DelphiDeveloper
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 132
- لایکها
- 0
سلام
این تاپیک رو برای اونایی زدم که میخوان PPC بخرن که یه وقت مثل من به کلشون نزنه E900 بردارن و گول تبلیغاتش رو بخورن من الان حدودا یه 1 ماهی میشه که خریدم تو این یه ماه مشکلایی رو که برای پیش اومده اینجا مینویسم :
1-دوربینی فوق العاده مضخرف داره که فقط توی روز میتونه عکس یا فیلم بگیره
2-آنتن دهی خیلی خیلی ضعیف
3-از نظر صدا چه صدای خود گوشی و چه صدای مکالمات افتضاح...
4-اولا که قابل Upgrade به Win های جدید نبود که حالا دیگه با دوز و کلک میشه این کار و کرد ولی همون کاش نمیشد چون Upgrade به Win5 خیلی مشکلهای دیگه رو به دنبال خودش آورد
5-سرعت فوق العاده ضعیف
6-نداشتن Compatiblity با خیلی برنامه ها مثل Remote ها
7-Infrared داره اما اگه نداشت خیلی بهتر بود لااقل منت سر آدم نمیذاشتن برا یه Infrared چون با هیچ اینفراردی Compatible نیست
8-تو این مدت کم یه بار رفت تعمیر البته حالا تعمیر رو قبول دارم به خاطر ندونم کاری خودم بود که اسپری کشیدم روش
9-همین امروز هم Sync اش از کار افتاده و هرکاریش میکنم با PC سینک نمیکنه
10-قابش تو ایران گیر نمی آد یعنی اگه یه ضربه کوچولو خورد کاریش نمیشه کرد
11-سریع تموم کردن شارژ
و... خیلی مشکلای دیگه
خلاصه آقا از من به شما نصیحت پولتون رو الکی خراب نکنید اولش هم من میخواستم Imate بردارم الکی گول تبلیغات این نامردا رو خوردم که هر وقت از جلو اون مغازه که ازش خریدم رد میشم هزار تا فوش بهش میدم .
این تاپیک رو برای اونایی زدم که میخوان PPC بخرن که یه وقت مثل من به کلشون نزنه E900 بردارن و گول تبلیغاتش رو بخورن من الان حدودا یه 1 ماهی میشه که خریدم تو این یه ماه مشکلایی رو که برای پیش اومده اینجا مینویسم :
1-دوربینی فوق العاده مضخرف داره که فقط توی روز میتونه عکس یا فیلم بگیره
2-آنتن دهی خیلی خیلی ضعیف
3-از نظر صدا چه صدای خود گوشی و چه صدای مکالمات افتضاح...
4-اولا که قابل Upgrade به Win های جدید نبود که حالا دیگه با دوز و کلک میشه این کار و کرد ولی همون کاش نمیشد چون Upgrade به Win5 خیلی مشکلهای دیگه رو به دنبال خودش آورد
5-سرعت فوق العاده ضعیف
6-نداشتن Compatiblity با خیلی برنامه ها مثل Remote ها
7-Infrared داره اما اگه نداشت خیلی بهتر بود لااقل منت سر آدم نمیذاشتن برا یه Infrared چون با هیچ اینفراردی Compatible نیست
8-تو این مدت کم یه بار رفت تعمیر البته حالا تعمیر رو قبول دارم به خاطر ندونم کاری خودم بود که اسپری کشیدم روش
9-همین امروز هم Sync اش از کار افتاده و هرکاریش میکنم با PC سینک نمیکنه
10-قابش تو ایران گیر نمی آد یعنی اگه یه ضربه کوچولو خورد کاریش نمیشه کرد
11-سریع تموم کردن شارژ
و... خیلی مشکلای دیگه
خلاصه آقا از من به شما نصیحت پولتون رو الکی خراب نکنید اولش هم من میخواستم Imate بردارم الکی گول تبلیغات این نامردا رو خوردم که هر وقت از جلو اون مغازه که ازش خریدم رد میشم هزار تا فوش بهش میدم .