• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

creative s750

saman2336

Registered User
لایک‌ها
45

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
سلام
خریدار این مدل اسپیکر هستم اگه موردی بود ممنون میشم اطلاع بدین

creative s750 gigaworks
دوست عزیز ببخشید اینجا میگم این مورد بهترین اسپیکر کامپیوتر چند کانال دنیا بوده و هست اما اون قدیم ها که عرضه میشد جداگانه یک دیکودر دیجیتال هم براش بود که کیفیت صداش رو بسیار بهتر میکرد و صداش رو کریستالی و دقیق میکرد و امکانات کاملی هم بهش میداد پیشنهاد میکنم اگر این رو پیدا کردید به دنبال اون دیکودر خود کریتیو هم باشید که برای همین مدل ساخته شده بود اگرچه خیلی کمیابه. امیدوارم خرید خوبی داشته باشید

a.ferdosi

Registered User
لایک‌ها
847
دوست عزیز ببخشید اینجا میگم این مورد بهترین اسپیکر کامپیوتر چند کانال دنیا بوده و هست اما اون قدیم ها که عرضه میشد جداگانه یک دیکودر دیجیتال هم براش بود که کیفیت صداش رو بسیار بهتر میکرد و صداش رو کریستالی و دقیق میکرد و امکانات کاملی هم بهش میداد پیشنهاد میکنم اگر این رو پیدا کردید به دنبال اون دیکودر خود کریتیو هم باشید که برای همین مدل ساخته شده بود اگرچه خیلی کمیابه. امیدوارم خرید خوبی داشته باشید
با سلام و با اجازه استارتر محترم
s750 که در خوب بودنش شکی نیست ولی اون دیکدر که فرمودید صرفا جهت تبدیل به دیجیتال برا مثل خروجی اپتیکال است و خب صدا انالوگ هست بهترین حالت همون سه فیش هست و نیازی به اون دیکدر نیست مگر برا اتصال به دستگاه هایی که فقط خروجی دیجیتال دارن و اگر باشه بد نیست
البته خود اسپیکر هم بسختی پیدا میشه چه برسه به دیکدر !

بالا