• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Fantasy Premier League 2012-2013

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
قابل توجه دوستان:
شنبه هفته آینده لیگ شروع خواهد شد و من راس ساعت 12:00 روز شنبه لیگ را خواهم بست و هیچ کس را وارد لیگ نخواهم کرد مگر پارتیش دیگه خیلی کلفت باشه که اینجا کسی رو نمی بینم !

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
قابل توجه دوستان:
شنبه هفته آینده لیگ شروع خواهد شد و من راس ساعت 12:00 روز شنبه لیگ را خواهم بست و هیچ کس را وارد لیگ نخواهم کرد مگر پارتیش دیگه خیلی کلفت باشه که اینجا کسی رو نمی بینم !

حالا واسه چی داد میزنی :دی فونت و چرا درشت میکنی :دی

ببین امیر من میگم اصلا لیگ رو نبندیم. به سه دلیل:
اولا هد تو هد که خود به خود بسته میشه و برنامه ریزی میکنه و دیگه عوض نمیشه.
بعد لیگ اصلی مهم هست که اونم شرایط خودش رو داره. یعنی مثلا اگر من در لیگ نبودم و به فرض 300 امتیاز دارم و از هفته هشتم بخوام بیام تو لیگ پی تی ، منو راه میده ولی امتیازات قبلیم رو حساب نمیکنه برای این لیگ. و در این لیگ از صفر شروع میکنم. و اون 300 فقط برای لیگهای هواداری باشگاهها و لیگ جهانی و کشورها حساب میشه.
اگر هم کسی از قبل تیم نساخته و و مثلا از هفته 4 بیاد و تیم بسازه و شروع کنه دیگه اون اختلافی رو که عقب مونده کاریش نمیشه کرد و اگر بتونه این عقب موندن در امتیاز رو در طی هفته ها جبران کنه! چرا نتونه تو لیگ باشه کسی که این توان رو داره؟
سوم از اینها من فکر میکنم هر چی لیگ پویا تر بشه بهتره و ما فقط در نظر داشته باشیم که یوزری توی لیگ نباشه که متفرقه باشه و نشناسیمش.

به نظر من بسته نباشه بهتره حالا شما باز ادمین هستید :دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
حالا واسه چی داد میزنی :دی فونت و چرا درشت میکنی :دی

ببین امیر من میگم اصلا لیگ رو نبندیم. به سه دلیل:
اولا هد تو هد که خود به خود بسته میشه و برنامه ریزی میکنه و دیگه عوض نمیشه.
بعد لیگ اصلی مهم هست که اونم شرایط خودش رو داره. یعنی مثلا اگر من در لیگ نبودم و به فرض 300 امتیاز دارم و از هفته هشتم بخوام بیام تو لیگ پی تی ، منو راه میده ولی امتیازات قبلیم رو حساب نمیکنه برای این لیگ. و در این لیگ از صفر شروع میکنم. و اون 300 فقط برای لیگهای هواداری باشگاهها و لیگ جهانی و کشورها حساب میشه.
اگر هم کسی از قبل تیم نساخته و و مثلا از هفته 4 بیاد و تیم بسازه و شروع کنه دیگه اون اختلافی رو که عقب مونده کاریش نمیشه کرد و اگر بتونه این عقب موندن در امتیاز رو در طی هفته ها جبران کنه! چرا نتونه تو لیگ باشه کسی که این توان رو داره؟
سوم از اینها من فکر میکنم هر چی لیگ پویا تر بشه بهتره و ما فقط در نظر داشته باشیم که یوزری توی لیگ نباشه که متفرقه باشه و نشناسیمش.

به نظر من بسته نباشه بهتره حالا شما باز ادمین هستید :دی
دلایل شما ما را قانع نکرد!

آقا ما هم اومدیم با تیم :
Arsenal
امیدوارم روزای خوبی رو با هم داشته باشیم و تعداد زیادی از بچه ها شرکت کنن :rolleyes:

الان بنده به کناره گیری از لیگ دارم فکر می کنم! :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

ای کسانی که ایمان آورده اید پس چرا تیم نمیدهید؟ تا اخر این هفته فقط وقت هست ها. زود دیر میشه.

