• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

domain .com .net .org .info .biz .us 4هزار تومان

cssdesign

Registered User
لایک‌ها
2
اره این دوستمون باید میگفتش که فقط سال اول هست این قیمت
اون دوستانی هم کی میخواستن 10 ساله تمدید کنن پیغام خصوصی بدن با یه قیمت خوب براشون تمدید میکنم

درود بر شما
پاسخ شما طول کشید. من renew کردم. اما برای renew دامنه های دیگه ، لطفا هزینه را بفرمایید.
سپاسگزارم

pooyanmahdavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اره این دوستمون باید میگفتش که فقط سال اول هست این قیمت
اون دوستانی هم کی میخواستن 10 ساله تمدید کنن پیغام خصوصی بدن با یه قیمت خوب براشون تمدید میکنم

چندی؟؟؟؟؟؟

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
کد:
Sorry, we were unable to reactivate your account. Please contact Yahoo! Small Business Customer Care for assistance at 800-318-0870 between 6 a.m. and 6 p.m. PST, Monday through Friday, or sign up for a new Small Business account using a different domain.

Domain

Registered User
لایک‌ها
2
کد:
Sorry, we were unable to reactivate your account. Please contact Yahoo! Small Business Customer Care for assistance at 800-318-0870 between 6 a.m. and 6 p.m. PST, Monday through Friday, or sign up for a new Small Business account using a different domain.

چی شد؟! ظارطش در اومد! :blink:

tehrancyber

Registered User
لایک‌ها
0
نمیدونم!
میخوام DNS عوض کنم...
چه کنم!
نمیاره...
یعنی من بلد نیستم:D
من يكي داشتم همون از طريق id ياهو وارد مي شدم بعد كنترل پنلش تقريبا تو مايه netfirms ميشد عوض كرد اما بعضي وقتها error‌ميداد اما الان دقيق يادم نيست كجاش بود!

پ.ن : يادم اومد اگر وارد شده باشي بايد به آدرس : http://domains.yahoo.com/adns?d=domainname.com& بري اونجا تغيير ميشه داد البته اگر اكانت suspend باشه خوب يعني بدهكاري داره يا مشكل مالي ... :)

ParsVector

Registered User
لایک‌ها
5
من دامنه 10 ساله 60 هزار تومان براتون تمدید میکنم
و دوباره میفرستم براتون تو ریسلر خودتون

محض اطلاع هم هیچ سایت ایرانی این کارو براتون انجام نمیده
الان ارزون ترین دامنه هارو تو ایران من ثبت میکنم حتی برای دامنه .ir
( تنها دلیلشم بالا بودن اعتبار مالی من در انلاین نیک هستش ) در مورد نمایندگی از icann هم قرار شد که من مقداری از سعام شرکت انلاین نیک رو بخرم و در ازای اون برام یه API بنویسن که دامنه هارو با قیمت های icann ثبت کنن

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
من دامنه 10 ساله 60 هزار تومان براتون تمدید میکنم
و دوباره میفرستم براتون تو ریسلر خودتون

محض اطلاع هم هیچ سایت ایرانی این کارو براتون انجام نمیده
الان ارزون ترین دامنه هارو تو ایران من ثبت میکنم حتی برای دامنه .ir
( تنها دلیلشم بالا بودن اعتبار مالی من در انلاین نیک هستش ) در مورد نمایندگی از icann هم قرار شد که من مقداری از سعام شرکت انلاین نیک رو بخرم و در ازای اون برام یه API بنویسن که دامنه هارو با قیمت های icann ثبت کنن

اگر منظورتون سهام باشه سهام رو با ه مینویسن نه با ع ...
آنلاین نیک شما اگر پسر خاله اون چشم بادومی ها هم باشی امکان نداره از اون قیمت های درون سایت کمتر حساب کنند.

ParsVector

Registered User
لایک‌ها
5
اگر منظورتون سهام باشه سهام رو با ه مینویسن نه با ع ...
آنلاین نیک شما اگر پسر خاله اون چشم بادومی ها هم باشی امکان نداره از اون قیمت های درون سایت کمتر حساب کنند.

ممنون از تذکرتون ولی چه کنیم که ع در کیبورد کنار ه هستش
شما حتما تجربیات خوبی در این زمینه دارید

vojdan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. دامنه هایی که از طریق شما ثبت کردیم و بعد از اعلام ورشکستگی، هاست آنها را به ایکس هاستینگ منتقل کردبد اکنون دچار مشکال شده اند و سعید سیاوش می‌گوید شما باید دی ان اس آنها را روی سرور ایکس هاستینگ تنظیم کنید. لطفا هر چه زودتر این کار را انجام داده و کنترل پنل دومین ها را نیز در اختیار خودمان قرار دهید. در طول این چند ماه نشد که یک هفته این سایت های ما بدون مشکل کار کند. یا مشکل از جانب شما بود و یا از جانب سعید

سایت های مورد اشاره
vojdan.com
vojdani.ir
amooncabin.com
persiancabin.com
kitchensoft.ir

بالا