آژانس هواپیمایی
pop up

Email Validation - تعداد حروف TextBox

شروع موضوع توسط ma_christian ‏8 سپتامبر 2007 در انجمن asp , ASP.NET

  1. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام ؛

    یک موضوعی هست و آن اینکه چگونه متوجه valid بودن ایمیل وارد شده بشویم.

    از طرفی چگونه تعداد حروف وارد شده در یک textbox شویم که اگر بالای 5000 تا بود ارور بده.

    یک موضوع دیگه آنکه چگونه مثلا 10 تا حروف اول یک تکست باکس را انتخاب کنیم و بقیه را بصورت نقطه چین نمایش دهیم؟!!

    یعنی اگر آدرس سایتی بصورت www.test.test.com باشد آنرا به این صورت بنویسیم: www.tes...
    ممنون
     
  2. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    از این کد برای ایمیل استفاده کردم ولی جواب نداد:

    inStr(strEmail,"@") <> 0
     
  3. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    از ASP.net اسنفاده میکنید یا کلاسیک ؟
     
  4. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    کلاسیک
     
  5. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    دریم ویور محترم را باز کنید سپس(اوه) فرم را انتخاب کنید در صفحه وبتان بعد ار پنل سمت راست پنل تگ را انتخاب کنید بعد تب behaviors سپس علامت + بعد از منو validate form باقیش هم راحته به همین سادگی به همین خوشمزگی شما یه اعتار سنجی راحت خواهید داشت.
     
  6. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    در حال نوشتن فانکشنش هستم برات همین الان ...
     
  7. boxilink
  8. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    PHP:
    <!--written by Hossein Alinejad ;-)-->
    <!
    DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <
    html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <
    head>
    <
    meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <
    title>Untitled Document</title>
    </
    head>
    <
    script type="text/javascript">
    function 
    Get_Url_Write(txtboxid,num_select)
    {
    var 
    obj,txt,str;
    obj=document.getElementById(txtboxid);
    txt=obj.value;
    tmp=new String(txt); 
    str=tmp.substring(0,num_select);
    document.write('<a href="'tmp +'">'str +'...</a>');
    }
    </script>

    <body>

    <input name="data" type="text" id="data" value="http://localhost/nd/func.html" />
    <script type="text/javascript">
    Get_Url_Write("data",20);
    </script>

    </body>
    </html>
    اینم کدش ظرف 10 دقیقه :p
     
  9. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    آقا خیلی ممنون ... لطف کردی ...
    خیلی احتیاجش داشتم ...

    دستت درد کنه :) [​IMG]
    کدهای ده دقیقه ای هم جالبند ها ;)
     
  10. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    خواهش میکنم قابلی نداشت امروز حوصلم زیاد شده بود شانس شما.
     
  11. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    خدا رو شکر ;) :)
     
  12. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    راستی بدون دریم ویور چیجوری میشه ایمیل و مابقی قضایا رو متوجه شد؟!
     
  13. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    این یه نمونه ساده است که فقط خالی بودن یا نبودن فیلد رو چک مینه اگه یه کم روش کار کنی می تونی توسعه اش بدی مثلا برای ایمل چک کنی تو رشته @ و . هست یا نه و ...

    PHP:
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <
    html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <
    head>
    <
    meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <
    title>Untitled Document</title>
    </
    head>
    <
    body>
    <
    form action="" method="post" onsubmit="return checkform(this);">
    <
    input type="text" name="email" />
    <
    input type="submit" name="button" id="button" value="Submit" />
    </
    form>
    <
    script language="JavaScript" type="text/javascript">
    <!--
    function 
    checkform form )
    {
      if (
    form.email.value == "") {
        
    alert"Please enter your email address." );
        
    form.email.focus();
        return 
    false ;
      }
      return 
    true ;
    }
    //-->
    </script>
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right