nexpay

DDR or DDR3

شروع موضوع توسط bita_khanuom ‏5 فوریه 2006 در انجمن سخت افزار

  1. bita_khanuom

    bita_khanuom Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 جولای 2005
    نوشته ها:
    125
    تشکر شده:
    0
    سلام..
    يه سوال داشتم که اگه جواب بدين...
    من 2 رم 512+512-BUS400 دارم ميخواستم بدونم که اگه يه کارت گرافيک 256 ddr معمولی بگيرم performance
    بهتری سيستم داره يا يه 128 ddr3 ؟
    در ضمن اگر کسی قيمت اين مدل رو داره لطف کنه بزاره winfast px6600 tdh هم 256 هم 128
    با توجه به اينکه در مشهد نمايندگی خوبی از leadtek نيست
    من اگه بخوام از تهران بگيرم کسی از دوستا ميتونه يه پيشنهادی بکنه چی کار کنم.
     
  2. ARH

    ARH Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    938
    تشکر شده:
    4
    سلام ، كاملا مشخصه كه 128 DDR3 بهتر از 256 DDR‌جواب ميده ، اما Geforce 6600‌كه GDDR3 ساپورت نيست !! براي چه كار گرافيكي ميگي ؟
     
  3. bita_khanuom

    bita_khanuom Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 جولای 2005
    نوشته ها:
    125
    تشکر شده:
    0
  4. ARH

    ARH Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    938
    تشکر شده:
    4
    من اين حرف رو زدم :)
    تو اين لينكي كه گذاشتي Geforce 6600GT هست نه 6600 معمولي و به خاطر همون GT بودنش حدود 50 هزار تومان گرون تره .
    البته اگه از نظر فني بخواي به موضوع نگاهي هسته NV43 كه در 6600 و 6600GT و 6200 به كار برده شده از هر دو نوع حافظه پشتيباني ميكنه اما NVIDIA‌ اجازه نداده به Partner هاش كه 6600 و 6200 رو با GDDR3 همراه كنند .
    در ضمن اين كارتي كه لينكش رو گذاشتي 6600GT معمولي نيست ، 6600ْGT Dual Core هست كه دو تا GPU رو با فن آوري SLI روي يك كارت سوار كرده ، مدل Gigabyte ش تو ايران هست كه بالاي 350 قيمت داره
     
  5. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,240
    تشکر شده:
    1,679
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
  6. bita_khanuom

    bita_khanuom Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 جولای 2005
    نوشته ها:
    125
    تشکر شده:
    0
    پس چطوری نوشته DDR3 و يک چيز ديگه اين قطعه رو نگاه کنيد و قيمتشو اگه ميشه لطف کنيد
    بگين
    http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px6600_gttdhextreme_2.html
    اين اون بالايه نيست
    و يه چيز ديگه اگر من کارت گرافيکم 128MB ddr3 باشه و در load کردن حجمی از اطلاعات در رم کارت گرافيک کم بياره
    سرعت به چه دردش ميخوره

    -------
    اولاً من از giga اصلاً خوشم نمياد الان هم مجبورم که mainboad شو ميخوام بگيرم
    چون در مشهد وضعيت قطعات مناسب نيست
    لتف کنين اگر در تهران نمايندگی leadtek رو دارين شمارش رو بزارين
     
  7. ARH

    ARH Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    938
    تشکر شده:
    4
    دوست عزيز ما هرچي داريم ميگيم Geforce 6600 از حافظه ْGDDR3 به صورت رسمي پشتيباني نميكنه باز شما ميگي ميكنه ! بعدش لينك كارت گرافيك Geforce 6600GT مياي ميگذاري .

    متاسفانه به دليل پهناي باند بالاي اينترنتم نتونستم لينكي كه گذاشتي ببينم اما از اسمش معلومه كه Geforce 6600GT با اينترفيس PCI-Express هست ، پس بالاي 160 قيمت داره .

    من هرچي ميگم زياد به RAM كارت گرافيك دقت نكنيد باز شما دليل و مدرك مياريد كه RAM زياد بهتر از يك GPU‌قوي تر هست ، ببين دوست من اولا كه هنوز هيچ بازي طراحي نشده كه بافت‌هاش اينقدر زياد باشه كه به 128 مگ برسه حتي در 1600x1200 ، اگر هم در آينده فرض كنيم همچين بازي خلق بشه ، كارت گرافيك 256 مگ شما با GPU ي 6600 توانايي اجراي محاسبات اون همه بافت رو بي شك نخواهد داشت .
    دقيقا مثل RAM كامپيوتر ، ابا 4 گيگابايت رم نميتوني پردازنده ات را وادار كني سريع تر كار كنه ، بايد به مقدار معقولي رم بسنده كني و براي يك پردازنده سريعتر هزينه كني . اگه همين 4 گيگ رو با يك پردازنده PEntium II همراه كني ، سرعت بيشتري از 512 مگابايت با يك پردازنده Pentium 4 ارائه ميكنه ؟
    حالا من اين همه گفتم شما باز بگو 256 مگ .

    نمايندگي Leadtech ، دريا كامپيوتر هست
     
  8. bita_khanuom

    bita_khanuom Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 جولای 2005
    نوشته ها:
    125
    تشکر شده:
    0
    خيلی ممنون جناب arh و از جواب که دادين شماره اين نمايندگی رو اگه ميشه لطف کنين چون
    من در مشهد هستم .....
    با اين تفسير يک گرافيک 128mb که 256bit هست سعی کنم پيدا کنم و به ddr3 بودنش زياد اهميت ندم؟
     
  9. ARH

    ARH Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    938
    تشکر شده:
    4
    بحث ما كه اصلا سر DDR3 بودن يا نبودن نبودش :) بحث ما سر 128 مگ بودن و 256 مگ بودن هست ، همونطور كه در پاسخ اول هم گفتم 128مگ با استاندارد GDDR3 خيلي سر تر از 256 مگ معمولي هست .
    شماره دريا رو ندارم اگه داشتم حتمي ميگذاشتم
     
  10. bita_khanuom

    bita_khanuom Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 جولای 2005
    نوشته ها:
    125
    تشکر شده:
    0
    لطف ميکنين 118(اطلاعات تلفن تهران) زنگ بزنی شمراه دريا رايانه رو بپرسی برام ممنونت ميشم
    ميدونی آخه زنگ زدم گفت کجاست گفتم نميدونم گفت موجود نيست
    ممنونت ميشم
     
  11. ARH

    ARH Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    938
    تشکر شده:
    4
    بگو بازار رضا هست
     
  12. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,240
    تشکر شده:
    1,679
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    پاساژ ايران هم هست . [​IMG]
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    66489100 اينم شماره دريا كامپوتر
     
  15. bita_khanuom

    bita_khanuom Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 جولای 2005
    نوشته ها:
    125
    تشکر شده:
    0
    خيلی ممنون از کمکاتون
     
  16. ARMAN_PIER

    ARMAN_PIER Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    170
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    tehran
    پس اینو ندیدی
    ;) F.E.A.R
    it need at leats 256MB VGA radion or nvidia fx or geforce 6 family!
    :lol:
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal