آژانس هواپیماییexchanging

codelocker

شروع موضوع توسط iransbs ‏9 جولای 2005 در انجمن Script آماده

  1. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
    سلام ، سلام ، صد تا سلام :happy: ( یاد بچه گی بود )
    امروز می خوام یه برنامه توپ برای شما بزارم دانلودش کنید بعدش حال کنید ، جدا تکه دست هر کسی نیست
    من ننوشتمش ولی گفتن نگو :)
    خوب حالا نمی دونم تا اونجایی که من می دونم کار خودش هست و من هم فارسیش کردم و یکم جلالش دادم :rolleyes:
    --------- کار برنامه ---------
    همتون استاد ما هستید ولی حالا ما به شما یه توضیح هم می دیم
    این برنامه کارش این هست که کد های پی اچ پی شما رو به رمز تبدیل می کنه ، البته می دونم الان می گید خوب این رو sama هم گذاشته ولی این کلی فرق داره از نظر قدرت و توانایی
    این برنامه کد ها رو فشورده و محافظت بهتری می کنه
    راستش قرار نبود من این رو به کسی بدم ولی خوب حسابی استریزش کردم که کسی از کداش سر در نیاره
    هر کسی هم که کدش رو در اینجا بنویسه من می گم دکتره و آخر نابغه ها هست :blush:
    خوب برنامه کد ها رو در
    PHP:
    eval(gzinflate(base64_decode('')))
    قرار می ده که دیگه می شه آخر حفاظت :f34r:
    دانلودش کنید و حالش رو ببرید یه سری هم به سایت فلک زده من بزنید و عضو هم بشید الان در بهران عضویت هستم :wacko:

    ممنون نظری داشتید بگید ، یادتون نره اگر تونستید کدش رو در بیارید حتمی در اینجا بزارید
     

    فایل های ضمیمه:

    • encoder.zip
      اندازه فایل:
      11.1 KB
      نمایش ها:
      56
  2. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    بابا امنيت....
    اين سكريپت زيادي آشناست ولي هرچي به IQ فشار آوردم یادم نیومد کجا دیدمش!
    در ضمن، حالا چی کار کنیم اینون به صفحه include کنیم؟ :blink:
     
  3. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
    بابا شما که سرور ما هستی
    من که گفتم مال من نیست ، یکی گفته من نوشتم راست و دوروغش با خودش هست
    حالا من گذاشتم برای دانلود اذیت نکن جون من
     
  4. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    من كي اذيت كردم؟
    PHP:
    <?php
    $test 
    "This the text that will be compressed!";
    gzdeflate($test); // Return a Compressed Value
    ?>
    <?php
    $test 
    "asdjhsafj3245ewhfsajc7sd+safsa-vcax";
    gzinflate($test); //Return a Normal Value!
    ?>
    تو یه سترینگ رو با استفاده از base64_encode رمزی میکنی بعد اون رمزی رو با استفاده از gzdeflate فشرده میکنی. بعد هر دو تا رو با تابع های برعکسشون درست میکنی!
    دنبال یه چیزی باش که decode نشه مثل md5 ( هرچند اونم میشه! ) ولی خوب بود موفق باشی :blink:
     
  5. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    یادم رفت یه توضیحی در مورد eval بدم:

    eval() evaluates the string given in code_str as PHP code. Among other things, this can be useful for storing code in a database text field for later execution.

    There are some factors to keep in mind when using eval(). Remember that the string passed must be valid PHP code, including things like terminating statements with a semicolon so the parser doesn't die on the line after the eval(), and properly escaping things in code_str.
    یه مثال:
    PHP:
    <?php
    $string 
    'cup';
    $name 'coffee';
    $str 'This is a $string with my $name in it.';
    echo 
    $str"\n";
    eval(
    "\$str = \"$str\";");
    echo 
    $str"\n";
    ?> 
    که حاصلش این میشه:

    This is a $string with my $name in it. // echo اول
    This is a cup with my coffee in it. // echo دوم
     
  6. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    اين md5 رو هيچ راهي نداره بشه برگردوندش؟
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    يه بار يكي از دوستام خيلي تلاش كرد :D
    روي ويندوز يه كلمه 4 حرفي 5 ساعت برگردوندش تول كشيد. آخه بايد همه حرف هاي الفبا رو دونه دونه با هم تست ميكرد :lol: :D
     
  9. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    اي بابا !

    خوب اگه الگوريتمش مشخصه خوب ميشه يه چيزي نوشت واسش ! نه؟
     
  10. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    مگه سرم درد میکنه؟
     
  11. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
    چرا می شه برگردوند من کدش رو هم دارم ولی یکم اذیت می کنه
    خواستید بگید براتون بزارم
     
  12. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    بزار ! :)
     
  13. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    چرا یه دفعه تو شدی آخره Security ؟
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
  16. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
    راستي يادم رفت اين هم كدي هست براي برگردوندن :cool:
    اونجايي كه كد هست رو با كدي كه دوست داريد عوض كنيد :rolleyes:
    PHP:
    <?php

