Fourth
Registered User
- نوشتهها
- 305
- لایکها
- 3
سلام به دوستان عزیزم و جمع PT
قصد دارم یک کار متفاوت انجام داده باشم و هم کمکی کرده باشم به عزیزانی که قصد اعمال زیبایی دارن.
کاری که قراره من انجام بدم به شرح زیر هست:
خیلیامون دوست داریم تغییراتی که قراره رو صورتمون پیاده بشه رو ببینیم اما این اتفاق بیشتر با فکر و رویا امکان پذیره مگر اینکه بشینیم و این تغییرات رو با برنامه هایی از جمله PS روی قالی بیاریم و ببینیم.
من فکر کردم شاید کار با این نرمافزار از حوصله خیلیا خارج باشه و یا دلشون میخواد زودتر به مقصودشون برسن.
به هر حال این زمینه رو من برای این دست از عزیزان فراهم میکنم :
شرایط کار
با حداقل کیفیت ( زمان کمتر از 1 ساعت )
المانها

بعد از اتمام کار تصویری به ابعاد بیشینه 400px برای خریدار ارسال میشه و در صورت تمایل مبلغ توافقی واریز میشه
بعد از واریز اصل کار ارسال خواهد شد.
قصد دارم یک کار متفاوت انجام داده باشم و هم کمکی کرده باشم به عزیزانی که قصد اعمال زیبایی دارن.
کاری که قراره من انجام بدم به شرح زیر هست:
خیلیامون دوست داریم تغییراتی که قراره رو صورتمون پیاده بشه رو ببینیم اما این اتفاق بیشتر با فکر و رویا امکان پذیره مگر اینکه بشینیم و این تغییرات رو با برنامه هایی از جمله PS روی قالی بیاریم و ببینیم.
من فکر کردم شاید کار با این نرمافزار از حوصله خیلیا خارج باشه و یا دلشون میخواد زودتر به مقصودشون برسن.
به هر حال این زمینه رو من برای این دست از عزیزان فراهم میکنم :
شرایط کار
- کیفیت عکس باید در حد قابل قبول باشه البته من توانایی کار با عکسهای کم کیفیت رو هم دارم اما نتیجه کار بهتر از اون نخواهد شد.
- مدت زمال لازم از کمینه 1 روز تا بیشینه 2 روز خواهد بود.
- قیمت هر المان
- کلیه اصلاحات ( بینی ، فک ، پیشانی و ... ) 1000 تومان
- جوش و لکه برداری 1000 تومان
- روتوش 1000 تومان
- کاشت و برداشت مو 2000 تومان
- ترمیم 1000 تومان
- اصلاح رنگ 1000 تومان
- ...
- توجه: برخی المانها به هم وابسته میباشند یعنی در صورت خواستن المانی ممکن است المان دیگری به آن پیش نیاز شود.
- مبلغ واریزی = مجموع المانها
- بسته به کیفیت عکس و بیشینه کار قیمت هم افزایش پیدا میکنه به صورت توافقی
- تمامی کارها تا 2 روز خدمات پس از فروش خواهند داشت مانند تغییرات جزئی دلخواه
با حداقل کیفیت ( زمان کمتر از 1 ساعت )
المانها
- اصلاح بینی

بعد از اتمام کار تصویری به ابعاد بیشینه 400px برای خریدار ارسال میشه و در صورت تمایل مبلغ توافقی واریز میشه
بعد از واریز اصل کار ارسال خواهد شد.
Last edited: