برگزیده های پرشین تولز

cpu amd pentium 3

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hadi ezhdeha

کاربر تازه وارد
امتیاز - 0%
0   0   0
تاریخ عضویت
5 آپریل 2007
نوشته‌ها
28
لایک‌ها
0
محل سکونت
Tehjan
به یک عدد cpu amd pentium 3 احتیاج دارم.
سی پی یو سیستم خراب شده.
 

bibal

Registered User
امتیاز - 0%
0   0   0
تاریخ عضویت
28 دسامبر 2004
نوشته‌ها
495
لایک‌ها
3
سن
34
محل سکونت
تهران

heical

Registered User
امتیاز - 0%
0   0   0
تاریخ عضویت
16 آپریل 2005
نوشته‌ها
217
لایک‌ها
4
ما نفهمیدیم آخرش amd یا پنتیوم 3؟ اینا خیلی با هم فرق دارن!!!
 

karim_2004

کاربر تازه وارد
امتیاز - 0%
0   0   0
تاریخ عضویت
3 فوریه 2008
نوشته‌ها
682
لایک‌ها
0
سن
37
محل سکونت
بندر بوشهر
عزیز شما داری اشتباه میگیری

phinom یا فینوم یه مدل سی پی یو جدید از شرکت amd هست که در سه هسته و چهار هسته ای تولید میشود
 

heical

Registered User
امتیاز - 0%
0   0   0
تاریخ عضویت
16 آپریل 2005
نوشته‌ها
217
لایک‌ها
4
عزیز شما داری اشتباه میگیری

phinom یا فینوم یه مدل سی پی یو جدید از شرکت amd هست که در سه هسته و چهار هسته ای تولید میشود

فنوم نگفتن عزیزم! فرمودن پنتیوم! من حدسم اینه که منظورشون سری duron باشه که همزمان با پنتیوم 3 توسط ای ام دی به بازار روانه شد و واقعا سری محشری بود و خیلی کارایی بیشتری نسبت به پنتیوم ها داشت. حالا اگه دوستمون مدل مادربردشون رو بفرمایند بیشتر میشه کمکشون کرد.
 

choughour

Registered User
امتیاز - 100%
61   0   0
تاریخ عضویت
30 نوامبر 2007
نوشته‌ها
2,223
لایک‌ها
338
محل سکونت
تهران - اندیشه
من یه CPU ای ام دی AMD با فرکانس 1100 دارم .. .. البته سیتم کامل هست و هنوز کار میده .. ولی یکناری افتاده بدلیل تعدد سیستم ..

ولی نمیخوام جدا بفروشم .. چون بقیه قطعاتش یجورائی باد میکنن .. 160 مگ رم روشه با یه هارد 10 کوانتم ... بهمراه مادربرد و یک عدد فلاپی ..
ولی نه CD rom داره و نه کیس ..

همه رو با هم 40 میدم .. ولی CPU تنها رو 20 تومن .. بدون فن ..

اگر خواستید پیغام بدید ..
 

hadi ezhdeha

کاربر تازه وارد
امتیاز - 0%
0   0   0
تاریخ عضویت
5 آپریل 2007
نوشته‌ها
28
لایک‌ها
0
محل سکونت
Tehjan
فنوم نگفتن عزیزم! فرمودن پنتیوم! من حدسم اینه که منظورشون سری duron باشه که همزمان با پنتیوم 3 توسط ای ام دی به بازار روانه شد و واقعا سری محشری بود و خیلی کارایی بیشتری نسبت به پنتیوم ها داشت. حالا اگه دوستمون مدل مادربردشون رو بفرمایند بیشتر میشه کمکشون کرد.
دقیقا منظورم همین بود.
AMD socket A: Athlon-AthlonXP-Duron
هرکی داره قیمت بده
 

heical

Registered User
امتیاز - 0%
0   0   0
تاریخ عضویت
16 آپریل 2005
نوشته‌ها
217
لایک‌ها
4
شما که تهرانی یه سر برو بازار ایران طبقه پایین ریخته.
 

hadi ezhdeha

کاربر تازه وارد
امتیاز - 0%
0   0   0
تاریخ عضویت
5 آپریل 2007
نوشته‌ها
28
لایک‌ها
0
محل سکونت
Tehjan
کسی چیزی نداره؟ منتظرم......
 

gba

Registered User
امتیاز - 100%
4   0   0
تاریخ عضویت
27 ژوئن 2005
نوشته‌ها
1,358
لایک‌ها
25
celeron 533 مگاهرتز موجوده همراه با داتربورد.
 

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
امتیاز - 100%
856   0   0
تاریخ عضویت
10 آپریل 2006
نوشته‌ها
7,264
لایک‌ها
1,036
محل سکونت
تهران
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا