• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Creative 4200Z -- Canon S70

ali206speed

Registered User
لایک‌ها
3
اين مدل هنوز ايران نيومده اگر اومد حتما خبر بديد و قيمتش رو هم بپرسيد

به نظر من دوربين خوبي هست من كه خودم حال كردم شما هم بريد عكسش رو ببينيد . كريتيو هميشه دوربينهاش ارزون بوده اميدوارم اين هم زياد گرون نباشه

http://sg.creative.com/images/inline/products/dccam4200zs/sample01.JPG

اين آدرس هم که بري همه مدلهارو داره با چند تا عکس نمونه از اين دوربينهارو

http://sg.creative.com/images/inline/products/dccam3200z/Dragonfly.jpg

Creative DC-CAM 4200ZS. This sleek, slim and stylishly designed ultra-compact digital camera comes packed with high quality features and performance in the palm of your hand.

The 4.2 Megapixels CCD sensor and 10.8X zoom enables the DC-CAM 4200ZS to capture stunningly precise images in rich vibrant colors. DC-CAM 4200ZS has a large 2" LCD screen and can capture video with audio to be viewed on your PC or TV. Enjoy excellent picture quality and features with the Creative DC-CAM 4200ZS today!

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
سلام به شما

اگه بگن از کرتیو طلا میباره یا یکیش رو زمین افتاده باشه اگه به خدا قبول کنم یه اشغال به تمام معناست بر از نویز و بشدت کم کیفیت نسبت به قیمتش خداوکیلی سگه مرکوری و بنکیو بش می ارزه .البته ببخش ها نظر خودم رو گفتم و البته خوشحالم که گول نخوردم و کرتیو نخریدم .خلاصه شما هم اشتباه نکنی ها .

ali206speed

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از phoyo_live :
سلام به شما

اگه بگن از کرتیو طلا میباره یا یکیش رو زمین افتاده باشه اگه به خدا قبول کنم یه اشغال به تمام معناست بر از نویز و بشدت کم کیفیت نسبت به قیمتش خداوکیلی سگه مرکوری و بنکیو بش می ارزه .البته ببخش ها نظر خودم رو گفتم و البته خوشحالم که گول نخوردم و کرتیو نخریدم .خلاصه شما هم اشتباه نکنی ها .
مرسی کریتیو بدک نیست ولی منم منصرف شدم
میخوام Canon Ixus 400 بگيرم قيمتش 360 هزار تومن هست ولي خداييش عكسهاي خوبه ميندازه درسته ؟

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
Canon Ixus 400 خيلي خوبه ولي چون كاملا كامپكت هست محدوديت هاش بيشتره ...

پيشنهاد من سري S كانن هست ... يعني S50 و S60 ... با توجه به ليست جناب ميرزائي فكر كنم S60 تقريبا 430~410 تومن باشه و S50 حتي كمتر از اين ...

كيفيت عكسهاي سري S واقعا عاليه

s60_586x225.jpg

s50_586x225.jpg

ali206speed

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از Niaz_Ch :
Canon Ixus 400 خيلي خوبه ولي چون كاملا كامپكت هست محدوديت هاش بيشتره ...

پيشنهاد من سري S كانن هست ... يعني S50 و S60 ... با توجه به ليست جناب ميرزائي فكر كنم S60 تقريبا 430~410 تومن باشه و S50 حتي كمتر از اين ...

كيفيت عكسهاي سري S واقعا عاليه

s60_586x225.jpg

s50_586x225.jpg
نياز ببين احتمالا من S 70 رو ميگيرم قيمتش 560 تومن هست خوبه ؟

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
علي جان خوشحالم كه تو تصميمت تجديد نظر كردي ...

Creative هميشه باني خير بوده :happy: منم ميخواستم Creative بگيرم كه آخرش بعد از كلي مطالعه و انتظار يك دوربين بهتر خريدم ...

ببين علي جان حالا كه بودجه رو بيشتر كردي دقت و حساسيت به چيزي كه پولتو خرج ميكني بايد بيشتر بشه ... Canon S70 عاليه , در تمام review ها سربلند بوده و حتي از dpreview.com رتبه Highly Recommended گرفته ... ميتونم بگم آره برو سراغ S70 پشيمون نميشي , و واقعا هم همينطوره ...

ولي حالا كه 560 تومن پول جور كردي ميتوني يه نيم نگاهي به دو تا دوربين زير هم داشته باشي ...

cameravsg627tj.jpg

Canon G6 و Sony V3 ... ببين علي جان S70 انتخاب خيلي خوبيه ولي بهتره اين دو تا رو هم بگم تا بعدا نگي اي كاش اينارم ميشناختم ...

Canon G6 شايد 60 ~50 تومن از S70 گرونتر باشه .. فرق خاصي ندارن , هر دو از CCD يكسان 7 مگاپيكسلي جديد استفاده ميكنن ... ولي اگر خواستي دوربينت فقط يه خورده در ظاهر بيشتر حرفه اي تر باشه G6 انتخاب بهتريه ... اگر اختلاف قيمت برات مهم نبود و ميخواي كيفيت عكسهات %5 بهتر باشن و LCD متحرك داشته باشي كه اين مورد خيلي به درد ميخوره برو سراغ G6 ...

سوني V3 تو ليست قيمت جناب ميرزائي 600 تومن هست و كيفيت عكسهاش هم از S70 و هم از G6 بهتره و نويز كمتري داره و رنگهاش vivid تر هستش ولي تو review ها ميخوندم اين دوربين در عكاسي محيط باز زير نور آفتاب علاقه زيادي به استفاده از ديافراگمهاي بسته تر داره كه در نتيجه عكسهاش در حالت Auto به كيفيتي كه ميشه در حالت تنظيم دستي ازش گرفت نميرسن و عمق ميدانتون شايد اوني كه انتظار داريد نخواهد بود... اگر خواستيد اين اسب چموشو رام كنيد اين بهترين انتخاب هست ولي ميبيني كه نتيجه 20 گرفتن با اين دوربين نياز به تنظيم دستي داره ...

همه اين 3 دوربيني كه بحث كرديم از CCD جديد 7 مگاپيكسلي استفاده ميكنن كه كيفيت تصوير عالي داره و نويزش از CCD هاي 5 مگاپيكسلي بيشتر ولي از CCD هاي 8 مگاپيكسلي كمتره ...

ببين علي جان حرف آخرم اينه ... اگه كامپكت بودن و سايز كوچكتر برات مهمه S70 عاليه ولي اگر كيفيت عكس بهتر تو اين رنج قيمت ميخواي G6 هم خوبه ... ولي بازم ميگم اين اختلاف كيفيت در حدي هست كه بايد عكس رو %100 زوم كرد و با دقت زياد مثلا فهميد كه عكسهاي G6 شارپ تر هست ... يعني از لحاظ كيفيت تفاوت چنداني ندارن ...

با 560 تومن ميشه Sony F717 هم خريد ولي هم تكنولوژي ساختش قديميه , هم مموري استيك گرونه و هم رنگهاش انقدر واقعي هستند كه تو اين مورد حرفه اي گري جذابيت عكس رو از بين ميبره ...

تو دوربين هاي كامپكت معمولا چاشني رنگ رو زياد ميگيرن تا عكس ها خوش رنگ تر و براق تر باشن ...

S70 عاليه ... حتي براي صرفه جويي ميتوني S60 رو اتنخاب كني ولي مطمئن باش هرچقدر بيشتر خرج كني دوربين بهتري ميخري :happy:

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
نياز راست ميگه!! مثلا نگاه كن به دوربين خريدن نياز ميخواسته كريتيو بخره ديده با 50 تومن بيشتر ميتونه a60(صلوات الله عليه) بخره بعد ديده 50 تومن بالاتر ميتونه a70 بگيره بعد فكر كرده ديده ما كه داريم پول ميديم يه دوربين عمري بخريم بنا براين تصميم گرفته كانون G3 بگيره بعدشم گفته اي بابا اين F717 ها هم خوب در اومده ها بنا براي بعدش ميره F828 ميگيره!!:D

سوال:نياز تو جدا ميخواستي كريتيو بخري به F828 رسيدي؟:blink:
البته منم از مركوري به آ60 رسيدم!!

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
به نقل از SherlockHolmes :
... سوال:نياز تو جدا ميخواستي كريتيو بخري به F828 رسيدي؟:blink:
بله :blush: ولي از Creative تا F828 حدود 14~13 ماه (شايدم بيشتر) پولامو جمع كردم و انتظار كشيدم :( و تو اين مدت عاشق دوربين هاي مختلفي شدم كه مهمترينشون G3 و F717 بودن ...

بعد از خريدن F828 و اولين تجربه عكاسي به اين نتيجه رسيدم كه عكس خوب ربطي به دوربين خوب و گرون قيمت نداره :)

Mirzaie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Niaz_Ch :
بله :blush: ولي از Creative تا F828 حدود 14~13 ماه (شايدم بيشتر) پولامو جمع كردم و انتظار كشيدم :( و تو اين مدت عاشق دوربين هاي مختلفي شدم كه مهمترينشون G3 و F717 بودن ...

بعد از خريدن F828 و اولين تجربه عكاسي به اين نتيجه رسيدم كه عكس خوب ربطي به دوربين خوب و گرون قيمت نداره :)

نياز جان موقع چت با من هم اين حرف را زد ولي من كاملا مخالفم. بلاخره مگه ميشه كه عكس مثلا A 60 كانن با سوني اف 828 يكي در بياد . مسلما دوربين خوب هم در عكاسي يك پايه اساسي در كيفيت عكس هست. حتي اگر شما خداي عكاس هم باشيد مسلما براي گرفتن يك عكس خوب به يك دوربين خوب نياز داريد.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
بالا