• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Fantasy Premier League 2011/2012

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
سلام

قرار بررسی با داش جواد بود که کلا بیشتر از من سرش میشه تو این سایت خارجکی ها ولی خب یه کم حرف و کار تو هم تو هم اومد و یادم رفت. خودم رفتم چک کردم. حاج جواد هم بعد خودش نتایج کار رو میده. بهر حال گاهی من سوتی های لالیگایی میدم.

برای ایتالیا. آدرس اول فرامرز تست شد.
تیم ساختم و با صد میلیون یازده تا بازیکن میخری و قیمت ها ردیفه. تیم بستم رویایی.رفتم لیگ بسازم یهو برگشت گفت زرشک باید پول بدی. منم برگه ها و اسناد تیم رو زدم جلوش رو میز و اومدم بیرون :دی لیگ ده تیمه 50 دلار/ بیست و پنج تیمه صد تا و 50 تیمه 200 چوب آب میخوره و من همیشه حسرت اینو خوردم که ما اگه بخواهیم پول بدیم هم نمیتونیم. یعنی همین کارت اعتباری خارجکی ها که ندارین :دی
نکته جاب این لیگ این بود که میشد بهش بنر بدی برای لیگ که بعد وقتی دیم حد اقل ده دلار میخواد فهمیدم که همچین هنری نکرده. عکس رو که مجانی اپ میکنن :lol::lol::lol::lol:

گزینه دوم مورد بررسی قرار گرفت.
اینبار اول عضو شدم. برای عضویت به سایتی وصل شد که من قبلا اونجا یوزر داشتم. سایتی هست که خدای آمار و ارقام فوتبالیست ها و تیمها هست. خلاصه داخل شدیم و برای ورود به بخش فانتزی یهو اینم چهره از نقاب کشید و گفت پول وده . و باز تکرار مکررات.

با بررسی من هر دو گزینه متاسفانه رد میشه و باید این فصل رو هم به داشته هامون قناعت کنیم. باشد که ایتالی ها هم سخاوتمند تر بشن و همه چی رو تو پول نبینن. فکر ما جهان هزارمی ها و تحریمی ها هم باشن. حقوق بشر نقض نشه یهو:f34r:

میریم که داشته باشیم همون انگلیس رو. :lol:

جواد جان شما به نتایجی رسیدی برای ایتالیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟;)
فصل پیش من هم زیاد زور زدم که بالاخره یه سایتی رو پیدا کردم که یانقدر سایت مزخرفی بود اصلا نفهمیدم چی شد:D
ولی ما هم یه زوری می زنیم دوباره ببینیم چی میشه!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
آقا موقع خرید بازیکن رو آدمکها شکل + هست ولی هیچ کاری نمیشه کرد.چه شکلی باید بازیکن بخرم؟

سمت راست همون جا لیست بازیکن ها هست. از بالاش که منو ها رو داره و بازیکن ها رو بر اساس فاکتور ها مختلف سورت میکنه بازیکن مورد نظر رو پیدا کنید و بعد رو اسم اون بازیکن کلیک کنی خودش به تیم اضافه میشه. برا حذف هم که ضربدر زرد داره .

@ امیر

حاجی من تو امضام گذاشتم لینک اینجا رو بلکه تعداد بره بالا / هیجانش و لذتش بیشتر میشه.
شمام اگه صلاح میدونی این دو سه روز که مونده رو بذار بلکه موثر باشه.
ایتالی هم دمت گرم / موفقیتت آرزوی ماست ;)

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
سمت راست همون جا لیست بازیکن ها هست. از بالاش که منو ها رو داره و بازیکن ها رو بر اساس فاکتور ها مختلف سورت میکنه بازیکن مورد نظر رو پیدا کنید و بعد رو اسم اون بازیکن کلیک کنی خودش به تیم اضافه میشه. برا حذف هم که ضربدر زرد داره .

