• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

CPA Marketing

amin.delbar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
کسی تا به حال بازاریابی CPA انجام داده؟ (منظور با سایت هایی مانند: Maxbounty، Peerfly، Neverblue، CPAlead)
و آیا امکان انجام چنین کاری برای کاربران ایرانی وجود دارد؟ ( منظور دریافت درآمد و قانونی بودن)
با تشکر

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
درود
بله وجود داره پرداختی به پی پل و چک هستش فقط باید شما رو تایید کنند CPAlead راه تر از بقیه تایید میکنه چون ادمینش قبلا هایپ و سورف داشت! اما افر های مناسب برای درامد زایی کم داره پی پلم که خودش باز یه داستانیه حتما باید پیپلتون قانونی باشه چون اینا یه فرم خاصی دارند که قبل از پرداخت باید پر کنید اونجا کشورتون باید به درستی ذکر بشه حالا چون پی پل به ایران سرویس نمیده یه مقدار حساسیت بالاتر هستش

amin.delbar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با تشکر پاسختون
شما تا حالا درآمدی از سایت CPAlead براتون واریز شده؟
من فقط درمورد قسمت گرفتن درآمد و مسایل مالی سوال دارم:
برای ثبت نام تو این سایت ها میشه بگیم ما از ایران هستیم ولی مشخصات اکانت پی پال ما مربوط به یک نفر دیگه هست؟
منظورتون از فرم ها، فرم های W8 و W9 است؟
لطفا یک مقدار توضیح دهید
با تشکر از وقتی که می ذارید

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
خواهش می کنم
از CPAlead خیر چون به نظرم ارزش وقت گذاشتن نداشت
بله حتما باید بگید از کدوم کشور هستید ولی در جواب قسمت دوم سوال شما خیر به هیچ وجه اینکار رو نکنید چون اگه بفهمن ک می فهمن کل حساب و ای پی و غیره رو بن می کنند با توجه به اینکه شما فرم های مرتبط رو هم پر کردید ببینید این یه بیزنس کامل هست و همه چی شما باید شفاف و روشن باشه الان با ایران مشکلی ندارند وزارت خزانه داری مجوز و اجازه فعالیت ایرانی ها رو تو این بخش داده پس به نظرم بهتره اصولی کار کنید البته این نکته رو هم اضافه کنم هر کدومشون یه سیاست کاری دارند ممکنه برخیشون قبول کنند با منیجر گروهتون اسکایپ کنید معمولا جوابگو هستنند
بله منظورم این فرم ها هستش مشکلی نیست فقط مشخصات ابتدایی خودتون رو بدرستی بنویسید کافی هست قسمت های دیگش برای فورجین ها یا غیر بومی ها ضروری نیست

amin.delbar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من واقعا به کمک شما نیاز دارم، فکر کنم شما می تونید خیلی از سوالات من رو جواب بدید؛ من کلیات کاری که می خوام انجام بدم رو براتون میگم، اگر امکان داره بگید میشه انجامش داد یا به مشکل برمی خورم:
1. با مشخصات و پاسپورت بابام توسط سایت های payment24 یا iranicard یک اکانت پی پال می خرم (این شرکت ها اکانت را با آدرس و شماره تلفن خارج از ایران تهیه می کنند)
2. یک دامین و هاست می خرم و با تم ها یک سایت با ورد پرس درست می کنم
3. در یک یا دو CPA Network با مشخصات واقعی خودم و مشخصات اکانت پی پالی که ساختم ثبت نام می کنم
4. تلفنی به آنها زنگ می زنم تا سریع تر من رو قبول کنند
5. offer های آن ها را با Bing ads تبلیغ میکنم

از چند تا چیز هم می ترسم:
1. این نوع تجارت در ایران خلاف باشد (چون در سایت های فارسی به ندرت در مورد CPA چیزی دیده ام)
2. همه ی این شرکت ها آمریکایی هستند و ممکن است با ایرانی ها مشکل داشته باشند و بعد از کسب درآمد من رو بن کنند
3. درآمدی که در اکانت پی پال جمع می شود به راحتی قابل تبدیل به ریال نباشد

واقعا ممنون میشم اگر جواب بدید

Last edited:

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
در مورد اول متاسفانه من نمی تونم نظری بدم چون شخصا با این شرکت ها کار نکردم اما تا جایی که می دونم اگر بتونید به نوعی اقامت بگیرید چه کوتاه و یا چه بلند مدت و بعد اکانت بانکی و سپس پی پل فکر نمی کنم مشکلی از جانب پی پل داشته باشید چون با نشنالیتی پی پل مشکلی نداره اما رسیدنسی یا مقیم و یا ساکن بودن مهم هست در هر صورت بهتره بعد از اکسپت شدن توسط یک کمپانی با خودشون در اینباره صحبت کنید به خوبی راهنمایتون می کنند یادتون باشه برای فعالیت در این کمپانی ها حتما باید بالای هجده سال داشته باشید و بعضیاشون 24 سال!
مورد دوم سوم چهارم به نظرم مشکلی ندارد فقط گزینه چهارم نمی صرفه مگه اینکه کوپن داشته باشید که اونم قوانین بینگ برای اگهی ممکنه دراینباره مشکل ایجاد کنه بازم باید ازشون سوال کنید چون من اطلاع زیادی در مورد تبلیغ بینگ ندارم
اما مشکل دار بودن این نوع فعالیت چی بگم؟ برخی افرهاش رو فکر کنم تبلیغشو یکی دوتا شرکت ایرانی داده باشن دقیق نمیدونم چون فارسی رو ساپورت می کرد - دلیلش اینه که در جهان هم هنوز گسترده نشده و اتفاقا نقطه قوتش همینه هنوز دس توش زیاد نیس! ولی داره بسرعت گسترش پیدا می کنه بعضیا می گن ممکنه گوگل رو پشت سر بزاره که باید دید
بله امکانش هست ممکنه هر لحظه همه چی تعغییر کنه در این موارد ادمین اون کمپانی و تیم حقوقیشون مهم هستنند اگه تشخیص بدن ممکنه همه چی فریز بشه ریسکش بشدت برای ما بالا هست
اگه پی پل شما قانونی باشه فکر نمی کنم برای تبدیلش مشکلی داشته باشید همین شرکت های که نام بردید فکر کنم خودشون تو کار تبدیل به ریال هم باشن

amin.delbar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با تشکر از پاسختون
بعضی از سایت ها گفته اند که با همین ترافیک Bing ads می شود روزانه 50 دلار درآمد کسب کرد، می خواستم بدونم این ادعا تا چه حد واقعیه و کلا انجام این کار (تبلیغات CPA) درآمد خوبی دارد؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
بحث خوبیه جون منم هم درموردش سوالات دارم یه مشکل که هست اول اینه که بتونی اکانت درست کنی یه مشکلش هم درامدشه ولی maxbounty پرداختیش به بیتکوین هم هست از این لحا ظ خوبه که با پی پال کار نکنی.

فقط این اکانت گرفتنش انگار دردسر داره و اینکه بعضی آفراش کلاه برداریه cpa که ممکنه حق الناس گردنمون بیوفته

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
cpa یه روش درامد خیلی قوی توی خارج هستش

چون مشکلات انتقال وجه خیلی کمتری دارن و فضای فعالیت زیاد توی وب

حتی اگه همه روش های افزایش فروش رو داشته باشید مشکل اصلی انتقال وجه هستش

باید دوستت و یا فامیلی توی خارج داشته باشید کلیه اکانت ها رو به نام خودش و با پیپال قانونی باز کنه

WebNevisCo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
امین جان من payment24 رو کاملا تایید می کنم برای نقد کردن درآمدت اما حساب پی پال رو هیچ جوره نمیشه تضمین کرد. حتما و حتما باید در خارج کسی رو داشته باشی و حساب هر آن ممکنه لیمیت بشه. هیچکس مسئولیت قبول نمی کنه ، ایرانی های خارج از کشور هم به شدت ترسوان ، بهتره یه شریک خارجی پیدا کنی!

