آژانس هواپیمایی
pop up

DNS Server

شروع موضوع توسط Shahed ‏28 اکتبر 2007 در انجمن شبکه

  1. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    سلام
    یک فروند ip ولید موجود است ! یک فروند وب سرور هم موجود است !! سیستم عامل هم 2003 سرور هست !!
    ip رو میزنیم سایت رو باز میکنه مثل بنز !! حالا میخوام دامین رو روی این سرور پارک کنم ! میشه رو همین 2003 dns server راه انداخت؟ چجوریاست؟ مثلا ns1.domain.com رو بدم به جای dns دامین و دامین روی این سرور باز بشه !
    کلا توضیحاتی بدید مرسی میشم :دی
     
  2. mazoolagh

    mazoolagh کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    فکر کنم الزامی نیست که حتما" خودت هم dns داشته باشی - همین که توی dns هاست آدرس شما معرفی بشه کافی هست.
     
  3. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    dns هاستی وجود نداره !!
    خودم میخوام dns server داشته باشم.
     
  4. mazoolagh

    mazoolagh کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    خوب همون جایی که ازش دومین (اشتباهی نوشته بودم هاست) گرفتی خودش dns داره - تو همون آدرس شما معرفی بشه کافی هست.

    اگر خیلی اصرار داری که خودت هم dns داشته باشی باید ازشون بخوای که آدرس خودت رو بگذارن
     
  5. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    دامین از آنلاینیک هست !! که dns service نمیده !
    ببین کلا میخوام اون دی ان اس به اسم دامین باشه ! مثلا ns1.persiantools.com یعنی dns سرور روی سرور پرشین تولز هست دیگه !!
    یا کلا چجوریه؟
     
  6. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    اصلا DNS شما توی اینترنت معنایی ندارد و توسط DNS های بزرگ قابل قبول نیست .
    اگر قرار هست دومینی را در اینترنت داشته باشید باید در یکی از DNS سرور های ثبت شده جهانی (Com , Net , Org و .. ) ثبت بشه .

    حال می توانید در تنطیمات آن IP کامپیوتر خود را بدهید . اما خوب شما دیگه DNS سرور لازم ندارید . مگر اینکه بخواهید برای شبکه داخلی هم داشته باشید .
     
  7. boxilink
  8. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    الان ns1.persiantools.com کجا ثبت شده دقیقا که میشه توی فیلد dns توی پنل دامین گذاشتش؟
     
  9. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    این توی مشحصات دومین توی DNS Server های جهانی ثبت شده .

    ns1.persiantools.com معادل یک ای پی هست مثلا 192.168.1.1 که این IP سرور پرشین تولز هست .

    حالا توی مشخصات هر دومینی , هر ای پی که باشه ( یا نام NS ) درخواست ها به اون ارسال میشه . اون ای پی می تونه یه وب هاستینگ باشه , یا می تونه یه تانک نفر باشه :D
     
  10. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    به نتیج خوبی داریم میرسیم :دی
    الان من بخوام ns1.mydomain.com خودم رو این مدلی ثبت بکنم چیکار باید بکنم؟
     
  11. m_ab

    m_ab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    304
    تشکر شده:
    0
    خوب باید پول بدی به شرکت هایی که این امکان رو دارن تا IP سایت شمارو با این نام تو سرور مربوط به دامین .com ثبت کنن!
     
  12. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    دقیقا تا دومین شمارو به عنوان یک DNS Domain قبول کنند . و دو تا آدرس NS رو براتون ثبت کنند .
     
  13. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    این امکان چه امکانی هست؟ چه شرکتهایی این کار رو میکنن؟؟ اسم این کار چیه؟
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. katakalle

    katakalle Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    189
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Teh
    آره آقا ! لطفا جواب بدین من هم خیلی دوست دارم بدونم !
    وقتی از یکی هاست و پکیج ریسلری می گیری و virtual host میشی خب مبگب که داری از بالا دستی می گیری !
    ولی وقتی خودمون اول خطیم چی ؟ از کجا دی ان اس mydomain.com رو میشه ns1.mydomain.com کرد ؟!
     
  16. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    اصلا لزومی به وجود ns هم نیست . شما می توانید مستقیم آدرس IP بدین
     
  17. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    بهزاد جان !! از شما بعید بود برادر !! تا حالا مگه کار نکردی با کنترل پنل دامین؟
     
  18. Parham

    Parham Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,039
    تشکر شده:
    1
    شاهد خان از هر رجیستراری که پنل داشته باشی، میتونی این DNS ها رو تعریف کنی. اگر از OnlineNIC داری از قسمت DNS Power Tools گزینه Power register DNS رو انتخاب کن و همون نام دلخواه مثلا ns1.mydomain.com رو تو بخش DNS بزن و همون IP خودت رو در بخش IP و بعد هم Register.

    (راستی من تا دو روز پیش که نبودم فعال بودم حالا که دو روزه مثلا فعال شدم این عنوان کاربر فعالی پرید؟!)
     
  19. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    این mydomain.com میتونه هر دامینی باشه؟؟ الان من توی myorderbox دایرکتی پنل دارم میشه ساخت؟؟ میشه اسکرین شات بزاری؟؟

    این با child name server چه فرقی داره؟
     
  20. Parham

    Parham Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,039
    تشکر شده:
    1
    mydomain.com میتونه هر دامینی باشه که متعلق به شماست و تو همون رجیسترار (مثلا Directi) ثبت شده. با دایرکتی هم کار نکردم و متاسفانه نمیتونم راهنمایی کنم.
    این همون Child Name Server هست!
     
  21. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    مرسی ! یه پنلی هست که میشه رکورد هارو مثل MX و A و غیره رو توش ایجاد کرد !! من هدفم داشتن همچین چیزیه !! گمونم بهش DNS Service میگن !! نه ؟
     
  22. mazoolagh

    mazoolagh کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    اگر اون پنلی که میگین (یعنی کنترل پنل دومین - نه هاست) رو دارین معمولا" نیازی به dns محلی ندارین مگر اینکه خودتون کاربر محلی داشته باشین (مثل ispها).
    میتونین برای هر هاست (اینجا معنی هاست یعنی کامپیوتر یا روتر یا سرور ...) در دومین خودتون یک رکورد A ایجاد کنین. البته برای Mail یک رکورد mx هم لازم هست.

    اگر اصرار هست که مدیریت آدرس هاست های دومین رو خودتون انجام بدین یک dns server درست میکنین (میتونه روی همون وب سرور هم باشه) و آدرسش هم بالطبع باید پابلیک و فیکس باشه و در اینجا سرویس دهنده دومین شما یک رکورد soa درست میکنه که اشاره به ip این dns server شما داره و معنیش این هست که مسئولیت تعیین آدرسها بعهده این سروری هست که معرفی شده.

    راه انداختن سرویس dns هم کار ساده ای هست. شما اول یک zone درست میکنین به اسم دومین خودتون و رکوردهای مورد نظر رو بهش اضافه میکنین. بعد از راه اندازی، dns server شما آدرسها رو از dnsهای کانکشن اینترنت میگیره و در خودش کپی میکنه. حالا اگر شما غیر از گیت وی کامپیوترهای دیگه ای در شبکه داشته باشین میتونین بجای dnsهای مخابرات یا isp یا sun و ... آدرس dns خودتون رو بدین.


    البته اگر دلیل خاصی وجود نداشته باشه همه اینکارها عملا" بیهوده است:D