آژانس هواپیماییexchanging

Everex E900(Eten M500) & ETEN M600 ٠

شروع موضوع توسط king_dani ‏11 ژانویه 2006 در انجمن Windows Mobile

  1. king_dani

    king_dani مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏26 می 2005
    نوشته ها:
    4,971
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    London UK
    دوستان اورکس باز ، از این به بعد هرچی مربوط به اورکس هست رو اینجا مطرح کنید، حتی اگه جای دیگه هم دوباره مطرح شده بود، تا بشه یه جا مراجعه کرد
     
  2. voxxx

    voxxx کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    24
    تشکر شده:
    0
    فارسی ساز برای m600 میخوام :(
     
  3. pastgirls

    pastgirls Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    2,400
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    کرج
    ام 600 کدومه چنده
     
  4. king_dani

    king_dani مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏26 می 2005
    نوشته ها:
    4,971
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    London UK
    عکس آواتور بالا برای وکس مربوط به ام 600 هست.مثل اینکه باید اینجا مثنوی رو از اول بگیم؟:p
    می تونی تو پی دی ای های تک در مورد اش بخونی.

    اما بدون که اسم دیگه اش اورکس ای960 هست.
     
  5. pastgirls

    pastgirls Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    2,400
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    کرج
    قیمت ندادی که باز جیگر راستی مشخصات هم ندادی
     
  6. e900

    e900 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    36
    تشکر شده:
    0
    سلام به همه ی دوستان اورکسی
    من عضو جدید این بخش هستم
    امیدوارم فعالیت بیشتری داشته باشیم.
    یه سوالم داشتم در مورد card exporter II ...
    میخواستم ببنیم با سی پی یو اورکس ای 900 سازگاری داره؟
    :blush:
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. king_dani

    king_dani مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏26 می 2005
    نوشته ها:
    4,971
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    London UK
    ورود ای 900 رو خوش آمد می گم.

    دست شما درد نکنه با معرفی های خوب تون، اما دوست من این برنامه ها رو اگه در فروم اصلی مطرح کنید ، افراد بیشتری ازش استفاده می برن.لطف کنید و به اون فروم منتقل ش کنید.

    اینجا مشکلات و جزییات اورکس رو مطرح کنید

    در مورد قیمت هم،
    اورکس ای 900 در امریکا با قیمت 450دلار اومده(به اسم تورک پی100،رجوع کنید به فروم پی دی ای های تک)
    در مورد ام600 هم ظاهرا در دوبی قیمت حدود 500هزار تومان به پول ایران هست.اما دقیق شو براتون می پرسم.

    موفق باشید
     
  9. pastgirls

    pastgirls Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    2,400
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    کرج
    پس هنوز تو ایران نیومده
     
  10. king_dani

    king_dani مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏26 می 2005
    نوشته ها:
    4,971
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    London UK
    نه آخه وارد کننده اش نمی خواد ای900 هاش رو دستش باد کنن!
     
  11. e900

    e900 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    36
    تشکر شده:
    0
    من هم سلام عرض می کنم
    از این به بعد فقط به مشکلات و سوالات پرداخته میشه
    *************************************
    *************************************
    از دوستان کسی کرک advanced sms 4.0 رو داره
    ممنون می شم
     
  12. e900

    e900 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    36
    تشکر شده:
    0
    کرک Pocket AutoGraph 2.0
    روکسی نداره؟
    در ضمن کسی tv remote خوب سراغ داره ممنون میشم معرفی کنه....
    :rolleyes:
     
  13. king_dani

    king_dani مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏26 می 2005
    نوشته ها:
    4,971
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    London UK
    دوست من فکرکنم متوجه منظور من نشدید.این فروم در حقیقت مخصوص به اشکالات نرم افزار و سخت افزاری ست که با ای 900 خواهید داشت ،درخواست برنامه رو باید در فروم نرم افزار مطرح کنید تا همه ببینن.

    مثلا اگر قبلش کمی جستجو کرده بودید
    ریموت 3تا
    و کرک برنامه شیوه یافت اش اقلاً 10 بار در فروم نرم افزار مطرح شده

    متشکر
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. king_dani

    king_dani مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏26 می 2005
    نوشته ها:
    4,971
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    London UK
    برو بچ این جا رو پیدا کردم.اگه مطلب جالب ازش دیدید اینجا نقل کنید

    یادتون باشه که ای تن و تورک و اورکس هیچ فرقی با هم ندارند.

    http://www.eten-users.net/index.php?
     
  16. king_dani

    king_dani مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏26 می 2005
    نوشته ها:
    4,971
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    London UK
    آقا این رو از همون فروم بالایی پیدا کردم.
    خداس
    شما فقط کافیه همین تغییر کوچولو رو بدید ، و بعد در حالی که پی سی تون داره فایل می گیره، شما راحت با پی پی سی سرف کنید در نت.
    tools-options-rules-pass through- connection: The Internet.
    در اکتیو سینک به ادرس بالا برید و این طور عوض اش کنید.

    حالشو ببرید
     
  17. king_dani

    king_dani مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏26 می 2005
    نوشته ها:
    4,971
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    London UK
    دوستان عزیز اورکس باز،
    بالاخره یه اشکال برای اورکس کشف شد::D

    بعد کلی استفتاء و رد و بدل پیغام و پسغام با علمای اعلام، به این نتیجه رسیدیم که دلیل اینکه شما از هیچ برنامه ریموت کنترلی نمی توانید با اورکس استفاده کنید، این است که اورکسی ها فکر این نبودند که کسی مثل من و شما بخواهد از موبایل استفاده ریموت کند!

