آژانس هواپیماییexchanging

easy php

شروع موضوع توسط roozbeh ‏2 ژوئن 2004 در انجمن PHP

  1. roozbeh

    roozbeh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    1,647
    تشکر شده:
    1
    دوستان سلام
    كسي تا به حال با برنامه easy php كار كرده!
    اگه كار كردين يه راهنمايي كوچيك كنيد در رابطه با ساختن local host
    خيلي ممنون از لطفتون :)

    www.bernawolf.com :rolleyes:
     
  2. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    به نظر من بهتره كه بهتره حتي براي آشنايي با php هم سراغ اين برنامه " نريد " . خوش دست و جالب نيست .
    اگر جستجويي در همين فروم يا فروم هاي هم موضوع داشته باشيد ميتونيد يك چيز خوب و مناسب رو راحت پيدا و php رو هم خوب و راحت كار كنيد.
    زمان زيادي ميگذره كه من نصب و با اون كاري نداشتم الان دقيق حضور ذهن ندارم
    اگر باز هم تمايل به نصب داشتين بگين. چون نصبش هم چيز خواصي نداره تا اونجا كه يادم مياد.
    موفق باشيد :)
     
  3. roozbeh

    roozbeh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    1,647
    تشکر شده:
    1
    خب اگه ميشه يكم راهنمايي كنين تو رو خدا! :blink:
    كارم خيلي گيره(آبروم ميره) :(
     
  4. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    راهنمايي در چي؟ همين نصب easy php منظورتون هست؟!
     
  5. al_frd

    al_frd Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    317
    تشکر شده:
    5
    مشكلتون با easy php چي هست ؟ اگه كامل بگين چه كار كردين و چه كاري مي خواين انجام بدين شايد بتونم كمكتون كنم.

    اين رو هم ببينيد شايد بدردتون خورد :
    http://www.fortysomething.ca/mt/etc/archives/004617.php
    نصب MTرو به صورت لوكال با easyphp به طور كامل توضيح داده.
    موفق باشيد
     
  6. roozbeh

    roozbeh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    1,647
    تشکر شده:
    1
    سلام
    خيلي ممنون از كمكتون :)
    من مشكلم تو php my admin اين برنامه هستش و نمي دونم چه طوري بايد data base تعريف كنم.

    در ضمن فرض ميگيريم كه همه چي رو تنظيم كردم و بخوام php nuke رو لوكال داشته باشم اين فايل هاي php nuke رو تو كدوم پوشه و كجا بريزم؟ :blink:
    اگه ميدونيد كمك كنيد (آبروم ديگه چيزي به ريختنش نمونده) :wacko:
    دمتون گرم... :rolleyes:
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. al_frd

    al_frd Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    317
    تشکر شده:
    5
    من راجب PHP Nuke هيچي نميدونم ولي براي كار كردن با easyphp اين دو تا رو هم ببين:
    1- نصب :
    http://www.canowhoopass.com/guides/easyphp/install.php
    2- اجرا:
    http://www.canowhoopass.com/guides/easyphp/running.php



    بعد از اينكه برنامه رو اجرا كردين و Apache و Mysql رو فعال كرديد به قسمت PHPMyAdminبرويد .
    مثل اين شكل

    [​IMG]

    حالا اسم ديتا بيس رو اونجايي كه نوشته : Create new database وارد كنيد و كليد Create رو بزنيد.
    همين . ديتابيس شما ساخته ميشه .
    فكر مي كنم براي اتصال به ديتا بيس بايد Username:root و Password رو خالي بذاريد

    اميدوارم سوالتون رو درست متوجه شده باشم و جوابم بدردتون بخوره
     
  9. roozbeh

    roozbeh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    1,647
    تشکر شده:
    1
    من data base رو ساختم ولي اون جايي كه گفتين يوزر و پسورد رو وارد كنم پيدا نكردم!
    در ضمن فايل هاي php-nuke رو هم تو پوشه www اين برنامه كپي كردم و وقتي كه ميخوام لوكال هاست رو اجرا كنم ارور هايي دارم:

    Notice: Undefined variable: HTTP_USER_AGENT in d:\program files\easyphp1-7\www\mainfile.php on line 17

    Notice: import_request_variables(): No prefix specified - possible security hazard in d:\program files\easyphp1-7\www\mainfile.php on line 40

    Notice: Undefined variable: forum_admin in d:\program files\easyphp1-7\www\mainfile.php on line 70

    Notice: Use of undefined constant inside_mod - assumed 'inside_mod' in d:\program files\easyphp1-7\www\mainfile.php on line 73

    Notice: Undefined variable: inside_mod in d:\program files\easyphp1-7\www\db\db.php on line 44

    Fatal error: Call to undefined function: message_die() in d:\program files\easyphp1-7\www\db\db.php on line 88

    خواهشن كمك كنيد :(
     
  10. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    درسته ! فايلها بايد توي همون www باشن و اين Error كه به شما ميده مربوط به فايل Config.php هست. ( تا اونجا كه يادم مياد بايد مشكل از تنظيمات داخلي اون با ديتابيس باشه).
     
  11. al_frd

    al_frd Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    317
    تشکر شده:
    5
    قاعدتا بايد يه فايلي باشه كه بايد توش مشخصات بانك اطلاعاتي تون رو تعريف كنيد . اون يوزرنيم و پسورد و ... رو بايد توي اون فايل تعريف كنيد .

    اگر از اجراي درست easyphp و ساخته شدن بانك مطمئن هستيد بهتره سوالتون رو توي قسمتي كه درباره PHPnukeهست مطرح كنيد . تا كسي كه با اون كار كرده كمكتون كنه (همونطور كه قبلا گفتم از phpnuke هيچي نمي دونم )
     
  12. roozbeh

    roozbeh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    1,647
    تشکر شده:
    1
    چه طوري بايد تعريف كنم :blink:
     
  13. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    هم ميتونيد در بخش Nuke همين فروم بپرسيد و هم قبلا يه سايت فارسي نوك بود كه تنظيمات اون فايل رو ميتونيد در اونجا پيدا كنيد.
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right