• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

CMS پیشنهادی برای آمار های بزرگ

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
با سلام خدمت دوستان در بررسی اکثر سایت های محتوا محور بزرگ متوجه میشیم اکثرا دارن از برنامه های اختصاصی استفاده می کنن نمی دونم برای شما هم پیش اومده یا خیر که با بالا رفتن حجم مطلب و بازدید اکثر سرور ها عذر سایت رو می خوان و خب این به دلیل استفاده شدید وردپرس از منابع هست نظر دوستان چیه این سایت هایی که روزاده تا چند میلیون بازدید رو تجربه می کنن اصلا امکانش بوده که بتونن با وردپرس این کارو بکنن؟
برای بازدید های خیلی بالا دوستان کدوم گزینه رو پیشنهاد می کنن؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
با سلام خدمت دوستان در بررسی اکثر سایت های محتوا محور بزرگ متوجه میشیم اکثرا دارن از برنامه های اختصاصی استفاده می کنن نمی دونم برای شما هم پیش اومده یا خیر که با بالا رفتن حجم مطلب و بازدید اکثر سرور ها عذر سایت رو می خوان و خب این به دلیل استفاده شدید وردپرس از منابع هست نظر دوستان چیه این سایت هایی که روزاده تا چند میلیون بازدید رو تجربه می کنن اصلا امکانش بوده که بتونن با وردپرس این کارو بکنن؟
برای بازدید های خیلی بالا دوستان کدوم گزینه رو پیشنهاد می کنن؟
اگه بازدیدشون اونقدر زیاد هست طبیعتا میتونن از پس هزینه یه سرور و یه اسکریپت اختصاصی بر بیان
ولی به نظر من اگه بازدیدمون بالا بره و توان پرداخت هزینه سرور اختصاصی هم داشته باشیم بازم ریسکش خیلی زیاده که بخوایم سیستم مدیریت محتوا رو تغییر بدیم و فقط باید به سرور اختصاصی بسنده کنیم
به نظر وردپرس خودش به تنهایی مصرف خیلی زیادی نداره و بیشتر افزونه هایی که روی وردپرس نصب میشه منابع رو اشغال میکنن

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
اگه بازدیدشون اونقدر زیاد هست طبیعتا میتونن از پس هزینه یه سرور و یه اسکریپت اختصاصی بر بیان
ولی به نظر من اگه بازدیدمون بالا بره و توان پرداخت هزینه سرور اختصاصی هم داشته باشیم بازم ریسکش خیلی زیاده که بخوایم سیستم مدیریت محتوا رو تغییر بدیم و فقط باید به سرور اختصاصی بسنده کنیم
به نظر وردپرس خودش به تنهایی مصرف خیلی زیادی نداره و بیشتر افزونه هایی که روی وردپرس نصب میشه منابع رو اشغال میکنن
خب چون وردپرس قراره هم وبلاگ بشه هم وبلاگدهی هم شاپ هم کلی موارد دیگه به طور حتم دارای هسته پیچیده تر و کوئری های سنگینتری هست در حالی که یک cms اختصاصی از اول هدفش مشخصه و بخش های اضافی نداره الان خیلی از دوستان که از وردپرس استفاده می کنن همین مشکلو دارن که بخش هایی اجرا میشه که اساسا اونا نیاز ندارن درست با افزایش منابع صورت مسئله دارن حذف می کنن اما این یک حقیقتی هست

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
بهینه کردن cms همیشه بهترین راه هست
که شامل بهینه کردن دیتابیس، ایجاد سیستم cache و... میشه
cms هایی مثل وردپرس، چون عمومی هستند، طبیعتا باید ساختارشون جوری باشه که جوابگو همه نوع اقشار باشه
شاید خیلی از امکانات اون، مورد نیاز یا استفاده شما نباشه و صرفا الکی منابع اشغال کنه

ولی بنظر من اسکریپت اختصاصی با فریم ورک های مخصوص، خیلی بهتر هست
البته میشه کد cms های عمومی مثل وردپرس رو بهینه کرد، ولی وقت و زمان و هزینه ای که میبره ارزش نداره و همین زمان و هزینه رو میشه روی یه cms اختصاصی مناسب گذاشت که فقط محدود به کار خودتون بشه (در آینده هم قابل توسعه هست)

در کل جدا از این مسائل، برای ترافیک های بالا ساختار دیتابیس و caching بسیار مهمه و تاثیر زیادی داره