پ.ن: امروز دارم به دمبله فکر میکنم :دی

دلایل شما ما را قانع نکرد!

اِ حیف شد!
والــــــــــــا /

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
پس فردا تعطیلات شروع میشه و همه میرید جاده چالوس و وقتی برگردید می بینید لیگ برتر شروع شده و شما هنوز تیم نساختید! بعدش میرید تیمتون رو می سازید و بر می گردید می بینید که امیر شما رو راه نمیده تو لیگ اون وقته که...! :دی
از ما گفتن بود!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
من تا جمعه تیم میدم...

هنوز فرصت نکردم پست طولانی اول رو بخونم :D

علی جان نقدا یه تیم ببند و بیار تو لیگ بعد برو بخون :دی این امیر از ترس منچستری ها میخواد لیگ رو زود ببنده که رقیب هاش بیشتر نشن :D

///////////////

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
امیر و بقیه ارسنالی ها یقینا فن رو خواهند فروخت :دی / ما هم از این قضیه کمال بهره رو خواهیم برد !! من موندم منچستری جماعت چطور دلش میاد 13 تا برای فن بده؟!! بازیکنی که تا امروز دشمن بوده. به نظرم هر دو دسته تحریمش کنند هم ما نفعی میبریم این وسط :دی هم درس عبرت میشه برای آیندگان. :lol:

فکر میکنم فن پرسی تو منچستر اینقدر امتیاز نیاره که تو ارسنال میاورد. چون اینجا همه براش بازی میکردن ولی تو منچستر رونی هم هست و ولبک یا ... /
حتی الان دیگه روی رونی هم نمیشه سرمایه گذاشت. باید یه چند هفته صبر کرد در مورد این دو تا.
سیتی هم کلی مهاجم داره و هر هفته ممکنه یکی رو بازی بده! عملا مهاجم های گرون تو شرایط خاصی هستند .

من که نخریدمش! 13 تا واقعا گرون بود. یه خط حمله آروم رو تشکیل دادیم .
فکر میکنم هر کی تو خط حمله تا روشن شدن شرایط تیم ها روی شانس باشه از همین اول بارشو ببنده و بِکنه!

همه مرموز شدید ها :دی

B T

Registered User
لایک‌ها
1,490
امیر و بقیه ارسنالی ها یقینا فن رو خواهند فروخت :دی / ما هم از این قضیه کمال بهره رو خواهیم برد !! من موندم منچستری جماعت چطور دلش میاد 13 تا برای فن بده؟!! بازیکنی که تا امروز دشمن بوده. به نظرم هر دو دسته تحریمش کنند هم ما نفعی میبریم این وسط :دی هم درس عبرت میشه برای آیندگان. :lol:

فکر میکنم فن پرسی تو منچستر اینقدر امتیاز نیاره که تو ارسنال میاورد. چون اینجا همه براش بازی میکردن ولی تو منچستر رونی هم هست و ولبک یا ... /
حتی الان دیگه روی رونی هم نمیشه سرمایه گذاشت. باید یه چند هفته صبر کرد در مورد این دو تا.
سیتی هم کلی مهاجم داره و هر هفته ممکنه یکی رو بازی بده! عملا مهاجم های گرون تو شرایط خاصی هستند .

من که نخریدمش! 13 تا واقعا گرون بود. یه خط حمله آروم رو تشکیل دادیم .
فکر میکنم هر کی تو خط حمله تا روشن شدن شرایط تیم ها روی شانس باشه از همین اول بارشو ببنده و بِکنه!

همه مرموز شدید ها :دی

سلام جناب ...

من دفعه ی اوله بازی می کنم ...کلا می خوام یه جور باشه که عقب نیوفتم .... خلاصه بازیا شروع شد یه ندا بدید ...
با تشکر

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام جناب ...

من دفعه ی اوله بازی می کنم ...کلا می خوام یه جور باشه که عقب نیوفتم .... خلاصه بازیا شروع شد یه ندا بدید ...
با تشکر

در طی فصل دوستان متناوب میان و یادآوری میکنند .
ولی اگر خیلی بحوای مطمئن باشید و ایمیلتون رو مرتب چک میکنید بهتره تو خبرنامه خودش عضو بشید. از قسمت مای اکانت میتونید این کار و بکنید . و هر هفته ایملی براتون میاد و حتی خبرهایی از مصدومیت ها و ... هم هست.

