سلام . این دامنه رو میفروشم ....
DarClub.OCM
قیمت پایه . 9000 تومان .
استپ هم 1000 تومان است .
حالا که خریدار نداره من میتونم 3 تومن پیشنهاد کنم:دی
حاجی من Start کار رو با یه قیمت پایین تر زدم..شاید هیچ کس دیگه ای همین 3 تومن هم پیشنهاد نکنه همینطور که 4 روز هست نکرده ...همین و بس!
کل مبلغ ش 9 تومن بوده..3 تومن هم پیشنهاد من هست..میخوای بخواه نمیخوای هم من اصرار نکردم که یالا یالا به من بفروش ..
4 روز داری مگس میپرونی من یه قیمتی دادم که شروع بشه..همین و بس حالا هی بگو برشکست میشم یا نمیشم.. تو سیستم خارجی هم نگاه کنی عمو جون (hamburrrrrrggggggggggggg( وقتی از کسی Start نمیزنه یکی با مبلغ خیلی پایین تر Start میزنه ...
به هر حال شرمنده اگه خیلی بهت برخورد.
سلام . این دامنه رو میفروشم ....
DarClub.OCM
.
خب چرا دعوا و اسپم ميكنيد ؟!
دعوا و اسپم؟من یه پست دادم گفتم 3 تومن این داداش که باسه 5 تومن توی ماه داره خودشو میکشه و 10 تا تاپیک هاست داده ناراحت شد و گفت من برشکست میشم(هاها)..معذرت هم خواستم مثل که بیشتر بهشون برخورد ....بیخیال الان دوباره 4 تا اخطار میاد تو پی ام و از اون ورم پست ها پاک میشه و روز از نو![]()
شمشاد جان ، کاربر فعال شدی ، همه جا ستاد رفع اختلاف هم تشکیل دادی
دعوا و اسپم؟من یه پست دادم گفتم 3 تومن این داداش که باسه 5 تومن توی ماه داره خودشو میکشه و 10 تا تاپیک هاست داده ناراحت شد و گفت من برشکست میشم(هاها)..معذرت هم خواستم مثل که بیشتر بهشون برخورد ....بیخیال الان دوباره 4 تا اخطار میاد تو پی ام و از اون ورم پست ها پاک میشه و روز از نو
درست ولي نبايد زير اون قيمت ميدادي كه طرف ناراحت بشه ...