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
خب چون وردپرس قراره هم وبلاگ بشه هم وبلاگدهی هم شاپ هم کلی موارد دیگه به طور حتم دارای هسته پیچیده تر و کوئری های سنگینتری هست در حالی که یک cms اختصاصی از اول هدفش مشخصه و بخش های اضافی نداره الان خیلی از دوستان که از وردپرس استفاده می کنن همین مشکلو دارن که بخش هایی اجرا میشه که اساسا اونا نیاز ندارن درست با افزایش منابع صورت مسئله دارن حذف می کنن اما این یک حقیقتی هست
خب در این صورت ما باید از قبل یه چشم انداز داشته باشیم و از همون شروع کار با یه سیستم اختصاصی یا حداقل سبک شروع کنیم
اما اگه توجه کنی حرف من این بود که اگه از همون اول با یه cms مثه وردپرس شروع کنیم و اون بازدیدی که شما فرمودید رو هم بگیریم آیا به ریسکش میرزه که بخایم سیستمو از پایه عوض کنیم و بریم سراغ یه سیستم اختصاصی ؟
توی چنین حالتی من میریم سراغ یه سرور اختصاصی و یه کانفیگ کننده کاربلد و در آخر هم به نقل از آقا محمد بهینه سازی هسته وردپرس

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
عزیز هر سیستم اختصاصی که شما و ماها بنویسیم بهتر از وردپرس نمیشه
وقتی یک چیز استاندارد هست چرا از نو بخایم اونو بسازیم در حالیکه می دونیم نمیشه مثلش ساخت
...
اما در مورد مصرف منابع وردپرس
بسیار بسیار بستگی داره به خبرگی برنامه نویس تا بتونه کدها رو طوری استفاده کنه که کمتر فشار به منابع بیاد
تا جایی که بنده کدهای قالبهای معروف مانند صحیفه و ... رو دیدم این مصرف منابع در حد اکثرش استفاده شده

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
عزیز هر سیستم اختصاصی که شما و ماها بنویسیم بهتر از وردپرس نمیشه
وقتی یک چیز استاندارد هست چرا از نو بخایم اونو بسازیم در حالیکه می دونیم نمیشه مثلش ساخت
...
اما در مورد مصرف منابع وردپرس
بسیار بسیار بستگی داره به خبرگی برنامه نویس تا بتونه کدها رو طوری استفاده کنه که کمتر فشار به منابع بیاد
تا جایی که بنده کدهای قالبهای معروف مانند صحیفه و ... رو دیدم این مصرف منابع در حد اکثرش استفاده شده
فرمایش شما کاملا صحیح هست صد البته هزاران نفر دارن تلاش می کنن تا وردپرس بهتر باشه و این قابل قیاس نیست با کار یک نفر یا تیم برنامه نویس اما خب برنامه نویس که نمی تونه کل هسته وردپرس رو بشینه بهینه کنه به صرفه نیست مثلا شما هیچ کار زمان بندی شده ای نداری اما کلی اسکریپت داره تو زمان های مختلف اجرا میشه روح صاحب سایتم خبر نداره مثل وقتایی می مونه که یه بچه برنامه روزانه درسیشو ندونه و مجبور باشه همه کتاباشو با خودش ببره چون ممکنه هر کدوم از کتاب ها نیاز باشه اما وقتی بدونه فقط همون 3 تا کتاب رو می بره وردپرسم همینطوره چون که معلوم نیست کاربر می خواد از اون چه کاری بکشه پس همه گزینه های لازم رو پیشبینی کرده در حالی که cms اختصاصی فقط برای اون هدف خاص تولید شده البته عرض کردم این بحث من برای آمار های بالاست و الا برای آمار معمولی صد البته که عاقلانه ترین و به صرفه ترین راه وردپرسه

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
دقیقا همونی نکته ایی که باید رعایت میشد رو گفتین
در خیلی از قالبها توابعی صدا زده شدند که اصلا نیازی بهشون نیست
ادم وقتی می بینه به خودش میگه چرا اینجوری نوشتن
علتش هم صرفا به دلیل اینه که قالبها هم عمومی هستند
مثلا برای لینک کردن فایل css از پنچ تا تابع وردپرس استفاده شده که هر کدومشون یکی دوجین تابع دیگه رو فراخوانی می کنه
در حالیکه میشه مستقیم اون فایل رو لینک کرد
حالا این ضعف وردپرسه؟
یک خط خالی html در مقابل 20 تا تابع php
به نظرم این ضعف طراح قالبه
ضمن اینکه هسته وردپرس فوق العاده بهینه اس و بهترین کار هم اینه که به جای اینکه یک cms بنویسیم، به صورت کامل خصوصیات وردپرس رو بشناسیم
هم زمان کمتری می بره هم کدهایی رو می بینیم که اصلا به ذهنمون نمی رسید
بحث امنیت رو بخایم بکنیم که دیگه cms های شخصی از دور خارج میشن در مقابل وردپرس

