آژانس هواپیماییexchanging

declare and calling dll function

شروع موضوع توسط pirmard ‏14 ژانویه 2008 در انجمن Visual Basic 6

  1. pirmard

    pirmard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    837
    تشکر شده:
    3
    سلام
    آقا عرضم به خدممتون که ما با کلی بدبختی یه دی ال ال کامپایل کردیم توی سی++ . حالا میام ادد کنیم توی وی بی ازش استفاده کنیم اینجوری میگه :

    [​IMG]

    چشه این ؟ چجوری باید ادش کنم و ازش استفاده کنم تو وی بی ؟

    :(
     
  2. Khepele Sibilo

    Khepele Sibilo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    1,624
    تشکر شده:
    16
    DLL رو به اين شكل صدا بزنين :

    Public/Private Declare Function/Sub esme tabe dar DLL Lib "esme file DLL" (parametrhaye tabe) As ...(agar Function bod)


    به خاطر به هم نريختن جمله بندي،محل بعضي موارد رو فينگليش نوشتم
     
  3. pirmard

    pirmard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    837
    تشکر شده:
    3
    ممنون عزیز
    ولی اول باید به رفرنس ها اضافه کرد دیگه . :wacko:
    که ارور بالا رو میده .
     
  4. Khepele Sibilo

    Khepele Sibilo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    1,624
    تشکر شده:
    16
    نه!
    فقط كافيه كه فايل DLL كنار فايل EXE يا توو دايكتوري SAVE شده پروژه يا توو دايكتوريه SYSTEM32 داخل دايكتوريه اصليه ويندوزتون باشه