آژانس هواپیماییexchanging

component 1

شروع موضوع توسط tiba ‏23 دسامبر 2005 در انجمن برنامه نویسی

  1. tiba

    tiba Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2005
    نوشته ها:
    263
    تشکر شده:
    7
    سلام دوستان من اولین بار هست که میام تو این قسمت

    اگه لطف کنین راهنمایی کنید ممنون میشم
    یه دوستی یه نامه برا من فرستاده خواسته اینو واسش بخرم بفرستم


    component 1
    play en visual studio.net

    ایا منظورش همون

    visual studio.net هست یا نه بعد چه ورژنی؟؟؟


    ممنون>>>>>>>>>
     
  2. sefrvayek

    sefrvayek Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    557
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Iran
    میتونی نامه دوستتو اینجا پیست کنی؟ فکر کنم منظورش کاپوننتهای سری Component one باشه. من دارمشون.
     
  3. tiba

    tiba Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2005
    نوشته ها:
    263
    تشکر شده:
    7
    فکر میکنم حق با شما باشه خوب من چطور گیرش بیارم

    قیمتش چقدره؟؟؟؟
     
  4. sefrvayek

    sefrvayek Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    557
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Iran
    من ورژن 2005 ش رو دارم با کرک. حجمش حول و حوش 50 مگ هست.
     
  5. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,322
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    آقا اگر یه جا آپ لودشون کنی که خیلی دمت گرم میشه. چون منم هوس کردم. :happy:
     
  6. tiba

    tiba Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2005
    نوشته ها:
    263
    تشکر شده:
    7

    الان من چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. sefrvayek

    sefrvayek Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    557
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Iran
    اینترنت پرسرعت ندارم وگرنه آپلودش میکردم. یه سری توی emule و dc++ بزن پیدا میکنی.
     
  9. Tiva

    Tiva Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آپریل 2005
    نوشته ها:
    708
    تشکر شده:
    115
    این component one چیا هست داخلش ؟
     
  10. tiba

    tiba Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2005
    نوشته ها:
    263
    تشکر شده:
    7

    من متوجه نمیشم یعنی کجا سر بزنم
    اصلا جایی نیست که بشه خریدش؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(
     
  11. tiba

    tiba Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2005
    نوشته ها:
    263
    تشکر شده:
    7
    نمیشه یه لینک مستقیم بزاری............؟
     
  12. sefrvayek

    sefrvayek Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    557
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Iran
    لینک مستقیم هم میگردم اگه پیدا کردم میزارم. لیست component ها ایناست

    c1xlbook

    c1falshcanvas

    c1flashmovie
    c1flashslide
    c1pdfdocument
    c1dataset
    c1datasetlogic
    c1datatablesource
    c1dataview


    ....

    ولی component اصلیش که اکثرا دنبالشن c1datagrid هست.
     
  13. sefrvayek

    sefrvayek Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    557
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Iran
    مثل اینکه شانس باهاتون یاره اینم لینکش.
    کرکش هم اگه بگردی همون دور و براست.
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. tiba

    tiba Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2005
    نوشته ها:
    263
    تشکر شده:
    7
    از بابت لینک خیلی خیلی ممنون راستش من اصلا نمی دونم این component چی چی هست

    و واسه چه کاری اگه یه روز بخوام برم از یه فروشگاه بخرم چی باید بگم ؟؟؟؟؟؟؟؟
     
  16. tiba

    tiba Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2005
    نوشته ها:
    263
    تشکر شده:
    7
    راستی این نرم افزارهایی که نوشتی همش داخل همون component 1 هست

    و اینکه از تو صفحه ای که دادی کدومو دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
     
  17. tiba

    tiba Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2005
    نوشته ها:
    263
    تشکر شده:
    7
    فکر می کنم تحریم شدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
     
  18. sefrvayek

    sefrvayek Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    557
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Iran
    برای چی از فروشگاه بخری خوب همینو دانلود کن. همون لینک اصلیه که نوشته 50 مگه. کرکش هم همون پایینه.