• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

encoder

elector girl

Registered User
لایک‌ها
19
سلام به همگي!

من اطلاعاتي راجع به انواع انكدرها مي خواستم. براي كنترل 2 تا گيربكس موتور مي خوام بدونم چقدر پالس بايد به اونا بدم تا چند دور بچرخن. يعني در واقع دنبال راهي براي شمارش پالس ها و شمارش دور موتور(گيربكس موتور) هستم. براي اين كار شما چه نوع انكدري رو پيشنهاد مي كنين؟ و اگه راه ديگه اي هم براي شمارش پالس ها و دور موتور هست بگين.
ممنون

Last edited:

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
من معذرت مي خوام كه اين رو مي گم، ولي خود شما متوجه سوالتون شدين !!!!؟
شما به كدوم موتور مي خواين پالس بدين ؟ دقيقا چيكا مي خواين بكنين !!؟‌ اكثر موتور هاي گيربكس دار DC موتور معمولي هستن كه پالسي نيستن
اميدوارم سوالتون رو فرومهاي مختلف پرسيده باشين، چون يك جورايي شك دارم اينجا به جواب برسين ! دفعه بعد كه مثلا خودم اين بخش از PT بيام نمي دونم كي خواهد بود ! ساير دوستان هم ظاهرا اينجا نميان !

elector girl

Registered User
لایک‌ها
19
خوب من رباتي مي خوام بسازم كه 2 تا موتور داره كه هر دوتاشم گيربكس موتوره!
يك موتور با بازوي ربات وصله كه حالت شانه اي داره و يك ميله رو كه بهش وصله جلو مي بره. اول مي خوام بدونم به ازاي هر پالس جند سانت ميله جلو ميره؟ چجوري مي شه اينو محاسبه كرد؟
چطور مي تونم بفهمم موتورم به ازاي يك دور چرخش چقدر پالس مي گيره؟

Last edited:

elector girl

Registered User
لایک‌ها
19
يعني هيچ كس نمي دونه چطور مي شه به موتور پالس داد يا پالس هاشو شمارش كرد؟ يا تعداد دور هاشو شمرد؟ هيچ كس با انكدر كار نكرده؟!!!!!!!!!!!!

Last edited:

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
تنها كمكي كه مي تونم بكنم اينه كه بگم شكل مكانيكي دستگاه رو بكشين، كامل مسئله حل ميشه !
مثلا اينكه چند پالس در هر دور ميگيره به جاي شفت انكودر بستگي داره ، يا طولي كه حركت مي كنه همه به اتصالات و ... ربط داره. شكل رو بكشين حل ميشه ... اگر نشد لااقل شكل رو با اندازه ها اينجا بزارين شايد اونوقت بشه كمك كرد

elector girl

Registered User
لایک‌ها
19
هم مكانيكش درست شده هم كاملا شكلشو دارم. در واقع نمي دونم چجوري مي شه محاسبش كرد. اگه مي شه راهشو بگين

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
با همون فرمول هاي ساده مثلثات ! مثلا محاسبه محيط دايره و ...
به هر اتصال و نوع حركتش كه نگاه كنين مي تونين مسير حركت رو حدس بزنين و با يكي از فرمول هاي ساده رياضي همه چيز رو پيدا كنين ! اگر هنوز هم جواب گنگ هست شكل كلي ( نه جزييات ) سيستم رو بزارين شايد بشه كمكي كرد !

elector girl

Registered User
لایک‌ها
19
با همون فرمول هاي ساده مثلثات ! مثلا محاسبه محيط دايره و ...
به هر اتصال و نوع حركتش كه نگاه كنين مي تونين مسير حركت رو حدس بزنين و با يكي از فرمول هاي ساده رياضي همه چيز رو پيدا كنين ! اگر هنوز هم جواب گنگ هست شكل كلي ( نه جزييات ) سيستم رو بزارين شايد بشه كمكي كرد !

عكسشو بذارم؟ از روي عكس متوجه مي شين؟

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
فكر كنم اگر بخواين جواب بگيرين بايد لااقل همون عكس رو بزارين
مدت زيادي PT نمي مونم اما اگر بودم و با ديدن عكس كاري تونستم بكنم خوشحال ميشم

elector girl

Registered User
لایک‌ها
19
فكر كنم اگر بخواين جواب بگيرين بايد لااقل همون عكس رو بزارين
مدت زيادي PT نمي مونم اما اگر بودم و با ديدن عكس كاري تونستم بكنم خوشحال ميشم

مشكل حل شد. با تشكر از همگي!
به جاي اينكدر از گيرنده فرستنده مادون قرمز استفاده كردم.

Last edited:
بالا