• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

error:registering with DNS

7seas

Registered User
لایک‌ها
1
سلام.كامپيوتر من به شبكه lan وصل هستش.ولي يك مشكل دارم اين است آنچه ديگران share مي كننداعم از پرينتر وفايل ، اصلاً قابل دسترسي نيست.در واقع روي هر كامپيوتر كه در my network places‌ كليك مي كنم پيغام خطا مي دهد ميني بر اينكه اجازه اين كار رو ندارم و يا ديگر اعضاي شبكه نمي تونن فايلهايي كه share ميكنم را استفاده كنند.(به طور كل اصلاً كامپِيوتر من در شبكه وجود ندارد، انگار از شبكه جدا افتاده است).اگر هم روي آيكون lan در پايين صفحه دسك تاپ كليك راست كنم و Repair ‌را انتخاب كنم خطايي به اين مضمون مي دهد كه با ريجيستر شدن بر روي DNS مشكل پيدا ميكند.همه اين ها در حالي است كه از ***‌ شبكه و نرم افزارهاي نامه نگاري شركت بدون هيچ مشكلي استفاده مي كنم.واسه هر پرينت گرفتن هر فايلي بايد روي فلش اونه بريزم وبعد برم پرينت بگيرم.واقعاً حال گيريه.كسي راه حلي غير از نصب ويندوز سراغ داره!مسئول شبكه اومد نتونست درستش كنه گفت بايد ويندوز عوض شه.: آيا ممكنه كه يكي از procees هاي مربوط به شبكه خراب يا پاك شده باشد.به خطر آنتي ويروس جديد و zonealarm ‌كه خودم نصب كرده ام(آخري رو حذف كردم).ممنون

Last edited:

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
آیا file and printer sharing نصب و فعال هست؟

7seas

Registered User
لایک‌ها
1
بله.در قسمت exceptionدر firewall‌را چك كردم .تيك خورده بود.

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
ظاهر امر نشون میده که ممکنه فایروال za بطور کامل حذف نشده باشه و هنوز جلوی netbios رو گرفته برای همین هست که به خارج از شبکه محلی دسترسی دارین ولی منابع لوکال رو نمیبینین.

7seas

Registered User
لایک‌ها
1
ظاهر امر نشون میده که ممکنه فایروال za بطور کامل حذف نشده باشه و هنوز جلوی netbios رو گرفته برای همین هست که به خارج از شبکه محلی دسترسی دارین ولی منابع لوکال رو نمیبینین.

1)يعني بايد ZA رو دورباره نصب كنم بعد Unisall كنم.؟ 2) چه جوري مي تونم ببينم كه Net Bios فعال هست يا خير؟داخل پروسسز Task Manager چه اسمي دارد؟ 3)در قسمتlocal area connection/properties چك كردم.NMlink/IPX/SPX/NetBios/...... تيك خورده بود؟ ممنون

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
سرویس dhcp روی کامپیوتر شما نصب نیست ، مربوط به سرور یا روتر(مثلا مودم adsl) میشه.
و اگر فعال باشه میتونین در تنظیمات tcp/ip مقادیر ip address-mask-gateway رو روی اتوماتیک بگذارین. در هر صورت مشکل شما این نیست چون ترافیک دارین.

7seas

Registered User
لایک‌ها
1
سرویس dhcp روی کامپیوتر شما نصب نیست ، مربوط به سرور یا روتر(مثلا مودم adsl) میشه.
و اگر فعال باشه میتونین در تنظیمات tcp/ip مقادیر ip address-mask-gateway رو روی اتوماتیک بگذارین. در هر صورت مشکل شما این نیست چون ترافیک دارین.
من IP خودم رو به طور دستي رويه سيستم ديگه روي شبكه LAN وارد كردم.كارهايشبكه به خوبي مي تونستم انجام بدم.ولي رو سيستم خودم جواب نميده.ممكنه از عدم نصب درست كارت شبكه باشه؟

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
بنظر میاد که همینطور هست. با اینحساب شاید دوباره ویندوز نصب کنین راحتتر باشه.

بالا