• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

DarClub.com

hamekareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . این دامنه رو میفروشم ....

DarClub.OCM

قیمت پایه . 9000 تومان .

استپ هم 1000 تومان است .

Last edited:

d_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
حالا که خریدار نداره من میتونم 3 تومن پیشنهاد کنم:دی

d_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
حاجی من Start کار رو با یه قیمت پایین تر زدم..شاید هیچ کس دیگه ای همین 3 تومن هم پیشنهاد نکنه همینطور که 4 روز هست نکرده ...همین و بس!

hamekareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حاجی من Start کار رو با یه قیمت پایین تر زدم..شاید هیچ کس دیگه ای همین 3 تومن هم پیشنهاد نکنه همینطور که 4 روز هست نکرده ...همین و بس!

خدا وکیلی 3 تومن خیلی بالاست ....

این همه پولو خرج نکن . ضرر میبینی .

d_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
کل مبلغ ش 9 تومن بوده..3 تومن هم پیشنهاد من هست..میخوای بخواه نمیخوای هم من اصرار نکردم که یالا یالا به من بفروش ..
4 روز داری مگس میپرونی من یه قیمتی دادم که شروع بشه..همین و بس حالا هی بگو برشکست میشم یا نمیشم.. تو سیستم خارجی هم نگاه کنی عمو جون (hamburrrrrrggggggggggggg( وقتی از کسی Start نمیزنه یکی با مبلغ خیلی پایین تر Start میزنه ...

به هر حال شرمنده اگه خیلی بهت برخورد.

hamekareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کل مبلغ ش 9 تومن بوده..3 تومن هم پیشنهاد من هست..میخوای بخواه نمیخوای هم من اصرار نکردم که یالا یالا به من بفروش ..
4 روز داری مگس میپرونی من یه قیمتی دادم که شروع بشه..همین و بس حالا هی بگو برشکست میشم یا نمیشم.. تو سیستم خارجی هم نگاه کنی عمو جون (hamburrrrrrggggggggggggg( وقتی از کسی Start نمیزنه یکی با مبلغ خیلی پایین تر Start میزنه ...

به هر حال شرمنده اگه خیلی بهت برخورد.

آخه حرف شما برا من که پشیزی ارزش نداره ؛ که من ناراحت بشم یا نشم .
دیگر هم در این پست اسپم نزن .
من خودم قیمت پایه رو 9 گذاشتم .
حالا چه 4 روز باشه که دارم مگس میپرونم . چه نباشه . به شما و هیچ کس دیگه هم ربطی نداره .....

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام . این دامنه رو میفروشم ....

DarClub.OCM

.

آقا این دامین یعنی چی؟

خب چرا دعوا و اسپم ميكنيد ؟!

شمشاد جان ، کاربر فعال شدی ، همه جا ستاد رفع اختلاف هم تشکیل دادی
www_MyEmoticons_com__fishing.gif

;):lol:

d_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دعوا و اسپم؟من یه پست دادم گفتم 3 تومن این داداش که باسه 5 تومن توی ماه داره خودشو میکشه و 10 تا تاپیک هاست داده ناراحت شد و گفت من برشکست میشم(هاها)..معذرت هم خواستم مثل که بیشتر بهشون برخورد ....بیخیال الان دوباره 4 تا اخطار میاد تو پی ام و از اون ورم پست ها پاک میشه و روز از نو :eek:

hamekareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دعوا و اسپم؟من یه پست دادم گفتم 3 تومن این داداش که باسه 5 تومن توی ماه داره خودشو میکشه و 10 تا تاپیک هاست داده ناراحت شد و گفت من برشکست میشم(هاها)..معذرت هم خواستم مثل که بیشتر بهشون برخورد ....بیخیال الان دوباره 4 تا اخطار میاد تو پی ام و از اون ورم پست ها پاک میشه و روز از نو :eek:

یه بار جوابتو دادم .
این جور کاربرا نباشن فروم بهتر میشه

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
شمشاد جان ، کاربر فعال شدی ، همه جا ستاد رفع اختلاف هم تشکیل دادی

خوبي حاجي ؟!
!!! حاجي من كجا ستاد زدم ؟!:دي

دعوا و اسپم؟من یه پست دادم گفتم 3 تومن این داداش که باسه 5 تومن توی ماه داره خودشو میکشه و 10 تا تاپیک هاست داده ناراحت شد و گفت من برشکست میشم(هاها)..معذرت هم خواستم مثل که بیشتر بهشون برخورد ....بیخیال الان دوباره 4 تا اخطار میاد تو پی ام و از اون ورم پست ها پاک میشه و روز از نو

درست ولي نبايد زير اون قيمت ميدادي كه طرف ناراحت بشه ...

بالا