• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Download Managers

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از hirad_sabaghian :
RapGet:
سایت های زیر رو ساپورت میکنه:
megaupload.com, rapidshare.com, sexuploader.com, mytempdir.com, slil.ru, sendspace.com, turboupload.com, speedshare.org, hyperupload.com, getfile.biz, depositfiles.com, webfile.ru, file2share.biz, rapidupload.com, yourfile.org, yourfilehost.com, filehd.com, mooload.com, scambia.com, filepost.ru, justupit.com, simpleupload.de, audiofind.ru, yourfilelink.com, files.to, savefile.com, filebest.ru, freefileupload.net, 4shared.com, netload.us, uploading.com, f-forge.com, ifolder.ru, oxyshare.com, filecloud.com, datenklo.net, zshare.net, filefactory.com, filespace.ru, badongo.net, easy-sharing.com, upload2.net, hemenpaylas.com, up-file.com, rapidshare.fr, uploadyourfiles.de, quickdump.com, megashares.com, box.net, takdata.com, bonpoo.com, share.am, recfile.com, speedyshare.com, free-transfer.de, paylas.com, come2store.com, ultrashare.de, rapidsafe.de, rapidshare.ru, filecache.de, shareua.com, up.spbland.ru, tinypic.com,
imageshack.us
برنامه خیلی خریه!
لینک:
http://www.4shared.com/file/14132041/5c813294/RapGet_128.html
GetRight:
یه دانلود منجر خوب که لینک دانلودینگ و 1000 تا چرت و پرت دیگه رو ساپورت میکنه.
لینک:
http://www.4shared.com/file/14132533/fb050794/GetRight_60.html
MegaManger:
برنامه ای هست که توسط خود Megaupload.com ریلیز شده و فقط فایل های این شرکت رو ساپورت میکنه
لینک:
http://www.4shared.com/file/13899077/e1d63484/MegaManager.html
IDM=InterNet Download Manager:
تا الان با دانلود منجر های زیادی کار کردم ولی این از نظر من از همه بهتره قابلیت های لینک دانلودینگ و IP و Proxy و FTP و ..... رو ساپورت میکنه + سایت های آپلود مثل رپیدشر
لینک:
http://www.4shared.com/file/14133126/2dc10de3/InternetDownloadManager55.html
FreshDownload:
یکی از بهترین لینک دانلودر ها که تنها کار و حرفه اش همینه و در این زمینه بسیار قدرتمند هست
لینک:
http://www.4shared.com/file/14133313/75027ec1/Fresh_Download.html
*از نظر من برای دانلود از سایتهای آپلود RapGet از همه بهتره و سایت های زیادی رو ساپورت میکنه بقیه هم بیشتر جنبه Download Managerای رو دارن.
امیدوارم تاپیکش مورد توجه قرار بگیره:p
برای دیدن همه با هم بورو به :
http://pda4all.4shared.com/ و بعد به آدرس:
My 4shared/PC Programs/Download Manager
اینم یک توضیح نسبتا مفصل از جناب هیراد عزیز

حالا خواهش می کنم ، از هیراد یا هر دوست دیگه ، هر پستی که در تردی مثل نرم افزار مربوط به این مدل برنامه ها اومده گزارش کنن تا منتقل کنم اینجا ممنون

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
برو بچس فکر کنم این چیزی که میخوام بپرسم مربوط به اینجا بشه... من از برنامه uTorrent استفاده میکردم که مثل عروس جواب میداد و دانلود میکرد... اما دو روزه که هیچ چی نمیتونم دان کنم... اون رو پاک کردم و برنامه Bitlord دان کردم الان با اون هم نمیتونم چیزی دان کنم... میشه یکی یه راهنمایی به ما بکنه...

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
برو بچس فکر کنم این چیزی که میخوام بپرسم مربوط به اینجا بشه... من از برنامه uTorrent استفاده میکردم که مثل عروس جواب میداد و دانلود میکرد... اما دو روزه که هیچ چی نمیتونم دان کنم... اون رو پاک کردم و برنامه Bitlord دان کردم الان با اون هم نمیتونم چیزی دان کنم... میشه یکی یه راهنمایی به ما بکنه...

چرا همینجاست جایش
البته فکر کنم بعدا متهم شویم به تداخل کار با نرم افزار یا شبکه

ببینید ، این ها که نوشتید client دانلود هستند ، بنابراین هیچ فرقی با هم ندارن ، ممکنه اون روز ، مثل دیروز برای من ، آی اس پی شما پورت ها دسترسی به سرور های تورنت رو بسته بوده.
در ضمن ، بهترین کلاینت به نظر من برای دانلود تورنت ، همین اخرین نسخه میکرو تورنت ( یا همون یو تورنت) هست.

حالا چه برنامه پی پی سی بوده که توی تورنت دنبالش می گشتید؟

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون دوست من... پس با این حساب باید خود به خود بعد از چند وقت درست شه؟؟؟ در ضمن برنامه های فینگیلی پاکت پی سی که احتیاج به تورنت نداره... داشتم فیلم دان میکردم.... و یه چیز دیگه... من کلن به هیچ فرومی غیر از PPC سر نمیزنم... پس امیدوارم بچس نرم افزار شبکه این قضیه رو درک کنن... و اینکه تو آخرشی دکتر... خیلی آقایی...

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
ممنون دوست من... پس با این حساب باید خود به خود بعد از چند وقت درست شه؟؟؟ در ضمن برنامه های فینگیلی پاکت پی سی که احتیاج به تورنت نداره... داشتم فیلم دان میکردم.... و یه چیز دیگه... من کلن به هیچ فرومی غیر از PPC سر نمیزنم... پس امیدوارم بچس نرم افزار شبکه این قضیه رو درک کنن... و اینکه تو آخرشی دکتر... خیلی آقایی...

آخری از خودتونه:blush:

یک چیز دیگه هم هست ، اونم اینه که تورنت رو اگر leecherبازی در بیارید ممکنه در سرور ها بن شید و دیگه بهتون فایل نده پس به پهنای آپلود دست نزنید
در ضمن ، ندرتا اتفاق می افته که برای ساعاتی ، تکه هایی از فایل که شما کم دارید ، اصلا موجود نیس ، پس صبور باشید
به شخصه برای دانلود فیلک ، ای میول رو پیشنهاد می کنم
موفق باشی

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
آخری از خودتونه:blush:

یک چیز دیگه هم هست ، اونم اینه که تورنت رو اگر leecherبازی در بیارید ممکنه در سرور ها بن شید و دیگه بهتون فایل نده پس به پهنای آپلود دست نزنید
در ضمن ، ندرتا اتفاق می افته که برای ساعاتی ، تکه هایی از فایل که شما کم دارید ، اصلا موجود نیس ، پس صبور باشید
به شخصه برای دانلود فیلک ، ای میول رو پیشنهاد می کنم
موفق باشی

دکتر جون میدونی مشکل من تو این فرم چیه؟ اینه که اصطلاحات رو متوجه نمیشم... مثلا اینکه این LEECHER که گفتی یا اون دانلود فیلک چیه؟؟؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دکتر جون میدونی مشکل من تو این فرم چیه؟ اینه که اصطلاحات رو متوجه نمیشم... مثلا اینکه این LEECHER که گفتی یا اون دانلود فیلک چیه؟؟؟

با اجازه ی دکتر؛ leecher یعنی کسی که (روی اینترنت) منابع دیگران رو استثمار می کنه بدون اینکه خودش چیزی به اشتراک بزاره، فیلک هم صورت جدیده واژه ی "فیلم" ــه که دکتر اینجا کلیدش رو زد :D

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی آقایی کردید... کاش یه دکمه تشکر اینجا داشت من هی از شما تشکر میکردم...

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
با اجازه ی دکتر؛ leecher یعنی کسی که (روی اینترنت) منابع دیگران رو استثمار می کنه بدون اینکه خودش چیزی به اشتراک بزاره، فیلک هم صورت جدیده واژه ی "فیلم" ــه که دکتر اینجا کلیدش رو زد :D

اولا که لیچر حتی به کسی که به نسبت دانلود ، آپلود نمی کنه هم می گن
دوما هم flick به فیلم به روز و روی پرده های سینمایی هم اطلاق می شه:cool:
ولی راست می گه می خواستم بنویسم فیلم این طوری شد

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر... تشکر...

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
سلام شرمنده من باز نمیدونم جای این تاپیک اینجاست یا نه... البته میدونم توی قسمت مربوط به اینترنت باید میزدم اما من فقط تو فروم PPC میام... در هر صورت اگه جاش اینجا نبود مدیران انقال بدن یا بگن خودم پاکش کنم....
این سایت اکانت رایگان پریمیوم راپید رو میده... یعنی شما رایگان ثبت نام میکنید و لینکش رو به 12 نفر میدین... اونوقت یه اکانت 3 ماهه بهتون میده... نتورک مارکتینگ و برو...
شما از نت ورک مارکتینگ چیزی شنیدین؟؟؟:D :p :blink:
هرچی شنیدین فراموش کنید...:D :p :D :p :blink:
آها راستی اینم لینکش...
http://www.freerapidaccount.com/free/?r=52279

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7
من برای دان کردن فیلم و موزیک خارجی از برنامه های p2p استفاده میکنم مثله eMule وLIme Wire ولی این امکان وجود داره که فایل Fake باشه اون موقع است که دیگه انده ضد حاله برای دانلود Torrnet هم از Opera استفاده مینکم :lol: چیه تعجب کردید؟!؟!؟! Opera فایل های torrent. رو روی وب اتومات به صورت تورنت میشناسه و ازت میپرسه که Path رو انتخاب کنی (یعنی مسیر) بعد یدور فایل رو چک میکنه اگر نقص داشته باشه ارور میده و گر نه میره رو مود دانینگ:p میدونم در برابر این برنامه های دانلود تورنت چیزی نیست ولی کلاً تو مرورگر ها این امکانش خوبه البته firefox هم یه همچین امکانی رو داره ولی یکم ضعیف تر برای جلوگیری از اینکه Leecher شناخته بشید من یه دو تا راه رو بلدم یکی پاک کردن تمپ ها و دیگری پاک کردن کوکی ها البته مسئله اینه که بعدش ستینگ های مربوط به براوسر ها (برای وب پیج ها) مثله Remember Me توی سایت ها پاک میشه و روز از نو روزی از نو :D

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام شرمنده من باز نمیدونم جای این تاپیک اینجاست یا نه... البته میدونم توی قسمت مربوط به اینترنت باید میزدم اما من فقط تو فروم PPC میام... در هر صورت اگه جاش اینجا نبود مدیران انقال بدن یا بگن خودم پاکش کنم....
این سایت اکانت رایگان پریمیوم راپید رو میده... یعنی شما رایگان ثبت نام میکنید و لینکش رو به 12 نفر میدین... اونوقت یه اکانت 3 ماهه بهتون میده... نتورک مارکتینگ و برو...
شما از نت ورک مارکتینگ چیزی شنیدین؟؟؟:D :p :blink:
هرچی شنیدین فراموش کنید...:D :p :D :p :blink:
آها راستی اینم لینکش...
http://www.freerapidaccount.com/free/?r=52279
من نمیدونم کلاً تا وقتی این فضاهای وب مفت هست اکانت پریمیوم به چه درد میخوره (البته به قول برخی هموطنان مفت باشه کوفت باشه) تنها استفاده ای که از اکانت پریمیوم میشه کرد دان کردن زیاده که بدرد کسایی میخوره که روزانه بالای 20 تا دان دارن (من جمله خودم) حالا بگیرم لینکش رو اینجا بزارم؟؟؟؟؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
من برای دان کردن فیلم و موزیک خارجی از برنامه های p2p استفاده میکنم مثله eMule وLIme Wire ولی این امکان وجود داره که فایل Fake باشه اون موقع است که دیگه انده ضد حاله برای دانلود Torrnet هم از Opera استفاده مینکم :lol: چیه تعجب کردید؟!؟!؟! Opera فایل های torrent. رو روی وب اتومات به صورت تورنت میشناسه و ازت میپرسه که Path رو انتخاب کنی (یعنی مسیر) بعد یدور فایل رو چک میکنه اگر نقص داشته باشه ارور میده و گر نه میره رو مود دانینگ:p میدونم در برابر این برنامه های دانلود تورنت چیزی نیست ولی کلاً تو مرورگر ها این امکانش خوبه البته firefox هم یه همچین امکانی رو داره ولی یکم ضعیف تر برای جلوگیری از اینکه Leecher شناخته بشید من یه دو تا راه رو بلدم یکی پاک کردن تمپ ها و دیگری پاک کردن کوکی ها البته مسئله اینه که بعدش ستینگ های مربوط به براوسر ها (برای وب پیج ها) مثله Remember Me توی سایت ها پاک میشه و روز از نو روزی از نو :D

یک برنامه ای در سوییس در حال تولید بود به اسم BitThiefکه ادعا می کرد می تونه بدون آپلود ، و بدون اینکه لیچر شناخته شید ، مرتب دانلود کنه

در ضمن من که فکر نمی کنم پاک کردن کوکی ها مانع نوک شدن شما بشه

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک برنامه ای در سوییس در حال تولید بود به اسم BitThiefکه ادعا می کرد می تونه بدون آپلود ، و بدون اینکه لیچر شناخته شید ، مرتب دانلود کنه

در ضمن من که فکر نمی کنم پاک کردن کوکی ها مانع نوک شدن شما بشه
دانیال جان من فهمیدم مشکل کجاست :D مشکل اینه که به علت استفاده زیاد از یک پورت توسط کاربران اون پورت corrupt میشه یا به قول خودمون میگنده و خراب میشه و دیگه نمیشه ازش استفاده کرد حالا این یاست هست برای مودم های مختلف و اینکه تنظیمات مودم های مختلف رو روش انجام بدید منمودم Symphoniz دارم که با 128 KB ازش استفاده میکنم اگر کسی تنظیمات مودم ما رو هم پیدا کرد یه تز بده من بدبخت رو بگو که وسط دانلود GrindHouse با حجم 1395 MB مونده رو 60% چه کنم؟؟؟
268.gif
223.gif
99.gif

بالا