DelphiDeveloper
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 132
- لایکها
- 0
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامممممممممممممم...
بالاخره پس از 4 ساعت فول دستگاه ما به Eten M500 تبدیل شد و ما پس از سالها انتظار آخر تونستیم Win 2005 رو ببینیم !!!!!!!!!!
آقا فکر نمی کنم هیچکس به اندازه من کم داشته باشه
من دیروز تازه گوشیم از تعمیر برگشته امروز نشستم دوبره ریختمش به هم (لازم به ذکر است که بدونید یک ماهی بیشتر نمیشه که خریدمش!!!) - - - امروز نشستم Upgrade کنم فایل ETEN_M500v2_WWE_R01_211_0298.exe رو یادم نصب کنم و به دلیل تشابه اسمی فایل EUUs_ETEN_M500_CHT_R05_100_0042.exe رو نصب میکردم بار اول که رفتم برا Install یه 10 باری سکته کردم چون رفت لب مرز Boot شدن که یهو دیدم دیگه کار نمیکنه بعد فهمیدم Active Sync از کار افتاده ! بعدش دوباره دل و جیگر پیدا کردم و Reset کردم رفتم از اول وقتی دیدم امد بالا انگار دنیا رو بهم دادن اما حدود یه 3-4 باری هی Win رو از اول نصب میکردم میدیدیم Win 5 اومده اما چینی هست !!! بعد از کلی کلنجار و انجام حرکات غیراخلاقی که هم Win 3 نصب کردم و دوباره برگشتم بعد تازه فهمیدم که ایییییییییییییییییییی واییییییییییییییییی فایل رو دارم اشتباهی نصب میکنم ! ! ! البته حقم داشتما چون اول که این فایل ها رو من جدا دانلود کرده بودم و هر کدوم تو یه فولدر جداگونه بود
اما بالاخره پس از سالها مردن و زنده شدن نصب شد........
خیلی ازش حال کردم اما یه مشکل جالب :
Flash Disk رو نخونده و حتی تو Utility اش هم برنامه Format Flash Disk رو نگذاشته انگار که اصلا وجود نداره !!!
کمک کنید که بدبخت شدم .
بالاخره پس از 4 ساعت فول دستگاه ما به Eten M500 تبدیل شد و ما پس از سالها انتظار آخر تونستیم Win 2005 رو ببینیم !!!!!!!!!!
آقا فکر نمی کنم هیچکس به اندازه من کم داشته باشه
خیلی ازش حال کردم اما یه مشکل جالب :
Flash Disk رو نخونده و حتی تو Utility اش هم برنامه Format Flash Disk رو نگذاشته انگار که اصلا وجود نداره !!!
کمک کنید که بدبخت شدم .