمت و كيفيت :
مدل Extech 380976 امكانات بيشتري مثل توان راكتيو اكتيو و همينطور پاور فاكتور و...خلاصه يك جور پاورآنالايزر كوچك است- 3 فاز هم هست

تو مدل هاي تايواني هم بنظرم من UNI-T سه فازش مثل UT232 / UT233 كه اينها هم عملا يك نوع پاورآنالايزر 3فاز كوچك اند(توان راكتيو-اكتيو-پاور فاكتور و...) - يا مدل هاي معموليش مثل 209 و...هم ميتونند انتخاب خوبي باشه
Uni-Trend Group Limited

بهرحال با توجه به محدوديت هاي ارز و...بايد يك سرچ بازار بزنيد ببينيد چي موجود دارند كه قيمت و كيفيت مناسب داشته باشند و...

ممنون از راهنماییتون
من در مرحله اول دنبال یک Clamp Meter برای کاربرد برق خانگی هستم با دقت بالا. برای همین یکی بهم رو FLUKE معرفی کرد.
تو این دو مارکی که شما عنوان کردید کدومش از همه بهتر و کامل تر یا دقت بالایی هست؟
برای خریدش هم تا سقف ۵۰۰ دلار مشکلی ندارم و می تونم از خارج تهیه کنم.
بیشتر دنبال مدلی هستم که هم تک فاز و سه فاز با مشخصات Fluke 381 رو داشته باشه و پاور آنالایزر هم داشته باشه.
تو این مارکهای تایوانی کدومشون کیفیت بالاتری داره ؟

بازهم ممنون از راهنماییتان

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
سلام
برای برق صنعتی دقت زیاد لازم نیست
یه مارک 20-30 تومنی بگیری کافیه
اما پاور آنالایزر یکم قیمت را میبره بالا

omiga

Registered User
لایک‌ها
71
سلام
برای برق صنعتی دقت زیاد لازم نیست
یه مارک 20-30 تومنی بگیری کافیه
اما پاور آنالایزر یکم قیمت را میبره بالا

البته برای مصارف خانگی که شدت جریان در حد بالایی نیست این فرمایش شما کاملا متینه! ولی برای مصارف صنعتی که شما با جریانهای بالای 100 امپر هم گاها مواجه میشید چاره ای غیر از استفاده از این سنجنده های با CT ندارید!
ولی چون این دوستمون دنبال مصارف خانگی هست به نظرم فرمایش شما کاملا درسته!

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
ممنون از همه نظرات و پیشنهادات دوستان
فعلا یک Fluke 381 سفارش دادم تا بیاد ببینم چطوره ...

بالا