فعلا هم عرض میشه که هفته اول بازیها شنبه شروع میشه و برای چیدن تیم دقیقا تا ساعت سه بعد از ظهر روز شنبه( یعنی فردا -چون الان جمعه شروع شده :دی-) وقت دارید و بس.

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
ما هم هستیم
Raminutd
Sent from my MK16i using Tapatalk

• Like
Reactions: JVD

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

یه بار دیگه و برای اخرین بار عرض میشه که فردا بازیها شروع میشه و هر کی تیم نسازیده! فرصت رو از دست میده اگر امشب نسازه چون فردا رو کسی ندیده و معلوم نیست اصلا اینترنتتون وصل باشه یا نباشه و ... :دی
دقیقا دقت کنید تو هر دو لیگ عضو شده باشید.

این تیم مال کیه؟ لیدرش یه قدم بیاد جلو .
یه بار دیگه یادآوری میشه اگر تیم عضوی از خانواده تون رو میخواستید میتونید بیارید تو لیگ مشکلی نیست ولی حتما بگید وگرنه حذف میشه :دی

/
رامین جان تو لیست اضافه کردم.

نبــــــــــــــــود؟! علی آقا / آقا فرزاد و ... بجنبید بابا.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
من وارد شدم ....اسم تیم devils united

ولی خیلی سخته :دی

من الان نفهمیدم باید دقیقا چه جوری بازی کنیم! در کلاسیک...

باید نتیجه پیش بینی کنیم؟ چی کار باید بکنیم اصلا؟ کجاس؟ من وارد لیک گلاسیک پی تی شدم....حالا باید در کدوم قسمت چه کاری دقیقا انجام بدیم هر هفته؟

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
علی جان فعلا توی هد تو هد هم عضو شو / تا من توی همین پست ادیت میکنم و توضیح میدم داستان رو .

پ.ن: دیر کردی؟ ترافیک بود؟ :دی

نگاه نکن زیاده ها :دی قشنگ با دقت بخون / :دی

//
این توضیحات رو کپی کردم از پی امی که برای یکی از دوستان فرستاده بودم :دی بجای اسم ایشون علی جایگزین کردم :دی پست اول امیر هم هست. اول اون تویکه خارج از اسپویلر رو بخون اون پایینو:دی

علی جان خدمتت عرض کنم علاوه بر این توضیحاتی که من الان میدم یه کار خیلی خوب هست که میتونی انجام بدی و این از دانستن قوانین هم بهتره :دی اونم این که شما یه سرچ بکنید و تاپیک های فانتزی رو بیارید و تو یه وقت شاید کوتاه با خواندن هر کدوم اونها که شاید بیشتر 10-20 صفحه هم نباشه صاحب تجربیاتی مشترک با بقیه بشید. میدونی منظورم اینه که مثلا قانون تعویض یه چیز ثابت هست ولی گاهی اتفاقاتی رخ میده که میشه ازش به عنوان یه فاکتور برتری استفاده کرد و تجربه دارتر شد. اینها مثل یه چیز مفومیه و وقتی پیش بیاد مشخص میشه. مثلا توی ترانسفر گاهی میشه بازیکنی خرید که تو اون هفته دو بازی داره و اینطوری یه جای شانس بیشتر داشت و از طرفی دو هفته ترانسفرت مصرف این کار میشه. باید سبک و سنگین کرد . یا مورد دیگه اینکه توی بستن این تیم با تیم ملی فرق بزرگی هست و اونم اینکه شما خیلی خیلی بهتره که بازیکن ارزون و بازی نکن رو نخری فقط به خاطر اینکه لیستت پر بشه . اینجا خوبه که همه بازیکن هات بازی کنند حتی اگر هر هفته امتیاز کم بیارند و تو تیم ضعیف باشند چون خیلی غیر منتظره احتیاج به همون ها هم میشه.
کلا این ها چیزهایی هست که با خواندن اون تاپیک ها و از انتقال تجریبیات دوستان میشه بدست آورد و مهم میشه.

اما بازی.

توضیحات امیر تو تاپیک سر جاش. من هم سعی میکنم خلاصه بگم هر چند خیلیهاش تکراری میشه.

با بودجه ای که هست تیم میبندید. 100 میلیون برای 15 بازیکن. شرایط این خرید توی قوانین هست مثل هر تیم 3 بازیکن نهایتا و یا تعدا بازیکن از پست ها و ..
بعد بازی شروع میشه.
هر هفته یه ترانسفر آزاده / و ترانسفر دومی منفی 4 امتیاز همراهش هست و همینطور برو بالا. اگه یه هفته ترانسفر نکنی برات ذخیره میشه و هفته بعد دو تا ترانسفر ازاد داری ولی اگر مثلا 5 هفته ترانسفر نکنی نمیشه 6 تا همون دو تا هستو فقط یه باز ذخیره میشه. /
بازیکن ها بر اساس عملکرد قیمتهاشون بالا و پایین هم میشه.
هر سال یک کارت ویژه خرید هم هست که میشه باهاش کل تیم رو بدون امتیاز منفی تغییر داد. هر سال گفته شده یکی و نهاتیا گاهی یواشکی دو تا میشه!! امسال نگاه نکردم هنوز که زده دو تا یا یکی.

فرق اصلی ای که این بازی با یازی های یوفا و اینها داره اینه که بین بازیهای یه هفته نمیشه تعویض کرد.
به فرض بازیها شنبه و یکشنبه برگراز میشه. اگر بازی یوفا یا فیفا بود میشد مثلا بین دو روز بازیها بری و کسی رو که امتیاز کمتر گرفته بیاری بیرون و یه تعویضی ببری تو بجاش. اما اینجا نمیشه. باید یازده تای اصلی رو بذاری تو زمین و تعویض هات رو به ترتیب اولویتهاشون بچینی . اگر مثلا بازیکن بازی نکرد خودکار اونو در میاره و یک تعویضی میاره تو از روی اولویت بندی و با توجه به اینکه سیستم پایه رعایت بشه.
اگر بازیکن بازی کنه و امتیازش بشه صفر تعویض نمیشه. اگر روی نیمکت کسی باشه و اون هفته ده بگیره و شما توی یازده تای اصلیت بازیکن هایی داشته باشی که مثلا صفر یا یک هستند باز اون تعویض انجام نمیشه. باید روی ترکیب اصلی خیلی دقت کرد. بازیکنی که منفی بشه عمرا نمیشه تعویض کرد :دی

و اما امتیازها. اینو حتما دیگه میدونی . بر اساس عملکرد بازیکن تو زمین امتیاز ها اختصاص داده میشه. گل مهاجم 4 تا مدافع 6تا هافبک 5 تا/ پاس گل 3/ اخطار و اخراج و پنالتی خراب کردن و گل خوردن بیش از یکی اینها منفی داره. حضور در میدان امتیاز داره. و ... که اینها رو میتونی توی قسمت هلپ بازی و توی تب قوانین ببینی . زیاده :دی / اما فرق مهم این امتیاز دهی با امتیاز دهی بازیهای دیگه دز اینه که اینجا به بازیکن خوب بونوس میده. توی فیفا و یوفا اگر به دفاع عالی باشه و همه چی تموم اخر بازی نهایتا امتیاز گل نخوردنش رو میگیره ولی اینجا به سه بازیکن برتر زمین از یک تا سه امتیاز میده.

کاپتان هم که امتیازش دوبل میشه.
اگر کاپتانت بازی نکرد کاپتان ذخیره ات میشه کاپتان و اون دوبل میشه.

همه این اتفاقات برای یک هفته از بازیهاست . بازیهایی که پایین هر صفحه به عنوان بازیهای اون هفته لحاظ شده. مثلا ده تا بازی با احتساب اینکه ممکنه یه هفته با بازیهای عقب افتاده به 13-14 تا هم برسه و یا با بازی تعویقی به 7-8 هم برسه.
هفته به هفته این سریال تکرار میشه و باید به تیم سر زد و همه این جریانات رو بررسی کرد.

