• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Everex E900 WM5 upgrade ٠

DelphiDeveloper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامممممممممممممم... :)

بالاخره پس از 4 ساعت فول دستگاه ما به Eten M500 تبدیل شد و ما پس از سالها انتظار آخر تونستیم Win 2005 رو ببینیم !!!!!!!!!!
آقا فکر نمی کنم هیچکس به اندازه من کم داشته باشه :( من دیروز تازه گوشیم از تعمیر برگشته امروز نشستم دوبره ریختمش به هم (لازم به ذکر است که بدونید یک ماهی بیشتر نمیشه که خریدمش!!!) - - - امروز نشستم Upgrade کنم فایل ETEN_M500v2_WWE_R01_211_0298.exe رو یادم نصب کنم و به دلیل تشابه اسمی فایل EUUs_ETEN_M500_CHT_R05_100_0042.exe رو نصب میکردم بار اول که رفتم برا Install یه 10 باری سکته کردم چون رفت لب مرز Boot شدن که یهو دیدم دیگه کار نمیکنه بعد فهمیدم Active Sync از کار افتاده ! بعدش دوباره دل و جیگر پیدا کردم و Reset کردم رفتم از اول وقتی دیدم امد بالا انگار دنیا رو بهم دادن اما حدود یه 3-4 باری هی Win رو از اول نصب میکردم میدیدیم Win 5 اومده اما چینی هست !!! بعد از کلی کلنجار و انجام حرکات غیراخلاقی که هم Win 3 نصب کردم و دوباره برگشتم بعد تازه فهمیدم که ایییییییییییییییییییی واییییییییییییییییی فایل رو دارم اشتباهی نصب میکنم ! ! ! البته حقم داشتما چون اول که این فایل ها رو من جدا دانلود کرده بودم و هر کدوم تو یه فولدر جداگونه بود :D اما بالاخره پس از سالها مردن و زنده شدن نصب شد........

خیلی ازش حال کردم اما یه مشکل جالب :

Flash Disk رو نخونده و حتی تو Utility اش هم برنامه Format Flash Disk رو نگذاشته انگار که اصلا وجود نداره !!!
کمک کنید که بدبخت شدم .

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامممممممممممممم... :)

بالاخره پس از 4 ساعت فول دستگاه ما به Eten M500 تبدیل شد و ما پس از سالها انتظار آخر تونستیم Win 2005 رو ببینیم !!!!!!!!!!
آقا فکر نمی کنم هیچکس به اندازه من کم داشته باشه :( من دیروز تازه گوشیم از تعمیر برگشته امروز نشستم دوبره ریختمش به هم (لازم به ذکر است که بدونید یک ماهی بیشتر نمیشه که خریدمش!!!) - - - امروز نشستم Upgrade کنم فایل ETEN_M500v2_WWE_R01_211_0298.exe رو یادم نصب کنم و به دلیل تشابه اسمی فایل EUUs_ETEN_M500_CHT_R05_100_0042.exe رو نصب میکردم بار اول که رفتم برا Install یه 10 باری سکته کردم چون رفت لب مرز Boot شدن که یهو دیدم دیگه کار نمیکنه بعد فهمیدم Active Sync از کار افتاده ! بعدش دوباره دل و جیگر پیدا کردم و Reset کردم رفتم از اول وقتی دیدم امد بالا انگار دنیا رو بهم دادن اما حدود یه 3-4 باری هی Win رو از اول نصب میکردم میدیدیم Win 5 اومده اما چینی هست !!! بعد از کلی کلنجار و انجام حرکات غیراخلاقی که هم Win 3 نصب کردم و دوباره برگشتم بعد تازه فهمیدم که ایییییییییییییییییییی واییییییییییییییییی فایل رو دارم اشتباهی نصب میکنم ! ! ! البته حقم داشتما چون اول که این فایل ها رو من جدا دانلود کرده بودم و هر کدوم تو یه فولدر جداگونه بود :D اما بالاخره پس از سالها مردن و زنده شدن نصب شد........

خیلی ازش حال کردم اما یه مشکل جالب :

Flash Disk رو نخونده و حتی تو Utility اش هم برنامه Format Flash Disk رو نگذاشته انگار که اصلا وجود نداره !!!
کمک کنید که بدبخت شدم .

خوب مبارکه

ببینید ، بهتره برای اینکه بهتر متوجه شید ، مطالب فروم کامپلیت رو در مورد تفاوت های ویندوز 2003 با 5 بخونید ،
اما به صورت کوتاه ، این کاملا در دستگاه های ویندوز 5 طبیعی ست ، چون مموری داخلی یکپارچه شده و دیگه هیچ برنامه ای روی رم نصب نمی شه.
موفق باشید

DelphiDeveloper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی چی یه پارچه شده ؟ اما من سایزش رو چک کردم سایز Flash Disk بهش اضافه نشده !!!
آقا ما آخر دیکشنری انگلیسی به قارسی گیر نیاوردیماااااااااااا
آقای Dani به ما یه قولی دادی قرار شد لینکشو برام بذارید اما خبری نشد که نشد...
English<->French گیر آوردم اما انگلیسی به فارسی مثل اینکه قحطی خورده چند تایی دانلود کردم اما همشون یا کار نمیکنه یا به درد بخور نیست یا پولی هست یا ...

البته ببخشید که این رو اینجا نوشتم آخه اولا خیلی لازم دارم دوم توی اون فروم قبل که نوشتم جواب ندادید .

ممنون از همگی .

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
یعنی چی یه پارچه شده ؟ اما من سایزش رو چک کردم سایز Flash Disk بهش اضافه نشده !!!
آقا ما آخر دیکشنری انگلیسی به قارسی گیر نیاوردیماااااااااااا
آقای Dani به ما یه قولی دادی قرار شد لینکشو برام بذارید اما خبری نشد که نشد...
English<->French گیر آوردم اما انگلیسی به فارسی مثل اینکه قحطی خورده چند تایی دانلود کردم اما همشون یا کار نمیکنه یا به درد بخور نیست یا پولی هست یا ...

البته ببخشید که این رو اینجا نوشتم آخه اولا خیلی لازم دارم دوم توی اون فروم قبل که نوشتم جواب ندادید .

ممنون از همگی .

یعنی فلش دیسک شده اینترنال مموری
چرا اضافه شده، از 128 مگ حدود 45 مگ رام شما ست که نسخه خام ویندوز هست ، مابقی ش در اختیار شماست دیگه ، اگر زحمت کشیده بودید و مقاله ترد کامپلیت رو خونده بودید متوجه می شدید ، اما ایرانی ها همه شفاهی شو بیشتر می پسندن

دیکشنری شهاب هم با فارسی ساز اکتاکو خیلی عالی روی ویندوز موبایل 5 اورکس جواب می ده ، توی صفحه راهنمای سرچ کنید ، قرار نیست که هر بار شما درخواست بدید برنامه دوباره معرفی شه
موفق باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

DelphiDeveloper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهش میکنم اصلا شما بیا بزن کی حرف زده ؟!:)

ولی به خدا من 1 ساعته الان دارم کل این سایت و سایت های دیگه رو میگردم اما به جان خودم نیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسستتتتتت ... نه فارسی ساز نه دیکشنری :( فارسی ساز Penreader رو داشتم قبلا اما تو WM5 کار نمیکنه !!!

راستی یه مشکل دیگه : قبلا صدای مکالمه توی گوشیم کم بود اما از وقتی که WM5 رو نصب کردم خیلی بدتر شده طوری که اگه یه جای یه ذره شلوغ باشه اصلا صدا نمی آد --- این Everex تو همچی دمش گرمه ها اما تو زمینه Volume صدا اصلا اهمیت نداده نه صدای خود PPC نه صدای مکالمات اهههههههه... این دیگه کیه

raminxp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا مرسی.. منم الان آپگرید کردم بدون مشکل. دستت درد نکنه king_dani جان. در مورد قلم که تو private message بهت گفتم هم مرسی که جواب دادی.. حیف دیگه کاریش نمیشه کرد..! در مورد wm5 هم باید بگم فوق الادس خیلی خوبه خیلی هم با شعور شده. صدا یه ذره کم شده ولی کیفیتش مثل آیمیت خوب شده. در ضمن باتریم دیگه نمی خوره..! باورتون میشه که خیلی خیلی بهینه تر از باتری استفاده می کنه؟ من خیلی راضیم و بازم میگم مرسی king_dani

shahab anderson

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوست عزیز یک سوال داشتم اول اینکه فلاش دوربین من فعال نمیشه چطوری فعالش کنم
بعد رادیو هم همینطور مرسی خسته نباشی

:) :) :) :)

DelphiDeveloper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اورکس ای 900فلاش چطور فعال میشه
وقتی Camera باز میشه قسمت Settings رو باز کن بالای صفحه اگه شکل فلاش باشه یعنی فلاش روشن است البته فلاش به صورت Automatic کار میکنه یعنی هرجا که لازم بدونه فلاش میزنه اما اگه شکل فلاش توی یه دایره بود یعنی فلاش Disable هست .
بعد برای رادیو برنامه می خواد
Everex E900 رادیو نداره که !!!

zblkhn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه E900 دارم
ویندوزش اوریجیناله خودشه
چند روزه یادآوریش appointment قاطی کرده. یادآوریهای قبلی رو زنگ می زنه
اما هرچی جدید میدم دیگه زنگ نمی زنه. فقط رو صفحه می نویسدش.
ممنون

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
بچه ها می یه سوال دارم و اون اینه که به جای این همه درد سر برای ارتقاغ Everex e600 بهتر نیست که یه دونه ETEN m500 بخریم و به راحتی اون رو ارتقاع بدیم . مشکل کاهش صدا رو هم نداشته باشیم . مگه قیمتشون چقد با هم فرق می کنه ؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بچه ها می یه سوال دارم و اون اینه که به جای این همه درد سر برای ارتقاغ Everex e600 بهتر نیست که یه دونه ETEN m500 بخریم و به راحتی اون رو ارتقاع بدیم . مشکل کاهش صدا رو هم نداشته باشیم . مگه قیمتشون چقد با هم فرق می کنه ؟

قربان اصولا این ترد برای راهنمایی کسانی ست که already به درد اورکس دچار شده اند ، وگرنه بهترین درمان پیشگیری ست ، یک جمین بخرید خیال خودتان را راحت کنید

موفق باشید

the_lord

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
--> فایل حاوی نسخه رام 2003 چینی هک شده ، که این امکان رو می ده که با دستگاه تون ، برنامه آپگرید مثل یک ای تن رفتار کنه. اگر دستگاه تون ای تن ام500 هست ، یک مرحله از کار کوتاه تر می شه ، ولی به هر حال باز باید این فایل 70 مگی رو از رپید بگیرید.

کد:
http://rapidshare.de/files/22617899/w50rom.rar.html

اين فايل از تو رپيد شر پاك شده ! لطفا دوباره آپلود كنيد

متشكرم

the_lord

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقاي dani لطفا كمكم كنيد .
من فايل w50rom قبلا دانلود كرده بودم ولي به طور كامل دانلود نشد
ولي با همين وضع دو فايل KeyMaker و EUUs_ETEN_M500_CHT_R05_100_0042 به خوبي اجرا شد
و من ويندوز موبايل 2003 چيني را روي گوشيم ريختم ولي وقتي مي خواستم با استفاده از فايل m500_upgrade_winxp.exe ويندوز 2003 را به 2005 تبديل كنم با كمال ناباوري ديدم كه اين فايل كامل دانلود نشده و اجرا نمي شود
حالا با توجه به اين كه فايل اصلي از روي rapidshare پاك شده از شما عاجزانه تقاضا دارم كه يه كاري واسم انجام بديد

ممنووووووووون:(

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آقاي dani لطفا كمكم كنيد .
من فايل w50rom قبلا دانلود كرده بودم ولي به طور كامل دانلود نشد
ولي با همين وضع دو فايل KeyMaker و EUUs_ETEN_M500_CHT_R05_100_0042 به خوبي اجرا شد
و من ويندوز موبايل 2003 چيني را روي گوشيم ريختم ولي وقتي مي خواستم با استفاده از فايل m500_upgrade_winxp.exe ويندوز 2003 را به 2005 تبديل كنم با كمال ناباوري ديدم كه اين فايل كامل دانلود نشده و اجرا نمي شود
حالا با توجه به اين كه فايل اصلي از روي rapidshare پاك شده از شما عاجزانه تقاضا دارم كه يه كاري واسم انجام بديد

ممنووووووووون:(

قربان اجازه بدید ببینم می تونم فایل به این حجیمی رو آپلود کنم یا نه

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
بچه ها کمک
یواش یواش دارم از ایتن زده میشم
گوشی خفن
سرعت بالا
با کمترین هنگ
بهترین کیفیت عکس

ولی هیچ جا یا مکانی پیدا نمیشه که لوازم جانبی این گوشی رو داشته باشن

میشه یه راهنمایی کنین بدونم کجا میشه وسایل جانبی ایتن رو گیر اورد
اسم و تلفن نمایندگیش رو هم قبول میکنیم !

picrots

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام من اين لينكي كه داده بودين رو دانلود كردم ولي توش m500_upgrade_winxp.exe رو بيدا نكردم.الانم 2003 چيني رو دستگام نصبه و داره منو ديوونه ميكنه . لطفا اگه لينكي از اين فايل داري به من برسون .خيلي هم ممنون...

بالا