آژانس هواپیماییexchanging

cpanel ایران رو تحریم کرده؟

شروع موضوع توسط elnaz85 ‏7 آپریل 2010 در انجمن میزبانی وب

  1. elnaz85

    elnaz85 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    364
    تشکر شده:
    1
    من می خوام از شرکتی که سرور ازشون گرفتم بخوام که cpanel واسم نصب کنه ولی شنیدم که ایران رو تحریم کردن.
    یعنی با آی پی ایران نمی تونم لاگین بشم؟ کسانی که سرور اختصاصی با کنترل پنل Cpanel دارن لطفا راهنمایی کنن.
     
  2. NAKOOT

    NAKOOT Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    1,725
    تشکر شده:
    427
    محل سکونت:
    از اینجا رونده از اونجا مونده
    پارسال یا سال گذشتش بود که ایران تحریم شد توی Cpanel اما 6 ماه نگذشت که حل شد. الان هم مشکلی نداره Cpanel مثل بنز کار می کنه!
     
  3. Mahiar0

    Mahiar0 کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2004
    نوشته ها:
    10,202
    تشکر شده:
    1,173
    محل سکونت:
    رشت
    مطمئنید
    اتفاقا من 5ماه پیش سرور گرفتم cpanel
    یکمدت به ماه نکشید زدند بستند cpanel رو بخاطر همین تحریم
     
  4. hubakht

    hubakht کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    12
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    tehran
    نه فعلا که مشکلی نداره ، چون سایتهایی که من باهاشون سروکار دارم و cpanel هم هستن راحت میتونم واردش بشم.:)
     
  5. NAKOOT

    NAKOOT Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    1,725
    تشکر شده:
    427
    محل سکونت:
    از اینجا رونده از اونجا مونده
    یه دوره Cpanel که تحریم شد همه Plesk نصب کردن. من از هاستینگ هایی که سرویس می گرفتم به جا Cpanel اومدن Plesk بهم دادن، اما 6 ماه نشد به حالت اول برگشت همه جا و Cpanel دوباره راه افتاد.
    خیلی وقت هم هستش Cpanel درست شده. الان هم که از شرکت خودمون هاستیگ دارم باز Cpanel هستش.
    برای همین تعجب می کنم شما این مشکل رو داشتید.
     
  6. anf-b

    anf-b Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    903
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    4 8 15 16 23 42 [[email protected]]
    یکسری هاستها هستند وارزند و cPanel ارائه میدند! دلیل نمیشه که ایران رو تحریم نکرده باشه

    اصلا کاری نداره، شما با ip ایران توی مرورگرت بنویس cpanel.com
    ببین به کجا میره

    http://www.cpanel.net/sanctions/iran.html/
    .


    در قوانینش هم نوشته شده.

    @ http://www.cpanel.net/legal-notices.html

     
    Last edited: ‏7 آپریل 2010
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. TinySkin

    TinySkin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2009
    نوشته ها:
    1,303
    تشکر شده:
    43
    محل سکونت:
    تهران
    منم هاست و vps دارم كه نه وارزه نه چيزي و ماله كارو هستش و cpanel روشون نصبه و مشكلي هم پيش نيومده تا حالا
     
  9. amk

    amk Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    4,089
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    نازی آباد
    من همين الان روي يه سيپنل هم آي آر خوابوندم هم با آيپي وطني لاگين ميكنم...وارز هم نيس...
     
  10. داش علی

    داش علی کاربر فعال گرافیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2008
    نوشته ها:
    1,939
    تشکر شده:
    963
    محل سکونت:
    داش علی
    اون آیپی که سی پنل رو میخری باهاش و روش سوار میکنی مهم هست. یکی از دوستان کارش این بود. یعنی با آیپی اصلی اصلا لوگین نمیکرد و با یه آیپی دیگه که سوار کرده بود وارد میشد که گیر ندن
     
  11. kamion

    kamion Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    629
    تشکر شده:
    607
    محل سکونت:
    وب
    یه مدت هرچی سرور که توش دامنه .ir داشت یا بو بورده بودن که ایرانی هست فوری می بستند اما الان یک سالی هست که دیگه به اون صورت گیر نمی دن..
     
  12. AfraWeb.net

    AfraWeb.net Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    352
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    مطمعنا قبلش اطلاع نمیدن و همانند چند سال قبل یکباره همه را sus میکنند و اون موقع هست که هیچ کاری نمیشه کرد اعتراضی هم کنید بهتون میگن که در قوانین این شرکت نوشته شده که به ایران نمیتونند سرویس بدهند البته امیدواریم که همچین اتفاقی نیوفته ولی در این کار حتی 1 درصد ریسک هم نباید انجام داد .
    دایرکت ادمین گزینه مناسبی برای جایگزینی سی پنل مس باشد البته امکانات نسبتا کمتری دارد ولی از لحاظ قیمت بسیار پایین تر و از لحاظ سادگی کارد کرد در حد خوبی می باشد که شما میتونید نسخه فارسی این پنل را نیز نصب نمایید .