• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Fantasy Premier League 2011/2012

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
هفته دیگه در 13 آگست لیگ برتر انگلستان کلید خواهد خورد. من هم سریعا رفتم و لیگ فانتزی امسال رو ساختم تا دور هم حالی به حول کنیم :دی
دو تا لیگ هم ساختم طبق منوال گذشته که کدهاش رو در زیر قرار میدم. ضمنا هر سال جذب بازیکن سخت تر میشه :دی
Premier Persian Tools: 1116813-259675
Persian Tools H2H: 1116813-262939
H2H KO Round: 1116813-435173
قوانین و مقررات هم گویا تغییر خاصی نکرده. برای دوستان تازه وارد هم یه توضیح کوتاه بدم:
1) میرید به سایت :http://fantasy.premierleague.com
2) لاگین میشید
3) بعد از لاگین مستقیما وارد تیمتون میشید
4) با توجه به بودجه 100 میلیونی 15 بازیکن رو انتخاب می کنید
5) ترکیب 11 نفره رو مشخص می کنید به همراه کاپیتان و همچنین ترتیب قرار گیری ذخیره ها
6) با توجه به گل ها و پاس گل ها امتیازات هر بازیکن تعیین میشه. امتیاز گلی که یک مدافع بزنه از یک مهاج بیشتره! هافبک هم یه چیزی بینشون هست. در ضمن کسی که کاپیتان انتخاب شده مقدار امتیازاتش دو برابر خواهد شد!
و توضیحات ریز دیگه که به مرور در خواهید یافت.
فقط این نکته رو هم یادآور بشم که حداکثر تا روز قبل مسابقات تیمتون رو بچینید روز مسابقات قفل میشه و نمی تونید دسترسی داشته باشید!
سوالی باشه در خدمتم.

////
تیم های حاضر در لیگ:
RuDiger: Gunner
JVD: Javanan Turin
j_2006_n: JUVENTUS FC
navid69: ac milan
H-C: Watchmen
zoorba: ZOORBA

F A R A M A R Z: Real madrid
Ari@n: The Moon-Light

behnam666: arteshe sorkh
Bafan FC: حضور افتخاری!(کسی هم حق اعتراض نداره)

Seyyed mohammad: Red Devils
ARMF: ARMF INEXORABLES
sJaguar: Jaguar Gunners
Milad666: Satanic Undead

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
من ندیدم که امیر تیمها رو گذاشته تو پست بالا وقتی ادیت شد تازه دیدم.
پست قبلی هم که رفت. بنابراین باشه تا آخر فصل اینجا خودم رو به عنوان قهرمان درج کنم :دی

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
واقعا جون کندم تا تیم بستم.
خیلی خیلی ناجوانمردانه قیمت گذاشتن.
دو تا از ستاره های فصل قبلم نیستن یعنی رفتن دسته پایین تر و خارج از انگلیس.
سیستم اجبارا شد 3-5-2. یعنی نشد سه تا مهاجم خوب بخرم. 4-4-2 هم خطری میشه یهو همه گل میخورن
یه بازیکن مصدوم هم گرفتم و یه تازه وارد رو که میشه مثل هندونه در بسته.
کلا فقط 5 تا بازیکن خوب تونستم بگیرم
فکر کنم اون کارت ویژه رو هفته دوم / سوم استفاده کنم البته اگه باشه امسالم.

اسم تیم : Javanan turin

ببینیم چی میشه.
حریف نبووووووووووووود......؟؟؟؟؟؟؟

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

امیر جان اسم ما هم بنویس:دی
خوب منم تیمم رو با هزار تا دردسر چیدم کلا چند تا ستاره ریختم تو تیم با کلی بازیکن آماتور:دی

اسم تیم هم JUVENTUS FC هستش.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
یه جایی هم برا ایتالیا پیدا کنیم. من یه جایی رو بین فصل پیدا کرده بودم ولی تعطیل بود. حالا سری بهش میزنم ببینم ردیفه یا نه.
ایتالیا با شما. ما هم شرکت می کنیم تا لیگ تکمیل بشه :دی
پ.ن: ولی برای اسپانیا رو اگه بتونیم ردیف کنیم مطمئنا از خود لالیگا مهیج تر خواهد بود:دی البته اگر سهمیه حداکثر سه بازیکن از یک تیم رو بر ندارن اونجا :دی
برو بچ:
اومدم رتبه ام رو ارتقا بدم این فصل. مطمئنا هدفم قرار گرفتن در بین سه تیم نخست هست!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
امیر من یه فکری کردم
برای اینکه مثل سال قبل تیمی نباشه که ندونیم مال کی هست. من میگم اسم بچه هایی که شرکت میکنند و اسم تیمشون رو تو پست اول بزنیم. اگه هم بخوای و موافق باشی من پست دوم تاپیک رو که از خودم هست پاک میکنم و اسم تیمها رو وارد میکنم. نظرت چیست؟

یه مقداری تبلیغات کن بقیه دوستان هم جذب بشن. هرچی تعداد بره بالا صفاش بیشتره.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
منم با لیگ ایتالیا موافقم ولی لیک اسپانیا :دی

امیر یه سوال لیگ محدودیت تعداد یوزر داره ؟( یعنی چند نفر بیان پر می شه؟)

جواد چرا توی لیگ ها نیستی ؟ نوید هم توی یکیشون نبود :دی

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
منم با لیگ ایتالیا موافقم ولی لیک اسپانیا :دی

امیر یه سوال لیگ محدودیت تعداد یوزر داره ؟( یعنی چند نفر بیان پر می شه؟)

جواد چرا توی لیگ ها نیستی ؟ نوید هم توی یکیشون نبود :دی

جواد راس میگی:D
رفتم ببینم
ادیت:درست شد

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
من خیلی گشتم
ایتالیا نیافتم
یاهو داشته ولی برا امسال نداره / زده برید سال دیگه بیایید.

اونجایی هم که من بلد بودم. زده نمیشه عضو بشید . قبلا عضو بودم الان یوزم رو قبول نمیکنه.

جاهایی رو هم پیدا کردم که تا 2007 داشته ولی انگار بیخیال شدن و برگزار نمیکنن. علتش نمیدونم چیه.

کلا خیلی مشتقاق بودم/ هر کی پیدا کنه من بهش جایزه میدم. کی به کیه. حالا پیدا کنید:wacko:

@ جواد
یادم رفته بود. الان جونیدم تو لیگها.
اگه لیگ دیگه ای هم میرید بگید با هم بریم.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
من خیلی گشتم
ایتالیا نیافتم
یاهو داشته ولی برا امسال نداره / زده برید سال دیگه بیایید.

اونجایی هم که من بلد بودم. زده نمیشه عضو بشید . قبلا عضو بودم الان یوزم رو قبول نمیکنه.

جاهایی رو هم پیدا کردم که تا 2007 داشته ولی انگار بیخیال شدن و برگزار نمیکنن. علتش نمیدونم چیه.

کلا خیلی مشتقاق بودم/ هر کی پیدا کنه من بهش جایزه میدم. کی به کیه. حالا پیدا کنید:wacko:
.

http://www.seriealive.com/login

http://games.espn.go.com/frontpage/soccer

این دومی لیگ اسپانیا و ایتالیا رو هم داره ولی به زبان ایتالیایی و اسپانیایی من هر چی گشتم نشد انگلیسی اش کنم
ببین خوبه یا نه :cool:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
امیر من یه فکری کردم
برای اینکه مثل سال قبل تیمی نباشه که ندونیم مال کی هست. من میگم اسم بچه هایی که شرکت میکنند و اسم تیمشون رو تو پست اول بزنیم. اگه هم بخوای و موافق باشی من پست دوم تاپیک رو که از خودم هست پاک میکنم و اسم تیمها رو وارد میکنم. نظرت چیست؟

یه مقداری تبلیغات کن بقیه دوستان هم جذب بشن. هرچی تعداد بره بالا صفاش بیشتره.
باشه. به عهده خودت باشه! همون پست دوم که مال خودت هست و برو برای تعیین و تکلیف تیم های شرکت کننده! البته با این تبصره که خواهر و برادر من از این قانون مبرا هستند :دی
تبلیغات چیه دیگه؟ هر کی تو فروم باشه تاپیک رو می بینه و میاد دیگه! نکنه م یخوای تو فیسبوک صفحه بزنم براش؟ :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
اوکی پست دو رو شب ردیف میکنم/ خانواده احمدی هم مجوز طرح دارن.
کلا هر کدوم از دوستان از خانواده یا فامیل کسی رو خواست بیاره. منظورم این بود که مثلا بدنیم فلان تیم مال کیه هست. مثل پارسال که من دوم شدم و هنوز نمیدونم کی اول شد:دی نشه/
بعد اینکه فرامرز جان خیلی کارت درسته. در دست بررسی هست. بلکه بتونیم شرکت کنیم و اونجا هم بدرخشیم.

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
آقا منم هستم . تیم رو که ساختم و بستم همینجا پست رو ادیت میکنم همراه با اسم تیم میگم. فقط خواستم پست بدم یادم نره

ادیت : خب اسم تیم : The Moon-Light وارد میشود !

جدی چه سخته تیم چیدن . آقا من 3 تا بازیکن تیم رو نمیشناسم کلا ! :دی گفتیم جا اونا امید بیاریم بهتر باشه ! :دی

Last edited:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
من هم با تیم real madrid وارد شدیم :)
لیگ ایتالیا و اسپانیا هم بشه خیلی خوب میشه :happy:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
دوستان هر چه سریعتر بیان تو لیگ شرکت کنن. هفته دیگه لیگ شروع میشه و درشو می بندیما!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

قرار بررسی با داش جواد بود که کلا بیشتر از من سرش میشه تو این سایت خارجکی ها ولی خب یه کم حرف و کار تو هم تو هم اومد و یادم رفت. خودم رفتم چک کردم. حاج جواد هم بعد خودش نتایج کار رو میده. بهر حال گاهی من سوتی های لالیگایی میدم.

برای ایتالیا. آدرس اول فرامرز تست شد.
تیم ساختم و با صد میلیون یازده تا بازیکن میخری و قیمت ها ردیفه. تیم بستم رویایی.رفتم لیگ بسازم یهو برگشت گفت زرشک باید پول بدی. منم برگه ها و اسناد تیم رو زدم جلوش رو میز و اومدم بیرون :دی لیگ ده تیمه 50 دلار/ بیست و پنج تیمه صد تا و 50 تیمه 200 چوب آب میخوره و من همیشه حسرت اینو خوردم که ما اگه بخواهیم پول بدیم هم نمیتونیم. یعنی همین کارت اعتباری خارجکی ها که ندارین :دی
نکته جاب این لیگ این بود که میشد بهش بنر بدی برای لیگ که بعد وقتی دیم حد اقل ده دلار میخواد فهمیدم که همچین هنری نکرده. عکس رو که مجانی اپ میکنن :lol::lol::lol::lol:

گزینه دوم مورد بررسی قرار گرفت.
اینبار اول عضو شدم. برای عضویت به سایتی وصل شد که من قبلا اونجا یوزر داشتم. سایتی هست که خدای آمار و ارقام فوتبالیست ها و تیمها هست. خلاصه داخل شدیم و برای ورود به بخش فانتزی یهو اینم چهره از نقاب کشید و گفت پول وده . و باز تکرار مکررات.

با بررسی من هر دو گزینه متاسفانه رد میشه و باید این فصل رو هم به داشته هامون قناعت کنیم. باشد که ایتالی ها هم سخاوتمند تر بشن و همه چی رو تو پول نبینن. فکر ما جهان هزارمی ها و تحریمی ها هم باشن. حقوق بشر نقض نشه یهو:f34r:

میریم که داشته باشیم همون انگلیس رو. :lol:

جواد جان شما به نتایجی رسیدی برای ایتالیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟;)

Last edited:
بالا