    آنها از نوعی دیود آی آر در درستگاه استفاده کردن که برد اش احتمالاً دو سانته!!!

    خوب به سلامتی این مسئله رفع شد

    حالا می گم من که توتال ریموت رو نصب کردم ،مثل اینکه برداشته تو فولدر ویندوز فونت نصب کرده که مانع آن اینستال شدن اش می شه.چی کار کنم؟:(
     
  18. king_dani

    king_dani مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏26 می 2005
    نوشته ها:
    4,971
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    London UK
    آقا براتون آخرین نسخه سی پی یو اسکیلر رو آپ لود کردم.احتیاج به رجیستر هم نداره فول ورژن شده اس:blink:

    نصب اش کنید و بعد سعی کنید سرعت سی پی یو رو پایین بیارید،وقت هایی که کارهای بی اهمیتی مثل خوندن کتاب باهاش می کنید، کلی در مصرف باطری صرفه جویی می شه.

    کد:
    http://www.bianconero.persiangig.com/XCPU.rar
    بعد استفاده دیگه می تونید وقتی ازش کار خفن می کشید، ببرید اش رو 500.که باعث افزایش 25درصدر بازده می شه.ولی یادتون باشه اگه همیشه روی 500 باشه سی پی یو تون می سوزه ها، چون برای اون سرعت اصلاً طراحی نشده.

    نتیجه کار ر و اینجا بنویسید و یادتون باشه که این برنامه رو من بیشتر برای کم مصرف کردن پیشنهاد کردم نه پز دادن به 100مگاهرتز بیشتر!:(
     
  19. e900

    e900 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    36
    تشکر شده:
    0
    سلام
    من يه مشكل بزرگ دارم. لطفا منو راهنمايي كنيد
    من امروز صبح كه بيدار شدم و مي خواستم missed call ها مو چك كنم‏، نمي تونستم، اول فكر كردم گوشي هنگ كرده، بعد از ريسيت كردن بازم نميشد، در واقع هر چي روي صفحه نمايش ميزدم، عملا چيزي انتخاب نمي شد
    گوشي رو hard reset كردم ولي بازم فايده نداشت، در واقع در قسمت align screen نمي تونم جلوتر برم
    من بايد چيكار كنم
    ممنون مي شم راهنمايي كنيد
     
  20. king_dani

    king_dani مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏26 می 2005
    نوشته ها:
    4,971
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    London UK
    قربان مشکلتون رو در صفحه نرم افزار نباید مطرح می کردید، لطفاً اون پست رو بردارید

    در مورد چیزی که گفتید ، بدون شک اشکال سخت افزاری ست ، ولی معنی ش این نیست که حتماً ال سی دی سوخته، من خیلی از این قسمت اش مطمئن نیستم ، ولی ال سی دی و صفحهء حساسی که روی ال سی دی هست و تپ های شما رو می فهمه، جدا از هم هستن، پیشنهاد من اینه که اگر دستگاهتون گارانتی شرکت آی آر تی سی آی رو داره، حتماً بدون درنگ ببرید پیش شون، چون که در اثر ضربه این طوری نشده، اصرار کنید که جزو گارانتی هست و باید براتون تعمیرش کنن، در غیر این صورت، حداقل می فهمید که چش شده، برید به شرکت شون در جمهوری ، آقای بدی نیست مسئول اش


    اگر هم بدون گارانتی، یا با گارانتی متفرقه خریدید، اقلاً اول ببرید بذارید نمایندگی اصلی تایید کنه که اشکال از ال سی دی هست و یه برآورد قیمتی بهتون بده، بعد هرجا خواستید ببرید درست اش کنید(بازم می گم ، بهتره بدید به خود نمایندگی اصلی)
     
  21. e900

    e900 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    36
    تشکر شده:
    0
    ممنون از جوابتون
    ببنيد در اينكه lcd نسوخته، مطمئنم، چون بعد از hard reset دقيقا همه چيز درست نمايش داده ميشه
    و به جايي ميرسه كه نوشته Align Screen‌ كه بايد tap&hold‌ انحام داد، از اينجا به بعد هستش كه ديگه جلوتر نميره
    گوشي ضربه هم نخورده، واقعا نمي دونم چرا اينطور شده.
    ميشه آدرس نمايندگي رو كامل واسم بنويسيد، چون من بايد از اصفهان بيام، و آدرسشو ندارم
    خدا رو شكر گارانتي irtci (كيميا همراه)‌ هستش.
    بازم ممنون
     
  22. king_dani

    king_dani مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏26 می 2005
    نوشته ها:
    4,971
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    London UK
    من هرچی می گردم آدرس نداره ، به این شماره زنگ بزن مشل رو مطرح کن شاید اصلاً بگن فقط بفرستیش:
    خدمات تهران 021 66744141
    هماهنگی خدمات شهرستان ها
    66744666

    آدرس اش هم ، تو خیابان جمهوری به سمت وولیعصر ، بعد پل حافظ ، روبروی علا الدین توی یه پاساژ هست طبقه هشتم اش(بقیه شو واقعاً اسم اش رو بلد نیستم)
    موفق باشی

    پست ادیت شده:
    اسم پاساژ خانه موبایل هست و هنوز هستن(مثل فیتکو جیم نشدن) ، طبقه هشتم هستن.شماره 814.راستی من قلم دستگاهم رو که فکر می کردم گم شده(ولی واقعاً نشده بود) رفتم ازش خریدم 9تومان