@ امیر

حاجی من تو امضام گذاشتم لینک اینجا رو بلکه تعداد بره بالا / هیجانش و لذتش بیشتر میشه.
شمام اگه صلاح میدونی این دو سه روز که مونده رو بذار بلکه موثر باشه.
ایتالی هم دمت گرم / موفقیتت آرزوی ماست ;)
متاسفانه هیچ لیگی پیدا نشد! و امیدوار هم نیستم کسی پیدا کنه مگر یه لیگ دو زاری!
من این کار رو نمی کنم! هر کس بخواد میاد و شرکت می کنه و هر کس هم نخواست نمی کنه زوری که نمیشه؟! منت هم نمی کشم:hmm:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اسامی تیم ها به همراه یوزرشون هم من در پست اول قرار دادم. کسانی هم که عضو شده اند خواهش مندم تا اینجا اعلام کنن تا در پست اول قرار بدیم و بفهمیم چه کسانی شرکت کرده اند وگرنه طبق آیین نامه انضباطی باهاشون برخورد میشه!!! :دی

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
تشکر.ولی لینک http://fantasy.premierleague.com/squad-selection/ همینه دیگه؟ سمت راستش اصلا بازیکن نیست.یه منو Player filters هست که اصلا هرکاری میکنم فرقی نداره

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
تشکر.ولی لینک http://fantasy.premierleague.com/squad-selection/ همینه دیگه؟ سمت راستش اصلا بازیکن نیست.یه منو Player filters هست که اصلا هرکاری میکنم فرقی نداره

3) بعد از لاگین مستقیما وارد تیمتون میشید
دوست عزیز شما وقتی ثبت نام کنید یه صفحه میاد که فکر کنم اسمش مای تیم هست. اونجا خود بخود شما اسم تیم و رنگ پیراهن و ... و از جمله بازیکن ها رو انتخاب میکنید.
الان شما به من لینک میدید دیگه من نمیتونم ببینم شما چی رو میگید. چون من باید با یوزر خودم باید وارد بشم و دیگه اونطوری من میرم تو صفحه تیم خودم. چون من اون مرحله تیم سازی رو انجام دادم دیگه نمیشه برگردم اونجا و برای تغییر باید برم تو ترانسفر.

ادیت:
الان من یه یوزر الکی درست کردم درست تو همین صفحه که شما میگی سمت راست سمت راست بازیکن ها هستند که با کلیک رو اسمشون به تیم اضافه میشن.

اگر اون قسمت صفحه براتون خالی می افته شاید مشکل از مرورگرتون باشه یا ساپورت کننده های صفحات خاص وب که من خیلی ازشون سر در نمیارم. در غیر این صورت نباید مشکلی باشه
اینم عکس صفحه:
http://myup.ir/images/14970614261371456071.png

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
در ضمن دوست من شما اگر مشکلتون حل نشد می تونید یوزر و پسوردتون رو بدید به من تا یه نگاهی بندازم ببینم مشکل شما چیه!

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
مرورگر فایرفاکس با IE و opea هم تست کردم

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
یکی به این جوون بی نوا کمک کنه ما که نتونستیم کاری بکنیم :(

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
http://s1.picofile.com/file/7112629779/1.jpg
اینجوری میشه لیست بازیکنا نمیاد

خب من این مشکل و پارسال با فانتزی ایرانیه داشتم. ولی با حسام موافقم که لود نمیشد. البته نه به این معنی که بالاخره میشه. اون موقع من یادمه هیچ رقمه نمیومد و من بیخیال میشدم.
احتمالا با دایل آپ وصل هستید که اینطوری میشه. پیشنهاد من اینه که از یه اینترنت پر سرعت استفاده کنید و تیم رو ردیف کنید. اگر هم مشکل از اینترنتتون نیست دیگه خیلی مشکل خاصی باید باشه.

////

هنوز بازیها شروع نشده من دو تا مصدوم دادم. تف.
خدا کنه این شلوغی ها ی انگلیس یه هفته ادامه پیدا کنه و لیگ عقب بیافته تا اینها خوب بشن:lol::lol::lol::lol:

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
خب من این مشکل و پارسال با فانتزی ایرانیه داشتم. ولی با حسام موافقم که لود نمیشد. البته نه به این معنی که بالاخره میشه. اون موقع من یادمه هیچ رقمه نمیومد و من بیخیال میشدم.
احتمالا با دایل آپ وصل هستید که اینطوری میشه. پیشنهاد من اینه که از یه اینترنت پر سرعت استفاده کنید و تیم رو ردیف کنید. اگر هم مشکل از اینترنتتون نیست دیگه خیلی مشکل خاصی باید باشه.

////

هنوز بازیها شروع نشده من دو تا مصدوم دادم. تف.
خدا کنه این شلوغی ها ی انگلیس یه هفته ادامه پیدا کنه و لیگ عقب بیافته تا اینها خوب بشن:lol::lol::lol::lol:
من ADSL 2Mb دارم :دی والله دیشب با اپرا چک کردم اومد ولی وقتی تیم رو انتخاب کردم اون پایین یه کادر هست که نوشته نام تیم رو انتخاب و سیو کنید.نام تیم رو هرچی میزنم سیو نمیشه و دوباره باید بازیکن بخرم :دی

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
خب پست من ادیت شد و تیم شاخ بنده هم وارد شد ! فقط هدف از زدن این پست یک سوالی هست که اذهان عمومی رو درگیر خودش کرده ! اونم اینه که این تیم Watchmen مگه تو لیگ قبلی به دسته دو سقوط نکرده بود آقا ؟! ممنون میشم یه بررسی بفرمایید !! :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خب پست من ادیت شد و تیم شاخ بنده هم وارد شد ! فقط هدف از زدن این پست یک سوالی هست که اذهان عمومی رو درگیر خودش کرده ! اونم اینه که این تیم Watchmen مگه تو لیگ قبلی به دسته دو سقوط نکرده بود آقا ؟! ممنون میشم یه بررسی بفرمایید !! :دی

این تیم از اول هم مشکوک بود. اول که نبود بعد یهو اومد و رسید بالا و خلاصه دادگاه و ... داستان داشتیم. امیر رو فرستادیم دادگاه سوئس/ جواد با وکیل استرالیایی رفت انگلیس.
اخرش قرار شد که این فصل با امتیاز منفی شروع کنه ولی از من نشنیده بگیر یه باند عریض و طویلی داره که نگو. جریمه کسر امتیاز و تبدیل کرد به جریمه پولی و الان فقط ما که شاکی شده بودیم شدیم بدهکار.

حسام تیم خودته دیگه نه؟:lol::lol::lol::lol:

من ADSL 2Mb دارم :دی والله دیشب با اپرا چک کردم اومد ولی وقتی تیم رو انتخاب کردم اون پایین یه کادر هست که نوشته نام تیم رو انتخاب و سیو کنید.نام تیم رو هرچی میزنم سیو نمیشه و دوباره باید بازیکن بخرم :دی
یعنی درست شد الان؟ اون موقع تیم رو هنوز نساخته بودین؟

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888

مشکل لود شدن لیست بازیکنها که حل شد ؟ واسه نهایی کردن لیست تیم هم خیلی گیر میده :دی از هر تیم هم فقط 3 بازیکن میتونی داشته باشی و یه جورایی هم باید معجزه کنی با اون پول تیم رو ببندی ! :دی

این تیم از اول هم مشکوک بود. اول که نبود بعد یهو اومد و رسید بالا و خلاصه دادگاه و ... داستان داشتیم. امیر رو فرستادیم دادگاه سوئس/ جواد با وکیل استرالیایی رفت انگلیس.
اخرش قرار شد که این فصل با امتیاز منفی شروع کنه ولی از من نشنیده بگیر یه باند عریض و طویلی داره که نگو. جریمه کسر امتیاز و تبدیل کرد به جریمه پولی و الان فقط ما که شاکی شده بودیم شدیم بدهکار.

حسام تیم خودته دیگه نه؟:lol::lol::lol::lol:

گفتم که این وسط یه خبرایی هست ! پس تیم ایشون یه باند قویتر از تیم خودش رو هنوز ندیده ! :دی البته نمیخواستم واقعا این مطلب سکرت رو بگم اما به هر حال خلاصه دیروز با هزار مکافات ساکت رو راضی کردیم سپاهان رو بپیچونه بیاد اینور ! :lol:

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
تیم رو که نبستم چون بعد انتخاب بازیکن رو نام تیم گیر میده.هرچی میزنم میپره از اول :دی ولی امشب یه حالی به سایتش میدم :دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
خب ما نیز وارد عرصه مربیگری شدیم.arteshe sorkh :دی موقع ثبت نام تیم مورد علاقه رو منچستر انتخاب کردم اونجاهم که گفت نام تیم رو وارد کن arteshe sorkh

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خب ما نیز وارد عرصه مربیگری شدیم.arteshe sorkh :دی موقع ثبت نام تیم مورد علاقه رو منچستر انتخاب کردم اونجاهم که گفت نام تیم رو وارد کن arteshe sorkh
به سلامتی:rolleyes:
اما یه کاری رو هنوز نکردی! هنوز تو لیگی که ساختیم خودتو اد نکردی! برو تو قسمت لیگ ها و جوین رو بزن بعد یه کد می خواد ازت که تو پست اول گذاشتمش. اون رو بزن و ردیف شه:) هواست باشه دو تا لیگ داریم.

بالا