آژانس هواپیماییexchanging

Counter-Strike

شروع موضوع توسط Dark Knight ‏12 جولای 2007 در انجمن بازیهای آنلاین

  1. Dark Knight

    Dark Knight مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آگوست 2003
    نوشته ها:
    8,284
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    Tehran
    اینجا Cs باز پيدا میشه !؟ ساعت 7:40 صبح هست و سرور ( 80.253.145.242:27015 ) خاليه
    کسی هست بياد:D
     
  2. Suba_sa

    Suba_sa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 می 2006
    نوشته ها:
    225
    تشکر شده:
    1
    لينک داونلود خود بازي که بشه رو اينتر بازي کرد رو هم بديد
     
  3. Dark Knight

    Dark Knight مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آگوست 2003
    نوشته ها:
    8,284
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    Tehran
    راست'ش این ورژنی که استفاده میکنم رو 1.5 ، 2 سال پيش Torrent گرفتم و الان Seed 'ش صفر هست
    " این تورنت " هم بد نيست
    اما اگر Cs 1.6 به طور کلی (!!) دارين فقط کافيه Patch 21 رو نصب کنين ( اینجا )
    " اینجا " هم ورژنهای مختلفی هست که میتونيد dl کنيد ~
     
  4. Dark Knight

    Dark Knight مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آگوست 2003
    نوشته ها:
    8,284
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    Tehran
    يعنی تو این جمعيت چند هزار نفری هيچ کس CS بلد نيست !؟ [​IMG]
     
  5. Dariush

    Dariush Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,408
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    پاسارگاد
    اون موقعها با کارتهای tgame net بازی میکردیم. نمیدونم از اینترنت میشه یا نه! اگر cd هاشو پیدا کردم میام . فعلا cd هاش پیداشون نیست!
     
  6. Dark Knight

    Dark Knight مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آگوست 2003
    نوشته ها:
    8,284
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    Tehran
    TGame خيلی وقت هست که سيستم Share Game XCard 'ش رو حذف کرده
    TGame و Shuttle و ...
    الان ديگه رايگان و کاملا راحت تر از قبل میشه بازی کرد
    با Dial Up که خب قاعدتا لگ داره بازی ولی قابل تحمل هست Adsl هم 128 نسبتا مناسب هست و 256 به بالا کاملا بدون مشکل ( البته اگر ISP بازی در نياره سر Ping )
    در کل اون لينک هايی که دادم رو اگر dl کنی و بعد هم Patch 21 رو نصب کنی تمومه (!!) فقط کافيه که IP رو Add کنی و بيای تو سرور
     
  7. lucky4ever

    lucky4ever کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 فوریه 2006
    نوشته ها:
    155
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    0gravity
    با پینگ ماکسیمم 270 میتونم بدون لگ بیام کانکت شم ؟ خود شما پینگت چنده ؟
     
  8. Dark Knight

    Dark Knight مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آگوست 2003
    نوشته ها:
    8,284
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    Tehran
    پينگ زيره 100 رو تقريبا بدون لگ حساب کنيد ( حالا شرايط سرور + ای اس پی و ديلی ای که میده به کنار )
    بين 80 تا 100 نسبتا مناسب
    بين 60 تا 80 خوب
    زيره 60 هم میشه گفت عالی
    پينگ 270 لگ خواهيد داشت ( البته باز به شرايط سرور بر میگرده )
    خود من با 256 پارس آنلاين پينگم ( میانگين ) بين 50 - 85 میگرده
     
  9. 1731

    1731 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2007
    نوشته ها:
    15
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    thehran
    چرا من بلدم:rolleyes: مشکلی هست:blink:
    :wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko:
     
  10. Dariush

    Dariush Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,408
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    پاسارگاد
    تو هر سروری میری آدمو به یک بهانه ای کیک میکنند!
     
  11. Dark Knight

    Dark Knight مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آگوست 2003
    نوشته ها:
    8,284
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    Tehran
    این مشکل هست // يعنی Cs | Line بازی کردن واقعا سخته از 2 جهت :

    1: بازيت خوبه ( اونايی که نشناسن ) بهت میگن چيتر و اگر ادمينی تو باشه ( که نشناستت ) یعيد نيست کيکت کنه
    2: چيترها زيادن تو سرورهای مختلف

    کلا این 2 مشکل در Cs | Line هست که در Cs | Lan نيست !!
     
  12. Radian

    Radian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    1,716
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
    ولی خوب قبول کنین که هیچی بازیهای استراتژیک نمیشه !

    مثل Generals :p
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. Dark Knight

    Dark Knight مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آگوست 2003
    نوشته ها:
    8,284
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    Tehran
    عملا % ای با این تاپيک ارتباط نداشت [​IMG]
     
  15. Radian

    Radian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    1,716
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
    آقا من پوزش ! اگه از قصاص من چشم پوشی کنین من یک دنیا ممنون میشم ! :D
     
  16. Dark Knight

    Dark Knight مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آگوست 2003
    نوشته ها:
    8,284
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    Tehran
    [​IMG]
     
  17. Dark Knight

    Dark Knight مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آگوست 2003
    نوشته ها:
    8,284
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    Tehran
    کسی هست بیاد اینجا : 82.99.210.184:27018
     
  18. Dariush

    Dariush Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,408
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    پاسارگاد
    اسم سرورش چیه؟ آخه لیستم پره نمیشناسمش به شماره هم که نمیاره
     
  19. Dark Knight

    Dark Knight مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آگوست 2003
    نوشته ها:
    8,284
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    Tehran
    خودم ساختم دیدم کسی نیست بستم'ش (!!)
     
  20. sinaevil

    sinaevil Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 می 2007
    نوشته ها:
    94
    تشکر شده:
    4
    سلام به همه
    راستش من یک سوال داشتم.
    اینترنت من محدودیت حجمی داره...ولی سرعتش خیلی خوبه. میخواستم بپرسم وقتی کانتر آنلاین بازی میکنید چقدر پهنای باند مصرف میشه. یعنی مثلا اگه یک ساعت بازی میکنید چقدر دانلود آپلود دارید ؟
     
  21. Dark Knight

    Dark Knight مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آگوست 2003
    نوشته ها:
    8,284
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    Tehran

    تنها کاری که میشه کرد تست عملی هست !!
    شما بری تو CS و بعد'ش ببينی چقدر از پهنای باند'ت رفته
    ISP سرويس دهنده چی هست !؟