سایت ساز وبزیخرید بک لینک

easyphp رو نصب كردم حالا چي؟

شروع موضوع توسط farhademoradi ‏28 آگوست 2004 در انجمن PHP

  1. farhademoradi

    farhademoradi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 جولای 2004
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    من easy php رو نصب كردم لطفا يكي كمك كنه يك سايت كامل php رو هارد دارم كه مي خوام با اين نرم افزار بصورت local host استفاده كنم ضمن اينكه من چطور مي تونم در host يك directory ايجاد كنم منظورم روي سرور هست
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    ببینید اگه درست نصب کرده باشید ایکونی به شکلe تو ترای شما بغل ساعت گوشه سمت راست پاین صفحه ظاهر میشه و کافیه روی اون راست کلیک کرده و ادمینیستراتور رو انتخاب بکنید و سپس اگر درست نصب شده باشه یک صفحه با زمینه تیره ظاهر می شود که بالای ان ایزی پی اچ پی نوشته (اگه این صفحه نیاد تو نصب ایراد داره و مشکل!)
    در بالای صفحه انژور رو انتخاب کرده و در فیلد اول نامی را که بازدن ان می خواهید برنامه اجرا شودnuke مثلا وارد و در فیلد دوم ادرس پوشه محتوی برنامه (کافیست داخل پوشه شده و سپس ادرس را از منوی ادرس کپی و در این فیلد پیست کنید و بعد اوکی کنی و برای تنظیم دیتابس هم اینجا رو بخون

    http://www.bernawolf.com/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=60
     
  4. roozbeh

    roozbeh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    1,647
    تشکر شده:
    1
    اينجا رو ببين! ايشالا كارت راه ميوفته
    http://www.bernawolf.com/modules.php?name=Content&pa=list_pages_categories&cid=7
     
  5. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
  6. roozbeh

    roozbeh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    1,647
    تشکر شده:
    1
    من قصدم بي ادبي نبود داداش :hmm: به خدا اصلا نديدم اونجا رو كه لينك دادي(ببخش) شرمنده.... :blush:
     
  7. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    ولی این سایتت دهن مارو سرویس کرد هرچی یوزر میساختم با ایمیل یاهوم نمیشد و ایمیل لینک فعال کننده نمی اومد تا رفتم از تو جی میل ایمیل دادم!!!!!!!!!1
     
  8. farhademoradi

    farhademoradi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 جولای 2004
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    آقا من كه خود اين برنامه رو از همون لينك و با توضيحات خود شما دان لود كردم -
     
  9. farhademoradi

    farhademoradi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 جولای 2004
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    آقا من كه خود اين برنامه رو از همون لينك و با توضيحات خود شما دان لود كردم -
    عكس دسكتاپو هر كاري مي كنم با اين insert image نمي تونه بياره والا خوب ميشد
     
  10. farhademoradi

    farhademoradi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 جولای 2004
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    آقا من كه خود اين برنامه رو از همون لينك و با توضيحات خود شما دان لود كردم -
    عكس دسكتاپو هر كاري مي كنم با اين insert image نمي تونه بياره والا خوب ميشد من nuke نصب نكردما فقط همين يارو ايزي رو نصب كردم ok?
     
  11. farhademoradi

    farhademoradi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 جولای 2004
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    من nukeرو نصب نكردما فقط همين ايزي... رو دارم لينكا رو هم قبلا ديده بودم ايضا آموزشش رو هم ولي افاقه نكرد :( نزديكه گريه كنم يه ماه الاف هستم نمي تونم يه سايتو بفرستم رو هاست مي خوام mysql همين سايتي رو كه رو هارد دارم با ايزي اجرا كنم ارور privilage ميده تو هاست روي سرور هم همين ارور رو ميده
    انگار php به ما نيومده افتابه لگن 7 دست شام و نهار هيچي!
    مخلص آقا روزبه هم هستيم منو كه ميشناسي :blush:
     
  12. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    پستات دوره گردش داره؟
     
  13. farhademoradi

    farhademoradi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 جولای 2004
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    بابا يكي پيدا نشد جواب بده ؟شما هم تبليغتو بكن
     
  14. roozbeh

    roozbeh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    1,647
    تشکر شده:
    1
    بعضي وقتا مشكل داره نمي دونم چرا؟؟؟؟ :(
     
  15. roozbeh

    roozbeh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    1,647
    تشکر شده:
    1
    آره شناختم!همون كسي كه 5 دلار بدهكار هست به من :D
    آقا يه چيزي:اين ايزي پي اچ پي رو آنيستال كن و از دوباره نصب كن!ديتا بيس ها رو هم از دوباره بساز!حتما مشكلت حل ميشه! (اون فايل آپاچي رو كپي مي كني تو پوشه آپاچي؟؟؟؟؟؟) :eek:
     
  16. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    خوب ببین کافیه به جایه نیوک از مشابه اون استفاده کنی یعنی xoops امنیتش هم از ناک بیشتره! بعید میدونم باهاش مشکل پیدا کنی تازه جدیدا دانشگاه اصفهان یه راهنما فارسی کامل هم براش داده!!( http://www.jadoogaran.com/uploads/farsi.xoops.doc.pdf ) یه تست بزن!
    درموردش خیلی چیزا این تو پیدا می کنی!
    http://www.jadoogaran.com/modules/wfdownloads/
    http://www.jadoogaran.com/modules/newbb/viewforum.php?forum=1

    http://www.mdlinux.net/persiansource
     
  17. farhademoradi

    farhademoradi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 جولای 2004
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    عزيزان من easyphp رو دارم مي خوام ببينم براي اجراي اسكريپت سايتم بصورت local host آىا نياز به nuke هست؟
    چرا براي اجراي sql سايتم ارور ميده ارور user strict بعد اينكه چطور با cuteftp يك ديركتوري براي home سايتم ايجاد كنم؟ سوال زياد دارم اما مي دونم در حوصله اساتيدي چون شما نيست ;)
     
  18. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    منظورتو نمی فهمم ! یعنی تو یه اسکریپ غیر ناک رو می خواهی نصب کنی؟؟ خود ناک یه اسکریپ هست و نصب کردن یا نصب نکردن اون کاری به بقیه اسکریپ ها نداره!
    http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=6069&highlight=cuteftp

    اینجارو هم برا کات اف تی پی فارسی ببین تو پست 13 اون هم ادرس اموزش تصویریش هست
     
  19. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    اقا فقط xampp . خيلي خف باحاله
     
  20. farhademoradi

    farhademoradi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 جولای 2004
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    نه من من فقط مي خوام بدونم ايها الناس :blink: :blink: من easyphp رو نصب كردم آيا براي اجراي سايتم بطور local host به چيز ديگري نياز دارم؟؟؟؟؟ مثلا nuke يا چميدونن لوك و....... :D ببا من بدبخت مي خوام قدم به قذم سايتمو با easyphp بر روي مخزشم local hostا اجرا كنم :wacko: از نفس افتادم دمتون گرم بگيد چيكار كنم
    قربون همه
     
  21. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    شما خودت سايتتو طراحي كردي ؟ ديگه به نوك چيكار داري . نوك مثل يه سايت طراحي شده و اماده هست
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی