• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

doubler is scam

farshaaad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی تا حالا از دوبلرها پول گرفته؟به نظر مياد همشون کلاهبردارن

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
:lol: :lol: :lol: :lol: همه ازشون پول گرفتن!!!

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
راستش اين دوبلر ها كه 2 ثانيه اي يكيش درست ميشه الكي هست و همشون ايراني و مخصوصا ماله يك نفر هست كه اسكريپت Gold Coders رو 95 دلار خريده و هي با هاش سايت ميزنه
ولي چندتا سايت هستن كه خارجي هستن و اگر سرمايه گذار داشته باشن مثل egold-doubler.com پول ها رو دوبل ميكنند
پس قبل از سرمايه گذاري در اين دوبلرها ابتدا به نكات زير توجه كنيد ( 15% از خطر رو ميگيره )
اول كه سايت مانيتور شده باشه
دوم 100% خارجي باشه
سوم خيلي كم سرمايه بذاريد
و ...
بعدش هم هواستون باشه
يكي از دوبلرهاي خوب اين هست :

http://www.royal-doubler.com/?arash
البته با ريسك خودتون پول بزارين
من كه 50 دلار توش دارم
فعلا باي

mohsenn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
افا حقيقتو من بايد بگم.
اره من گرفتم ازشون ولي اون موقع بود كه هنوز 2-3 تا سايت دوبلر بيشتر باز نشده بود و كار ميكردن و اخرينشون هم گريت دوبلر بود كه ولي الان spendesh مشكل پيدا كرده و نميشه توش اصلا ثبت نام كرد چون مديرش هوس كرده پول ملتو يكجا بكشه بالا .
بعد از اين سايت و حتي خود اين سايت مديراشون ايرانين و خودتون ميدونين كه كاري كه چينيها و هنديها بكنن ديگه ايرانيا كه بيان تو كار خراب ميكنن گلي به جمال باز همون هنديا باز كمتر ميخورن.
الان روزي 2-3 تا دوبلر داره باز ميشه كه همه ايرانين پول بذاري يعني رفته. پولت.
حالا شايد مدير يكيشون بياد ببينه و ناراحت هم بشه ولي بگم اقا اين پولا خوردن نداره و بايد بابتش تو همين دنيا جواب بدي.
روشهاي خوبي تو وبلاگم دارم مطمئن تر از بقيه روشها هستن سري بزنين:
http://poolaznet.persianblog.com

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
اين http://www.Royal-doubler.com یه کلاهبردار پست فطرته!!!
فقط ببینید چه بلایی سر من آورده. تو صفحه اول سایتش زده بود مدت cycle هاش 2 روزه منم گفتم خیلی عالیه وقتی یه position خریدم بازم تو قسمت member نوشته بود که 2 روزه. بعد از گذشت یه روز دیدم نوشته مدت cycle ها شده 4 روز!! اما تو صفحه اول همچنان نوشته بود 2 روز!! بعد از گذشتن دو روز دیگه درحالی که باید 2 روز دیگه دو برابر میگرفتم با کمال تعجب دیدم تو قسمت member زده مدت cycle ها شده 7 روز و تو صفحه اول هنوزم نوشته 2 روز!! مطمئنم 4-3 روز دیگه مدتش میشه 12 روز اما تو صفحه اول همچنان 2 روز نوشته!
احتمالا این بلا رو سر همه میاره که دو زار به کسی پول نده بی پدر. البته خدا رو شکر که من واسه تست فقط 2 دلار گذاشته بودم.

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
به نقل از mostafa_gm :
اين http://www.Royal-doubler.com یه کلاهبردار پست فطرته!!!
فقط ببینید چه بلایی سر من آورده. تو صفحه اول سایتش زده بود مدت cycle هاش 2 روزه منم گفتم خیلی عالیه وقتی یه position خریدم بازم تو قسمت member نوشته بود که 2 روزه. بعد از گذشت یه روز دیدم نوشته مدت cycle ها شده 4 روز!! اما تو صفحه اول همچنان نوشته بود 2 روز!! بعد از گذشتن دو روز دیگه درحالی که باید 2 روز دیگه دو برابر میگرفتم با کمال تعجب دیدم تو قسمت member زده مدت cycle ها شده 7 روز و تو صفحه اول هنوزم نوشته 2 روز!! مطمئنم 4-3 روز دیگه مدتش میشه 12 روز اما تو صفحه اول همچنان 2 روز نوشته!
احتمالا این بلا رو سر همه میاره که دو زار به کسی پول نده بی پدر. البته خدا رو شکر که من واسه تست فقط 2 دلار گذاشته بودم.
ولی دوست دارین باور کنید دوست دارین نکنید من 105 دلار ازش گرفتم
شما اشتباه میکنید الان که نوشته 7 روز ولی این سایتها اینجوری هست که تا وقتی سرمایه گذار هست کار میکنن و پول میدن ولی وقتی کم میشه مدتشم زیاد میشه

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از aarash :
ولی دوست دارین باور کنید دوست دارین نکنید من 105 دلار ازش گرفتم
شما اشتباه میکنید الان که نوشته 7 روز ولی این سایتها اینجوری هست که تا وقتی سرمایه گذار هست کار میکنن و پول میدن ولی وقتی کم میشه مدتشم زیاد میشه
آخه اينكه تو مدت 3 روز از 2 برسه به 7 خيلي عجيبه!!

بالا