البته 3 سوت تقریبیه.گاهی 2.99 و گاهی 3.01.ولی در کل با هویه و hot jet اینکارو می کنم.به پایه شکسته هم احتیاجی ندارم.حتی اگر اونم به من بدی میندازمش دور. 
به نقل از amin007110 :البته 3 سوت تقریبیه.گاهی 2.99 و گاهی 3.01.ولی در کل با هویه و hot jet اینکارو می کنم.به پایه شکسته هم احتیاجی ندارم.حتی اگر اونم به من بدی میندازمش دور.![]()
به نقل از milad_sm :من براي دلخوشي شما هم كه شده ميگم 40 يعني دماي cpu! خودت مي توني دستت رو نزديكش كني ببيني درچه وضعيه.
مگه case تو فن نداره؟؟؟ حتما دست كم يه فن بذار پشت. پي سي من الان4 تا فن داره! دو تا عقب يكي جلو و يكي بالا! (چرا اينجوري شد؟!!)
تهويه هوا خيلي تو عمر كامپيوتر مهمه....فراموش نكن. هر جوري شده كامپيوترت رو خنك كن. فكر كنم هارد ديسكت هم گرم مي كنه...اگه وسترن داري يه فن هم براي هاردديسكت بگير. خلاصه يه فكري براش بكن تا نذاشتت تو خرج!!
عرضم به حضورتون که HOT JET وسيله ايست که با استفاده از فشارهوای داغ متمرکز کار ميکنه به جای نوک فلزی هويه و فوق العاده دقيقه.دارای دهانه های مختلف برای IC های مختلفه که با يک بار دميدن ميتونی همه پايه های IC رو از جاش در بياری يا لحيم کنی.به نقل از mossi :من با هويه كار ميكنم . يك قلمي نوك باريك هم دارم . اما hot jet نميدونم چيه .
تازه يك چشم خيلي تيز ميخواد كه پايه هاي به اين باريكي را ببينه . بگو بينيم اين hot jet چيه لطفا .