اینو گفتم که الکی سرمایه و انرژیت هدر نره. حتما یه راه مطمئن برای حساب پی پالت پیدا کن بعدا برو سراغ بقیه مسائل. موفق باشی

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان روی روشها کار باهاش تمرکز کنیم بهتره بلخره درامد رو از طریق وبمانی یا بیتکوین میشه کشید بیرون .
این دو روش CPA, CPL
cpa یه روش درامد خیلی قوی توی خارج هستش

چون مشکلات انتقال وجه خیلی کمتری دارن و فضای فعالیت زیاد توی وب

حتی اگه همه روش های افزایش فروش رو داشته باشید مشکل اصلی انتقال وجه هستش

باید دوستت و یا فامیلی توی خارج داشته باشید کلیه اکانت ها رو به نام خودش و با پیپال قانونی باز کنه
جواد درسته خیلی کاربردیه ولی شرایط کار باهاشون کردن هم خاصه هم اینکه قبلش باهات صحبت میکنن برای اکانت گرفتن و اینکه یه سری چیزها براشون تخلفه دقیق نمیدونم چیان . ممکنه اکانتهارو ببندن

Last edited:

FarsiCash.Com

Registered User
لایک‌ها
39

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
با cpalead کار نکنید به نظر من ...

الان adscendmedia و cpagrip خیلی سرتر هستن ...

درامد من تو cpalead که البته مال سالهای قبله :
http://pasteboard.co/1pUCFgtf.jpg
اینم مال adscendmedia :
http://pasteboard.co/1pUGigkB.jpg

cpagrip
مثل شاخای اینستاگرام میمونه کار باهاشم خیلی راحته دردسر بقیه رم نداره والا

amin.delbar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کسی در رابطه با قوانین ایران درباره ی کسب درآمد از این سایت ها که تقریبا همشون آمریکایی هستن اطلاعی داره و این که از کجا میشه این قوانین رو فهمید؟

amin7s

Registered User
لایک‌ها
116
یک عدد اکانت پیپال سنگاپور با مدارک کامل به قیمت مناسب فروخته میشه.اگر در مورد مسائل مربوط به نقد کردن پول و دریافت مبلغ از طریق پیپال سوالی بود در خدمتم.

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
نقد کردن درامد راحترین بخش ماجرا هست
اصل پیدا کردن لید و ترافیک برای سایت هست
باید سایت به زبان اینگلیسی و ترافیک از کشورهای به درد بخور داشته باشی و یا اینکه تبلیغ کنی و از تبلیغات درامد کسب کنی که خیلی سخت هست، یعنی ترافیکی که ۲۰٪ سود بده کار سختی هست پیدا کردن و اپتیمایز کردنش.

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
درود
یکماه اخیر کمی بهتر شده اوضاع گویا تبلیغ برخی شرکت های داخلی بخصوص در بحث اپلیکیشن های موبایل رو قبول می کنند منتها دوستان تبلیغ دهنده بجای ماکزیمم درامد برای نصب داخلی برای اونوریا بالاترین نرخ رو می دن که من موندم نفعش برای اینا چیه!
بهترینش در حال حاضر adscendmedia هستش ادمینشم ادم جالبیه چند تا جایزه مهم کارافرینی و تبلیغ برده و مهمتر از همه گوگل قصد خرید کمپانیشو داشت که نفروخت! واقعا افر هاش جذابن رو سنگ بذاری اب می شه اید های عجیب و غریب و درامد زا به روزی ام میده برای تبلیغ کنند ها تا دارمد براشون راحتر و بالاتر بره و معمولا هم همینطوره
مکس بندری بد حاشیه داره اصلا افراش کشش نداره و وقت زیادی هدر میره cpalead هم الان به نظر من درامد زا نیست بازهم همون بحث افر هست که الان رقباش افر های بشدت جذابتری میدن
بله این بحث ترافیک و لید الان یکی از مشکلات اساسی هست چون رقابت بشدت بالا رفته شما حتما باید خلاق باشی و ایده داشته باشی و یا در محیط های گفتگو حضور دقیقه ای داشته باشی تا یه ایده اومد سریع عملیاتی کنی چون زود کهنه می شه و درامد زایش از دست میره
بحث مالیشم که دیگه جای خودش رو داره نقد کردنش بسیار مشکله adscendmedia اگر یه مقداری این بحث تبادلات بانکی شلتر بشه گیر وبستش چکاش گزینه بسیار خوبیه می شه به راحتی نقدش کرد به ریال اما فعلا تا اون زمان فکر کنم بهترین گزینه پی پله اونم با ریسک زیاد و شرایط خودش

