• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

database nttac

Arvand

Registered User
لایک‌ها
0
مي شه دوستان در مورد اينكه جه جوري ديتا بيس nttac رو از text به access و به SQL تبديل كرد توضيح بدن ممنون مي شم . :)

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از Arvand :
مي شه دوستان در مورد اينكه جه جوري ديتا بيس nttac رو از text به access و به SQL تبديل كرد توضيح بدن ممنون مي شم . :)
از access به Sql Server که کاری نداره. باهمون Wizard های خود Sql Server ميتونی اين کار رو انجام بدی. (Import / Export Wizard)
و در مورد Text اش چيزی به ذهنم نميرسه !

بايد يه برنامه براش نوشت .

ar1428

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

خود NTTacPlus دو تا فايل از پيش ساخته Access داره. از همون دايركتوري كه اون فايلها اونجا هستن. DB رو باز كنيد و از تو قسمت Forms دو تا فرم براي تبديل كردن گروهها و يوزرهاي Text وجود داره. من از اين قسمت براي تبديل بانك اطلاعاتي Text به فرمت Access استفاده كردم. از Access به SQL هم كاري نداره..

قربان شما - امير

ehsan_acc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگي:

من از NTTAC و SQL Server استفاده مي كنم و لي هر چند روز يك دفعه قاط مي زنه.
يعني اينكه هر موقه مي خوام Log In كنم پيغام خطا ميده
تو log هم مي نويسه
#05-09-2004 06:31:32 ERROR# ODBC SQLError() report: [-1], [S1000], [0], [[Microsoft][ODBC SQL Server Driver]Connection is busy with results for another hstmt]
#05-09-2004 06:31:32 ERROR# ODBC: trying to restore the connection to the UserDB database (user database temporarily unavailable)
#05-09-2004 06:31:32 ERROR# ODBC SQLError() report: [-1], [IM001], [0], [[Microsoft][ODBC Driver Manager] Driver does not support this function]

كسي مي دونه من چيكار بايد بكنم

mehraban

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
منظور از تبديل access به sql اينه كه بانك اكسس را تبديل به sql ميشود لطفا" بگيد يعني نيازي به يادگيري sql نيست و مي توان با اكسس بانك را طراحي كرد سپس او نو به sql تبديل نمود اگه اينطور است روش اونو كامل بفرماييد

Meteor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از mehraban :
سلام
منظور از تبديل access به sql اينه كه بانك اكسس را تبديل به sql ميشود لطفا" بگيد يعني نيازي به يادگيري sql نيست و مي توان با اكسس بانك را طراحي كرد سپس او نو به sql تبديل نمود اگه اينطور است روش اونو كامل بفرماييد
یه مقاله در قالب پی دی اف به صورت کاملا مصور از نحوه تبدیل بانک اطلاعاتی اکسس به اس کیو ال در این لینک هست می تونید دانلود کنید .گفتم شاید به درد بخوره :
http://www.tacsharp.com/Download_Track.asp?ID=75

بالا