فصل پیش من هم زیاد زور زدم که بالاخره یه سایتی رو پیدا کردم که یانقدر سایت مزخرفی بود اصلا نفهمیدم چی شدسلام
قرار بررسی با داش جواد بود که کلا بیشتر از من سرش میشه تو این سایت خارجکی ها ولی خب یه کم حرف و کار تو هم تو هم اومد و یادم رفت. خودم رفتم چک کردم. حاج جواد هم بعد خودش نتایج کار رو میده. بهر حال گاهی من سوتی های لالیگایی میدم.
برای ایتالیا. آدرس اول فرامرز تست شد.
تیم ساختم و با صد میلیون یازده تا بازیکن میخری و قیمت ها ردیفه. تیم بستم رویایی.رفتم لیگ بسازم یهو برگشت گفت زرشک باید پول بدی. منم برگه ها و اسناد تیم رو زدم جلوش رو میز و اومدم بیرون :دی لیگ ده تیمه 50 دلار/ بیست و پنج تیمه صد تا و 50 تیمه 200 چوب آب میخوره و من همیشه حسرت اینو خوردم که ما اگه بخواهیم پول بدیم هم نمیتونیم. یعنی همین کارت اعتباری خارجکی ها که ندارین :دی
نکته جاب این لیگ این بود که میشد بهش بنر بدی برای لیگ که بعد وقتی دیم حد اقل ده دلار میخواد فهمیدم که همچین هنری نکرده. عکس رو که مجانی اپ میکنن :lol::lol::lol::lol:
گزینه دوم مورد بررسی قرار گرفت.
اینبار اول عضو شدم. برای عضویت به سایتی وصل شد که من قبلا اونجا یوزر داشتم. سایتی هست که خدای آمار و ارقام فوتبالیست ها و تیمها هست. خلاصه داخل شدیم و برای ورود به بخش فانتزی یهو اینم چهره از نقاب کشید و گفت پول وده . و باز تکرار مکررات.
با بررسی من هر دو گزینه متاسفانه رد میشه و باید این فصل رو هم به داشته هامون قناعت کنیم. باشد که ایتالی ها هم سخاوتمند تر بشن و همه چی رو تو پول نبینن. فکر ما جهان هزارمی ها و تحریمی ها هم باشن. حقوق بشر نقض نشه یهو:f34r:
میریم که داشته باشیم همون انگلیس رو. :lol:
جواد جان شما به نتایجی رسیدی برای ایتالیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
ولی ما هم یه زوری می زنیم دوباره ببینیم چی میشه!