• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Dual SIM Holders - دو سیم کارت در یک گوشی

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام
امروز تبلیغ یک شرکت رو که ادعا می کنه میشه از 2 سیم کارت در یک گوشی استفاده کرد،در جی میل خودم دیدم،
قبلش هم بگم که من نمی خوام تبلیغ این شرکت رو بکنم و ثانیا" نمی دونم دارم جای درستی پست می زنم یا نه،در هر صورت اگر جاش نا مناسب بود،دانیال برای جابجا کردنش به زحمت میفته،
لینک سایت
دوستان من هنوز خودم به دقت مطالعه نکردم،اما چند وقت پیش در جایی خوندم که به وسیله یک نرم افزار که روی پی پی سی نصب میشه و یک دستگاه رایتر برای کپی سیمکارت،میشه دوسیم کارت رو در یک گوشی با هم داشت،اما مثل اینکه روش این شرکت فرق می کنه،فردا مفصل تر می خونم ببینم جریان چی هست،اگر بشه که عالیه،می تونیم در کنار خط خودمون یه ایرانسل هم داشته باشیم;) دوستان نظرتون چیه؟

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سلام
امروز تبلیغ یک شرکت رو که ادعا می کنه میشه از 2 سیم کارت در یک گوشی استفاده کرد،در جی میل خودم دیدم،
قبلش هم بگم که من نمی خوام تبلیغ این شرکت رو بکنم و ثانیا" نمی دونم دارم جای درستی پست می زنم یا نه،در هر صورت اگر جاش نا مناسب بود،دانیال برای جابجا کردنش به زحمت میفته،
لینک سایت
دوستان من هنوز خودم به دقت مطالعه نکردم،اما چند وقت پیش در جایی خوندم که به وسیله یک نرم افزار که روی پی پی سی نصب میشه و یک دستگاه رایتر برای کپی سیمکارت،میشه دوسیم کارت رو در یک گوشی با هم داشت،اما مثل اینکه روش این شرکت فرق می کنه،فردا مفصل تر می خونم ببینم جریان چی هست،اگر بشه که عالیه،می تونیم در کنار خط خودمون یه ایرانسل هم داشته باشیم;) دوستان نظرتون چیه؟

lover از بروبچ قدیمی همینجا که گهگاهی هم یک سری اینجا میزنه، سخت پیگیر این کاره و به اطلاعات خوبی هم دست پیدا کرده. اما میگفت این کار غیر قانونیه و اگه مخابرات بفهمه، سیم کارت را میسوزونه. ازش میخوام که خودش اینجا مفصل تر توضیح بده:wacko:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
تا جناب لاور می رسن...این لیـــــــنک یه ترد که توش کاربرای WM (هرمیس در واقع
51.gif
) تجربیاتشون از کار با dual sim holder هارو نوشتن...

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
آقا مجتبی من با یکی از این ها تماس گرفتم.
گویا این ها دو تا سیم کارت رو به اصطلاح خودشون پانچ می کنن. یعنی فشردش می کنن!
105.gif
من نفهمیدم دقیقا" چی کار می کنن ولی گویا دو تا سیم کارت رو خیلی بخوان توش کار کنن یه تغییراتی روی مدارهای مجتمعش می دن یا اون مقواش رو نازک تر می کنن.
ولی من نتونستم قبول کنم:
1. سیم کارت ها و باتری به صورت میلی متری طراحی شدن! سیم کارت های ما هم که خدادادی معمولا" ایراد دارن! کار اینا هم فکر نکنم خیلی تمیز از آب در بیاد! حالا شما امتحان کن به ما بگووووو!
8.gif

2. من تا بحال تو هیچ گوشی ای ندیدم که بشه پروفایل یا تنظیماتی برای دو تا سیم تعیین کرد! مثلا" یک گوشی دایورت بشه و اون یکی ...
3. هر سیم کارت باید به یک محفظه اتصال داشته باشه! بنا براین باید حتما" تغییراتی تو گوشی ایجاد بشه که این آقایون گفتن نمیشه!
حالا شما اگه خواستی یه تماس بگیر : 66724488
ولی من می گم ارزش امتحان کردن نداره

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من تا بحال تو هیچ گوشی ای ندیدم که بشه پروفایل یا تنظیماتی برای دو تا سیم تعیین کرد! مثلا" یک گوشی دایورت بشه و اون یکی
وقتی یکی ازین dual sim holder هارو بزارین توی دستگاه، ظاهراً یه منوی جدید به وجود می یاد (توی گوشی یا ppc ) ، ازونجا می شه سیم1 یا سیم2 رو انتخاب کرد. حالا بعضی برنامه هام هستن که می شه تنظیمشون کرد اتومات مثلاً هر 30 ثانیه سیم رو عوض کنن تا مسیجی چیزی اگه اومده باشه بیادش! بعدم درسته دوتا سیم کارت رو می برن یه جوری و جا می دن توی یه سیم کارت، توی اون لینکی که گذاشتم کامل توضیح دادن، ولی اینا مشکلات جانبی هم دارن، مثلاً ممکنه مصرف باطری دوبرابر شه...کلاً بستگی داره به جنس اون قطعه...به هر حال یه چیزی که واضح و مبرهنه اینه که اینا خیلی گرون فروشن...اینا توی ebay قیمتش یکی دو دلار بیشتر نیست...اونوقت اینا می دن 21000 تومن...
24.gif

خوب روی همون ebay سفارش می دیم دیگه!!

thumb-dualsimholder.png

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
مرسی فرهاد جان بابت توضیحات! خدا زیادش کنه!!!
خوب پی باید رو گوشی هم یه تغییراتی ایجاد بشه دیگه؟
اینا می گن نه!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
خواهش می کنم امیر جان...ای کاش واسه این موضوع یه ترد جداگانه باز می شد...به هر حال، مدل هایی ازین dual sim holder ها هم هستن که لازم نیست سیم کارت رو ببریم، مثل ایــــن. اینا بعضی ها Auto STK Menu هستن، یعنی درست مثل سیم کارت های ایرانسل که وقتی می زاریدشون یه منوی جدید به گوشی اضافه می شه، ایناهم یه منوی جدید اضافه می کنن و ازونجا می شه سیم1 یا سیم2 رو انتخاب کرد. ولی ممکنه لازم شه یه سری تغییرات رجیستری ایجاد شه که توی همون تردی که لینک دادم نوشتن.

Majid joon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی فرهاد جان بابت توضیحات! خدا زیادش کنه!!!
خوب پی باید رو گوشی هم یه تغییراتی ایجاد بشه دیگه؟
اینا می گن نه!

-----------------------------------------------------------------------------------------
آقایون سلام من از چین dual sim card holder همراه با انبر برش دهنده مخصوص خریدم. و موفق شدم :D
الان تو گوشیم یک سیم کارت tci و یک سیم کارت ایرانسل دارم :cool: در گوشی هم لازم نیست تغییراتی اعمال بشه

kh.rasoulipour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

دوستان من خودم یک عدد گوشی N99 سنگاپوری داشتم.

فروشنده اش : Tel : +98 21 88923397-88892372
خيابان وليعصر، بالاتر از زرتشت، نرسيده به فاطمی، مقابل کوچه کامران، موبايل ماندگار
شماره حساب: بانک تجارت، جاری 72715489 به نام منوچهر ماندگار

ببینیدمطلب رو به سه دسته تقسیم می کنم :

1- این گوشی مونیتور خیلی خوبی داشت و منوهاش یه چیزی مثل سامسونگ بود . حافظه خود گوشی 194 کیلو بایت بود . بله تعجب نکنید . ظاهراً سیستم عامل نداشت و نمی شد روش برنامه ای نصب کرد . ولی کارت حافظه می خورد . موقع استفاده هر دو خط آنلاین بودند و می شد بین آنها کنفرانس برقرار کرد . هنگام شماره گیری هم می تونستید مشخص کنید که با کدوم خط تماس برقرار بشه . دوربینش ظاهرا 2 مگ بود ولی عملا کیفیتش خیلی پایین و در حد VGA بود . فروختمش رفت بخاظر اینکه نمی تونستم روش برنامه ای نصب کنم . در ضمن بعضیهاشون هم این روزها تلویزیون دارند و البته با چند بلندگو در پشت گوشی که واقعا از این نظر تمام گوشی های مدعی رو سوسک می کنند . تنطیمات دسترسی به اینترنت و دریافت ایمیل هم یک کمی برام مصیبت بود و چون این گوشی ها تو سیستم ایرانسل ناشناس بود ، نمی تونستید تنظیمات اتوماتیک رو دریافت کنید . راستی این گوشی تو پکش دو تا باطری ، شارژری که هم می تونست گوشی را شارژ کنه و هم می تونست باطری رو شارژ کنه و کابلی که می تونست به USB وصل بشه و گوشی را شارژ کنه داشت . و یه قابلیتی داشت که هم می شد ازش بعنوان Portable Memory و یا وب کم برای دوست داران چت استفاده کرد .

2- راه حل دو سیم کارته دیگر هم کیتهای کوچکی هستند که در نوع اول ، با اشل موجود در کیت فروشی ، شما الگو رو می چسبونید روی تک تک سیم کارتها و قسمت فلزیش رو در می آورید . بعد این دو تا رو مطابق راهنما می گذارید توی قالب آماده و سیم کارت دوبل جدید رو می گذارید توی گوشی حالا هر گوشی ای می خواد باشه . عیب این روش اینه که همیشه فقط یکی از سیم کارتها آنلاین هستش البته با پریود قابل تعیین بر اساس الگوی دقیقه ای . موقعی که گوشی را روشن می کنید ، منویی در دسترس خواهد بود که تنظیمات مربوط به کاربری از سیم کارتها رو برای گوشی تعریف کنید .

3- آخرین راه حل دو سیم کارته هم کیتهای مشابه آیتم 2 هستند که در نوع دوم ، دو سیم کارت رو بدون هیچ اعمال تغییری می گذارید توی قالب آماده و قالب رو از وسط تا می کنید و می گذارید توی گوشی . این روش یه علت افزایش قطر در کل پک سیم کارت یه کمی محدودیت ایجاد می کنه که جا دادن اون در هر گوشی ای امکان پذیر نیست . روش کاربری هم مشابه مثل آیتم 2 هستش .

اگر باز هم سئوالی داشتید که تونستم کمکی باشم در خدمتم .

قربان شما خسرو رسولی پور
[email protected]

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه چیزهای نبو رو چرا میگید آخه N99 دیگه چه صیغه ای هست البته اگر منظورتون ار نوع نوکیاش هست!
ولی اگر در مورد این گوشیهای چرت جدید که وارد بازار شدن mp4 neo و هزاران چرتو پرت دیگه شاید همچین مدلی باشه و حرفتون قابل احترام!

و یه گوشی mp4 هست که dual sim روی خودش میخوره!

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
اي بابا !!!

اينا كه خيلي قديمي هستن !!!

اينم يه سايت در مورد اين سيم كارتي كه عكسش رو گذاشتم

bigplatset.jpg

xe2amg.jpg

:wacko: يه كم فكرشو ميكردين من چند ماه پيش از اينا ها ;) توي بازارچه براي فروش گذاشته بودم !!! :blink:

و 100 البته كه كار اين دو سيم كارتي كه گذاشتم با هم فرق ميكنه

اون اولي سيم مكس و با قابليت 12 تا كپي سيم كارت با رايتر مخصوص خودش و اون دومي هم چيزي كه مجتبي عزيز در موردش ترد زده

*** توي بازارچه براي فروش گذاشته بودم *** در اين مورد بحثي نشه و اينكه ديگه از اينا ندارم پس در اين مورد بحث نكنيم.:blush: مرسي

موفق باشيد

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
راستي يه مطلب يادم رفت بگم كه براي سيم مكس برنامه اي توي ppc نياز نيست نصب بشه

به چشم ديدم كه روي گوشي جمين و جم كار كرده و منم باهاش كار كردم

و البته در مورد سوختن سيم كارت
بله كسي كه ميخواد سوء استفاده كنه مخابرات سريعا اين كار رو ميكنه

و 100 البته اينكه اگه دو تا يا 12 تا سيم كارت مال خودتون باشه هيچ مشكلي پيش نمي آد

و يه مطلب ديگه در مورد n99 كه دوستمون گفت :

n99 همون گوشي هاي چيني و كره اي با مارك NEC هست كه فكر كنم حك كردن N99 يه شوخي بيشتر نبوده .. قيمتشون هم 220 تومان .

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
آخ مهرداد يادم نيار كه من چه بدبختي گشيدم سر اين سيم مكس ها البته بگم تازگيها دارم يه كارايي ميگنم درشون بيارم:blush:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
آخ مهرداد يادم نيار كه من چه بدبختي گشيدم سر اين سيم مكس ها البته بگم تازگيها دارم يه كارايي ميگنم درشون بيارم:blush:

اشكال نداره فقط اگه تونستي درشون بياري حتما خبرم كن :Dسفارشم رو تحويل بگيرم :D

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از اين تو سيم هاي برشي گرفتم كه اكثر گوشي ها رو س اپورت ميكنه فقط موندم چطوري بايد ببرم تو كاتولوگش برش ياد نداده فقط توضيح مختصري داده. كسي ميتونه عكس روش برش رو بزاره؟؟؟ بعد سيم كارت رو ميبريم بخواهيم برگردونيم سر جاش چطوره؟؟؟ ميشه؟؟؟؟ سيم كارت خراب نميشه؟؟؟ اون غير برشي ها چطوره؟؟؟؟ اونا بهتر هستش؟!!!

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
حداقل رو اتم که میدونم هیچ کدوم کار نمیکنه نه برشی نه تاشو!!

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
حداقل رو اتم که میدونم هیچ کدوم کار نمیکنه نه برشی نه تاشو!!

حالم گرفته شد. امروز ميخواستم يه ايرانسل بخرم. مسيرم به علائدين ميخورد همونجا هم يكي از اين برشي ها ميخريدم. حالا مطمئني؟ شايد مدليش باشه كه كار كنه .اينجا بچه ها با پاكت پي سي امتحان كردن جواب داده!

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
اي بابا. اتفاقا منم ميخاستم براي اتم بخرم يكي.
cry2[1].gif

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
این مبدل ها روی جمین کار میکنن؟ کسی تا حالا دیده؟
اگه سیم رو برش بدیم، بعدا بخوایم تو یه گوشی دیگه استفاده کنیم که جا نمیشه! چه کنیم؟!؟
قیمتش آخرین بار چند بوده و کجا؟
ارزش داره؟

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مال من كار ميكنه فقط اينكه الان فهميدم اين كيت قسمت سيم 2 خراب هستش بايد عوضش كنم

بالا