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
دقیقا همونی نکته ایی که باید رعایت میشد رو گفتین
در خیلی از قالبها توابعی صدا زده شدند که اصلا نیازی بهشون نیست
ادم وقتی می بینه به خودش میگه چرا اینجوری نوشتن
علتش هم صرفا به دلیل اینه که قالبها هم عمومی هستند
مثلا برای لینک کردن فایل css از پنچ تا تابع وردپرس استفاده شده که هر کدومشون یکی دوجین تابع دیگه رو فراخوانی می کنه
در حالیکه میشه مستقیم اون فایل رو لینک کرد
حالا این ضعف وردپرسه؟
یک خط خالی html در مقابل 20 تا تابع php
به نظرم این ضعف طراح قالبه
ضمن اینکه هسته وردپرس فوق العاده بهینه اس و بهترین کار هم اینه که به جای اینکه یک cms بنویسیم، به صورت کامل خصوصیات وردپرس رو بشناسیم
هم زمان کمتری می بره هم کدهایی رو می بینیم که اصلا به ذهنمون نمی رسید
بحث امنیت رو بخایم بکنیم که دیگه cms های شخصی از دور خارج میشن در مقابل وردپرس
البته فراموش نفرمائید که در مورد بهینه بودن من عرض نکردم اما در مورد امنیت این بحث اپن سورس بودن یه چاقوی دولبه هست هم افراد زیادی اونو دستکاری می کنن و تعداد زیادی باگ رفع میشه از اون طرف هم کد ها دست همه افراد هست پس کمک بسیار شایانی در سرعت بخشیدن به آسیب پذیری سایت می کنه در حالی که وقتی سیستمی بیرون نباشه پس هنوز نقاط ضعف کمتری در بارش دونسته میشه البته اکثر دوستان برنامه نویس سر کوچکترین موارد به باید رعایت کنن و نمی کنن به فنا میرن

gigawarn

Registered User
لایک‌ها
25
حتما سراغ سیستم اختصاصی برین
من برای سایت خودم خودم سیستم رو نوشتم انقدر فشار کمه که یه هاست 20 تومنی هم از پس بازدیدها برمیاد ولی با وردپرس یه سرور مجازی با ماهیانه 80 تومن نیاز بود

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
اینکه هر cms ای نوشته بشه بهتر از وردپرس نیست که درسته ولی اگه یه cms با امکانات کم و محدود ( مثلن امکانات بلاگفا ) و امنیت بالا نوشته بشه مطمئنن از نظر مصرف منابع خیلی خیلی خیلی کم تر از ورپرس میشه .
مثلن یارو سایت خبری با ورپرس داره . تو یه پستش با افزونه edd فایل میفروشه یه جاش با افزونه فرم ساز فرم ساخته . یه جا افزونه جیسون ای پی ای و افزونه فلان فلان .. علاوه بر مصرف خوده افزونه مطمئنن باید هسته اش پیچیده باشه که بتونه جوابگو این همه افزونه باشه

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
اینکه هر cms ای نوشته بشه بهتر از وردپرس نیست که درسته ولی اگه یه cms با امکانات کم و محدود ( مثلن امکانات بلاگفا ) و امنیت بالا نوشته بشه مطمئنن از نظر مصرف منابع خیلی خیلی خیلی کم تر از ورپرس میشه .
مثلن یارو سایت خبری با ورپرس داره . تو یه پستش با افزونه edd فایل میفروشه یه جاش با افزونه فرم ساز فرم ساخته . یه جا افزونه جیسون ای پی ای و افزونه فلان فلان .. علاوه بر مصرف خوده افزونه مطمئنن باید هسته اش پیچیده باشه که بتونه جوابگو این همه افزونه باشه
احسنت .ردپرس برای اینکه جوابگوی این سایت خبری و انواع سایت دیگه باشه مجبوره یک هسته پیچیده رو پیاده کنه تا همه این افزونه ها قادر به نصب باشن یعنی بیش از چندین هزار افزونه شاید در حالی که شما تنها نیاز داری دو سه تا افزونه داشته باشی اما خب هسته برای همه یکسان اجرا میشه اگر دوستان لاگ سیستمشون رو چک کنن در مورد وردپرس متوجه عرض بنده میشن من این رو تست کرده و به عینه دیدم اسکریپتی که نوشته بودم به راحتی می تونست چند میلیون داده تست را آنالیز کنه و وردپرس همون اول راه باعث اخطارهای مکرر از جانب هاستینگ می شد

بالا