    $source 
    '
    nVZtb9s2EP6cAPkPV0GL5CWR5Gzd1lpSl3XuC1BgXuzuSxAYqkzbQiRRpai1wZr/vjuSen
    GcpsP0wRafe9VzdySztWu/WSxmy9kf88Xyr4vL+Qj+Afty+md0D7+yELSuJ3B3dMjymmVr
    MKavpw9atnBnaFebPVG1MS6PDgX72GSCuZbnZ2WaNyvmp7xcZxuv2lbWaHJ0mGGy8+ni/S
    yKxhQMwE6ESG6vguvInr2ZLefTd68mLThGcJ5Jtni7eDedAEu3HCQrqjyRGGTLkhUT3lYW
    uXWqLUYmkS7MExXm6BDAJDTMLStrmeR5lxwA+5xJfLmDjh788CeRZRkndrXICgYRKlY5J2
    9gnRZZKrhE3B1pL1prjGr6Db8DTtr34FrpGKqWvEyZ63h+2dQ8qcwfZeQYXwvMAD3hp1du
    LUVW1XlSb1ntNiJfsZSSoCRHbWytTn+e4m7OEpFuJ8QKkkCfVG0gBsW+nWflTdkUaOASfj
    YefT8OkEQlWCA8Dihzo6bIBcUNlW5gHTxqovKi70rzjJUSdUr2CXoASyll9dz3kyrzNpxv
    cualvPBrlbr/gcnkHAt0cHR4YPNKZrys0YcquIsY0OPcsFsHohhs7WCJ69NO+NHBXxIiLT
    2K1RdSG5l0e1mRfL5kdZPLWimMg160znLJhILXCXLRSwSjCqXap+MMIiVrU4iHzHLtzMaA
    y5e8bKQYpJ6xPW+8hRChqitihMqWSt8Texan2N+uteKvFSk6BesUWhpPwWpE+fyedB8zvS
    UxCEXQsa4c/NyswFlcLTgOkuHrJW9K6VCXH9gz1RRLWVTDmfFwXMmVT72mHM/a5hlYtJNi
    a2vdX2fPJrqPXb2OlaOulxeRWptGJS00HujgqtWwsdxRsNvSCiOlzgGOC6mHT4MggONjtQ
    H22wEcINlfacj+ebQ1B2rVViQ1G3Sq0lEFpvl5vMDziuXIwGbebDZUFl5Smev/VWf94djJ
    hduGHZlNcJiHE1ZxuOY40CnPuYgswVZW/Hu2glveQMGS8kXokzyGMIGtYOvIcrxul/ecF3
    TSIGJceo4VD1ehn8ShX8WOqsZBXyWjETnhb5dGCnD3mJgmpCtmHJjyrblgSbpFuG1o/T/N
    WYHk1s41JDXYfyd5w9qK655Q0JUjM5kz5zpqubkHt+v3l++ca5MmPW24oFcxJpNONu5ldZ
    lVFZND6fme81byA0po3+1i0VjQEQleNDg7CW1PTlPh3gTtT04m0JQ1k+6OuJ8KM7ExBN3R
    mGxYG8iZ4aJ+Do6y+rTNckY2BELYDvnIMKpxjDggWI+Zmjg8x+EJHivw5YtRhYhO1o2ifC
    cqUHuRhoevE22Klh31bYfsGoUX8OZy+urh5sRTlpX6lKWTeOQ5x5hbH0e1rHkP/YsYnC6a
    5olEUYTpnoyJKviAPXfT9mz/c6BzU0x2JYvAClPsRCZi6uW3ToGnphC38KGRNGQC9BFpbg
    mCSZxotoKSg65a7ZFd6BsnVl/Eb99kjMr5V68xvQ+3VT1r7z6jgbSuRFZKJMP6zjtf07ak
    JCN1J6FcVD7fuAaqTdmsqftVB3UIdb3Z1jXwIwJmH+iwp8aMqO3AnxBs26EDf0aQGO2AX0
    iLku6QZztXU3WG7N5OdWXu3U7pe9uNimx+rVld4wa9XNHNgd+65jz8z3fiBwIXSVbuhaUb
    /67amnO5d3v+Fw=='
    ;
    $var gzinflate(base64_decode(&$source));

    echo 
    $var;
    ?>
     
  17. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    ها؟

    كجا بايد بزاريم كد رو؟

    يكم شفاف سازي كن!
     
  18. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    اجرا كن
     
  19. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
    درسته ببین کد رو بجای قبلی بزار
    و با اینترنت اکسپلورت بازش کن
    تموم
     
  20. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    با اين جملت خيلي حال كردم !
    درست ! كار ميكنه !ولي كلي ارور و اينا دور و ورش هست !

    بعدم اگه از <? ?> استفاده كرده باشيم ديگه اصلا برنميگردونه ! :blink:
     
  21. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
  22. ali2100

    ali2100 Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏8 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    4
    تشکر شده:
    0
    حالا اینو برام دار میاری؟

    eval(base64_decode('JGNvZGVsb2NrX2NvZGU9IlpXTm9ieUI2YjJkdlgyeHBZMlZ1YzJWZlpHbHpjR3hoZVNncE93PT0iOyAkY29kZWxvY2tfY29kZT1zdHJfcmVwbGFjZSgiQCIsIkNBZyIsICRjb2RlbG9ja19jb2RlKTsgJGNvZGVsb2NrX2NvZGU9c3RyX3JlcGxhY2UoIiEiLCAiVzUiLCAkY29kZWxvY2tfY29kZSk7ICRjb2RlbG9ja19jb2RlPXN0cl9yZXBsYWNlKCIqIiwgIkNBZ0kiLCAkY29kZWxvY2tfY29kZSk7ICRjb2RlbG9ja19jb2RlPWJhc2U2NF9kZWNvZGUoJGNvZGVsb2NrX2NvZGUpOyBldmFsKCRjb2RlbG9ja19jb2RlKTsgCg=='));

    توی نوتپد بریزش تا مرتب بشه