سایت ساز وبزیخرید بک لینک

disconnection

شروع موضوع توسط sassankh ‏8 مارس 2004 در انجمن شبکه

  1. sassankh

    sassankh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2004
    نوشته ها:
    24
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Hamedan
    :wacko: :eek: Doostane aziz komak konid ,chand roozeh ke userhaye man disconnect mishan ,tahala in moshgel ro nadashtam ,hodoode 4 roozeh ,hamechizro ham check kardam ,confige router moshgelinadareh ,accounting ham nt tac e ounam moshgele khassi nadareh ,sime earh ham check kardam salemeh ,az mokhaberat ham nist chonke hameye userha moshgel nadaran ,ye dafe chanta user ba ham dc mishan .lotfan ageh fekri benazaretoon mireseh behem begid.kheili fori mamanoonam .
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    ساسان جان تو رو خدا فارسی بنويس! اينجوری چشم و چال ملت در مياد! اينجا Persiantools است نه PingilishTools !!!
     
  4. sassankh

    sassankh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2004
    نوشته ها:
    24
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Hamedan
    :rolleyes: :eek: :blink: :( كوروش عزيز چشم
    چند روزي هست كه كاربران disconnect ميشن من همه چيز رو چك كردم ولي مشگل حل نشد config router هم تغيير ندادم سيم earth رو هم كنترل كردم مشگلي نداشت از مخابرات هم نيست چونكه همه كاربران با هم disconnect نميشن nttac هم مشگلي نداشت قبلا اصلا اين قطعي رو نداشتيم نميدونم ديگه بايد كجا رو چك كنم خواهش ميكنم هر كسي كه ميدونه منو راهنمايي كنه.ديگه عقلم به جايي نميرسه .
     
  5. sassankh

    sassankh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2004
    نوشته ها:
    24
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Hamedan
    ممكنه علتش از گرما هم باسه .آخه اينجا چند روزه كه هوا گرم شده.
     
  6. rasanet2

    rasanet2 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آگوست 2003
    نوشته ها:
    102
    تشکر شده:
    0
    از خطوط E1 استفاده می کنی یا خطوط تلفن معمولی؟
     
  7. sassankh

    sassankh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2004
    نوشته ها:
    24
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Hamedan



    ُE1 مودم هم patton است
     
  8. mehran215

    mehran215 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    52
    تشکر شده:
    0
    سلام

    اونجا ISP رقيب نداري !!!!

    سر من كه چنين بلايي اومده

    ISPرقيب به ما كانكت ميكرد و IP كاربراي فعال را پيدا ميكرد بعد با اين برنامه Rocket ديسكانت ميكرد.
     
  9. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    اين Rocket چيه ؟! آدرسی چيزی ميدی؟!
    البته تا اونجا که يادمه گفتی روی RAS اين کار رو ميکرده. نه روی Router . . .
     
  10. sassankh

    sassankh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2004
    نوشته ها:
    24
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Hamedan
    آره رقيب داريم پهناي باندش هم بالاست ميشه كاري كرد جولوشو گرفت؟
     
  11. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    آقا ساسان اين ربطی به رقيبت نداره! رقيبت هيچ کاری از دستش بر نمياد! خيالت راحت !!!
     
  12. _arash_

    _arash_ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    199
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    Iran
    شما يه show modem summary تو اكسست بگير ببين چند درصده به من گفتن اين نبايد زير 85% باشه
    شايد ايراد از مودم هاي اكسست باشه
    ببين يه همكار با حال داري كه مودم هاشو براي تست باهات عوض كنه يا نه
     
  13. sassankh

    sassankh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2004
    نوشته ها:
    24
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Hamedan



    نه اينم مشگلي نداره .رو 87%.
    AS5300-H>sh modem summary
    Avg Hold Incoming calls Outgoing calls Busied Failed No Suc
    Time Succ Fail Avail Succ Fail Avail Out Dial Ans Pct
    00:10:39 694 106 114 0 0 90 0 0 4 87%
     
  14. _arash_

    _arash_ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    199
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    Iran
    سيستم هات از نظر ويروس كه مشكلي نداره؟
    در ضمن خود خط E1 را از نظر error چك كردي؟
     
  15. sdsl

    sdsl کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    251
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran-Tehran
    ميشه بگيد از كجا متوجه شديد كه كاربران شما قطع مي شن؟

    خودتون هم وصل شديد تا ببينيد قطع ميشيد؟

    اطلاعات بيشتري بديد تا بشه كمكتون كرد!!
     
  16. sassankh

    sassankh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2004
    نوشته ها:
    24
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Hamedan
    دفتر ما از سايت جداست .پشتيباني براي كنترل كاربران dial up وصل ميشه.شبها مشگل كمتره.يه شب 10 ساعت وصل بودن.ولي روزها اين قطعي زياد ميشه.مثلا هر 5 دقيقه كاربرا هم زنگ ميزنن و اعتراض ميكنن.آنتي ويروس هميشه آپديته ويروس هم نداريم.
     
  17. MCP

    MCP کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2004
    نوشته ها:
    510
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    YE JAYE TOOP!
    من اگه بودم يه تست Security هم ميگرفتم از روتر و سرور ها... ضرر كه نداره !! يه تست بزن. :happy:

    Lan Guard security scanner

    البته بازم سيم ارت رو چك كن.. به كجا وصله سيم ارت؟؟
     
  18. sassankh

    sassankh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2004
    نوشته ها:
    24
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Hamedan
    hameye inaro check kardam ,nemidoonam digeh daram ghat mizanam ,dar har soorat az hameye doostan tashakkor mikonam .
     
  19. sdsl

    sdsl کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    251
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran-Tehran
    من يك بار با اين مشكل مواجه شدم. مشكل از CPU Usage روتر من بود. كه بعد متوجه شدم با به روز كردن IOS اون مشكل حل ميشه و خوشبتانه حل شد.

    شما هم امتحان كن.

    نوع روتر رو ذكر كن شايد من IOS داشته باشم بهت بدم.
     
  20. ali-g

    ali-g کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    94
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    راستش صادق جان بعيد ميدونم از IOS باشه چون كه IOS ش تفاوتي نكرده و بار هم رو Router ش زياد نيست و فقط Access Server هست! Config ش رو هم من چك كردم مشكلي نداشت... خيلي عجيبه كه DC ميشن.
     
  21. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    من هم که نگاه ميکردم CPU Usage نداشت . . .
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی