آژانس هواپیمایی
pop up

E-commerce

شروع موضوع توسط shimakh ‏18 جولای 2007 در انجمن بایگانی

  1. shimakh

    shimakh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    115
    تشکر شده:
    0
    سلام
    www.tseedc.ir
    این آدرس وب سایت شرکت توزیع نیروی برق جنوبشرق تهران هست
    من این وب سایت رو با ای اس پی کلاسیک طراحی و پیاده سازی کردم و قسمت cpanel سایت رو با ای اس پی دات نت یک طراحی کردم
    برای اینکه مشترکین بتوانند مبلغ قبض برق خود رو از طریق این سایت (بدون مراجعه به بانک ) واریز نمایند چه کارهایی باید انجام دهم ؟
    البته من برای چند تا از بانکها ایمیل فرستادم ولی هنوز جوابی دریافت نکرده ام:(:(:(
    با تشکر
     
  2. shimakh

    shimakh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    115
    تشکر شده:
    0
    هیچ کس نمی دونه باید چه کار کنم ؟؟؟
     
  3. Xiv

    Xiv کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2007
    نوشته ها:
    246
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Internet
    شما اول به بانک تلفن می زنید . با مسئول مربوطه صحبت می کنید.
    یه کد asp.net بهتون می دن، شما هم برنامه رو بهش پیوند بدید. اگه سوالی هم داشتید، مهندسشون جواب
    می ده.
    در ضمن توی این سایت بهتر جواب می گیرید:
    barnamenevis.org
    www هم نداره.
     
  4. shimakh

    shimakh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    115
    تشکر شده:
    0
    متشکرم
    شما تا حالا همچین کاری انجام دادید ؟
    اصلا بانک تو این زمینه همکاری می کنه ؟

    راستی مطمئن باش علم بهتره:rolleyes:
     
  5. Xiv

    Xiv کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2007
    نوشته ها:
    246
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Internet
    من تا حالا این کار رو نکردم ولی می خوام انجام بدم، پرسیدم گفتن اینطوری.
    می گن سپهر و سیبا و سامان بانک برای این موضوع خوب تحویل می گیرن ولی من هنوز امتحان نکردم.
     
  6. Xiv

    Xiv کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2007
    نوشته ها:
    246
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Internet
    google adsense که وب فارسی رو قبول نداره. چرا ساسپندتون نکرد؟
     
  7. boxilink
  8. shimakh

    shimakh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    115
    تشکر شده:
    0
    منظورتون چیه؟؟؟:blink:
    من واسه بانکهای که گفتید ایمیل می فرستم ببینم جواب چی می دن
    شما واسه چه کاری می خواهید؟
     
  9. Xiv

    Xiv کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2007
    نوشته ها:
    246
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Internet
    این سرچ گوگل که توی سایتتون هست، قضیش چیه؟
     
  10. shimakh

    shimakh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    115
    تشکر شده:
    0
    HTML:
    <td vAlign="top" noWrap height="32" align="center">
    																	<p><a href="http://www.google.com/"></IMG><IMG height="32" alt="Google" src="Logo_25wht.gif" width="77" align="middle" border="0"></a><INPUT type="text" maxLength="255" size="14" name="q">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</input>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </P></TD></TR>
    									<tr>
    										<td vAlign="top" align="center">
    								<input style="FONT-WEIGHT: bold" type="submit" value="جستجو" name="sa"></TD>
    ظاهر و باطن همینه
    هیچ قضیه ای هم نداره;)
     
  11. Xiv

    Xiv کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2007
    نوشته ها:
    246
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Internet
    شما با VS2005 کار کردید؟
    چطوری می تونم به دیتابیس متصل بشم؟
     
  12. shimakh

    shimakh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    115
    تشکر شده:
    0
    من با ای اس پی کلاسیک کار کردم (تابلو بود که)
    واسه چی می خوای به دیتابیس وصل بشی؟
     
  13. shimakh

    shimakh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    115
    تشکر شده:
    0
    میشه بگی می خوای چیکار کنی؟
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Xiv

    Xiv کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2007
    نوشته ها:
    246
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Internet
    پرسیدم شاید بدونید!!!!!!!!!!
    می خوام یه سایت با asp.net درست کنم. خب باید به دیتا بیس وصل بشم.
    sqldatasource با دستورات SQL رو هم تنظیم کردم فقط نمی دونم چه کدی رو واسه اجراش بذارم.
     
  16. shimakh

    shimakh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    115
    تشکر شده:
    0
    اولا که به دیتا بیس وصل شدن چه ربطی به تجارت آن لاین داره؟؟؟:blink:
    دوما که چه ربطی به سرچ گوگل سایت من داره؟؟؟:wacko:
    سوما که دلبندم شما این سوال رو توی قسمت Asp.Net مطرح کن دوستان به شما جواب خواهند داد:)
    http://forum.persiantools.com/f20.html
    در ضمن دیتا بیس سایت من اکسس هست
     
  17. Xiv

    Xiv کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2007
    نوشته ها:
    246
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Internet
    خودم می دونستم ولی متاسفانه...
    بهتره این تاپیک دیگه به فراموشی سپرده بشه.
     
  18. Honarvar60

    Honarvar60 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,304
    تشکر شده:
    141
    البته برای پرداخت قیوض از طریق اینترنت شما فقط میتونید از طریق بانگ های خصوصی اقدام کنید چون بانک های دولتی این سرویس رو العان ندارند.
    ضمنا بانک پارسیان و... این خدمات رو برای همه قبوض برای همه شهرها انجام میده خودش.
    از طرفی شما میتونید یک قرارداد با یکی از بانک ها خصوصی مقل پارسیان،سامان،اقتصاد نوین بقیشونو نمیدونم داشته باشن یا نه ببندید و روی سایتتون اکتیو کنید پرداخت اینترنتی رو. مثل:www.kimiahost.com
     
  19. shimakh

    shimakh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    115
    تشکر شده:
    0
    سلام
    متشکرم از راهنماییتون
    من این سایت رو دیدم ولی اصلا توضیح نداده پرداخت اینترنتی چطوری انجام میشه
    و کاربر برای پرداخت اینترنتی باید چیکار کنه؟؟؟