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
درود
یکماه اخیر کمی بهتر شده اوضاع گویا تبلیغ برخی شرکت های داخلی بخصوص در بحث اپلیکیشن های موبایل رو قبول می کنند منتها دوستان تبلیغ دهنده بجای ماکزیمم درامد برای نصب داخلی برای اونوریا بالاترین نرخ رو می دن که من موندم نفعش برای اینا چیه!
بهترینش در حال حاضر adscendmedia هستش ادمینشم ادم جالبیه چند تا جایزه مهم کارافرینی و تبلیغ برده و مهمتر از همه گوگل قصد خرید کمپانیشو داشت که نفروخت! واقعا افر هاش جذابن رو سنگ بذاری اب می شه اید های عجیب و غریب و درامد زا به روزی ام میده برای تبلیغ کنند ها تا دارمد براشون راحتر و بالاتر بره و معمولا هم همینطوره
مکس بندری بد حاشیه داره اصلا افراش کشش نداره و وقت زیادی هدر میره cpalead هم الان به نظر من درامد زا نیست بازهم همون بحث افر هست که الان رقباش افر های بشدت جذابتری میدن
بله این بحث ترافیک و لید الان یکی از مشکلات اساسی هست چون رقابت بشدت بالا رفته شما حتما باید خلاق باشی و ایده داشته باشی و یا در محیط های گفتگو حضور دقیقه ای داشته باشی تا یه ایده اومد سریع عملیاتی کنی چون زود کهنه می شه و درامد زایش از دست میره
بحث مالیشم که دیگه جای خودش رو داره نقد کردنش بسیار مشکله adscendmedia اگر یه مقداری این بحث تبادلات بانکی شلتر بشه گیر وبستش چکاش گزینه بسیار خوبیه می شه به راحتی نقدش کرد به ریال اما فعلا تا اون زمان فکر کنم بهترین گزینه پی پله اونم با ریسک زیاد و شرایط خودش

مرسی از راهنماییهات دوست من برای کار باید چیکار کنیم؟البته روشهایی هست تو اینترنت ولی باید بهم کمک کنیم یه درامدی حاصل کنیم

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
پیشنهاد من این هست که اول بخش مالیش رو مشکلش رو حل کنید و بعد شروع به کار کنید اکثر روش ها تا حدودی جواب میدن حتی قدیمیا اما درامدش قطره ای هستش اگر می خواید فعالیت کنید فقط وقتتون رو افر های رایگان بذارید بخصوص زیپ افر ها رو کشور های میدل رنج کار کنید از گوگل ترنسلیت برای لندینگ پیچ و یا شبکه های اجتماعی استفاده کنید یه برگ برنده ما داریم که البته نمیشه گفت واقعا چون از نظر اخلاقی مشکل دار هست اما بهرحال اونم بحث کپی رایته اینجا می تونید از نرم افزار های گرون قیمتی تو این بحث استفاده کنید برای مارکتینگ که اونور براشون مقدور نیست یا خیلی گرونه مثلا برای ترجمه می تونید از اینا بهره ببرید یا تو بخش سئو و تبلیغ
شما چند تا روش 2016 رو مطالعه کن حداقل سه روش و از تلفیقشون و کمی خلاقیت بصری روش خودتون رو اجرا کنید ممکنه اولش نتیجه نده اما به مرور حتما نتیجه بخش هست
اگر واقعا امکان فعالیت بخصوص در بحث نقد کردن درامدش به وجود بیاد می شه همین تاپیک و یا تا پیک جداگانه اختصاص داده بشه به روش ها و شیوه های کسب درامد از این روش تا همه تجربیاتشون رو منتقل کنند

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان به نظرم روی راههای ارسال بازدید انتقال تجربه کنیم بهتره بلخره به یه نتیجه ای در مورد درامد زاییش میرسیم دیگه

بالا