حتما حتما قوانین رو از توی سایت بازی مرور کن که خیلی مفیده.

خب این ها توضیحات بود و باز چون سوالی پرسیدی که منو ترسوندی علی جان یه بار دیگه اصل قضیه رو میگم بدون جزئیاتش:

شما الان سر الکس فرگوسن هستید مثلا.
پول داری و میری با شناختت از بازیکنها و با توجه به محدودیت ها بازیکن میخری.
بازیکنهایی که فکر میکنی عملکرد خوبی خواهند داشت. فکر میکنی جوونه ولی پدیده میشه پس میخریش. با تجربه هست ولی امسال خراب میکنه پس نمیخری. این دفاع امسال تو تیمش خواهد ترکوند با اینکه تیمش خط دفاع قابلی نداره پس میخریش. فن پرسی رو میخری چون فکر میکنی مثل سال قبل خواهد درخشید یا نمیخریش چون فکر میکنی امسال افت میکنه یا .... با هر دلیلی که بر گرفته از دانش و شناخت خودت هست بازیکنهات رو انتخاب میکنی.

بعد بر اساس قوانین و با توجه به عملکرد بازیکن ها تو زمین تیمت امتیاز میگیره.
مثلا / گلر 5 دفاع ها 3و 5و 7 و 2 / هافبک ها 6و7و4و2 و مهاجمین 3و 12 در نتیجه تیم شما اون هفته میگیره چند؟ 51 اگه غلط جمع نزده باشم / اینکه این عدد ها چطوری داده میشه توی قوانین هست. مثلا مهاجم گل بزنه 4 تا میگیره و نود دقیقه بازی کرده دو تا میگیره این 6 تا یه کارت زرد داره یکی منفی میخوره شد 5 تا/ یه پاس گل هم داده سه تا میگیره میشه 8 تا. حالا به فرض این بازیکن کاپتان هم بوده میشه 16 تا.
تیم من میشه 35
تیم امیر 60 و الی اخر
این امتیاز ها میاد تو لیگ و هفته به هفته جمع میشه و جمع میشه.

و قهرمان و الی اخر.
این لیگ کلاسیک هست.

لیگ هد تو هد . بازی رو در رو هست. این هفته من و شما / هفته دیگه من با جواد دارم و مثلا شما با حسام و ... همه بازی دارند دیگه. هر کی امتیازش نسبت به رقیبش بیشتر بشه برنده اون بازیه و سه امتیاز میگیره و اینم هر هفته تکرار میشه. این لیگ امتیاز کل مهم نیست بلکه قرعه و شانس شما در تقابل با حریف اون هفته مهمه و اصلا مهم همون لیگ کلاسیکه. این یه جورایی جام حذفیه :دی

سوالی بود من هستم. :دی

Last edited:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
خیلی وقت میخواد :دی

پس همه این بازی ها اتوماتیک انجام میشه...و ما فقط باید رو بازیکن ها مانور بدیم....ترانسفر و تعویض و این چیزا....درسته؟

• Like
Reactions: JVD

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خیلی وقت میخواد :دی

پس همه این بازی ها اتوماتیک انجام میشه...و ما فقط باید رو بازیکن ها مانور بدیم....ترانسفر و تعویض و این چیزا....درسته؟

نه وقت زیادی نمیخواد . مخصوصا برای ادمهایی مثل ما که پیگیر اخبار هستند . هفته ای نهایتا میتونم بگم 5 الی ده دقیقه. خیلی دست بالا بگیم تازه.

اتوماتیکه بله. سیستم امتیاز ها رو میده و ما هم رو نیمکت داغ میشینیم و با این جواد و امیر و حسام چشم تو چشم میشیم. یقه میگیریم و فحش و کتک و... پاش بیافته بچه ها دست داور رو هم میشکنن که دیگه کارت نده :دی
کارمون همون تیم بستن و تعویض و ترانسفره بعلاوه کری خونی :دی

اصل مهم همون درست تشخیص دادن وقایع احتمالی هست اونم توسط چه بازیکنهایی

دو تا چیزی که شاید یادم رفته و گرنه تکراری اینکه

بازیکن ذخیره امتیاز نمیگیره مگه اینکه بازیکن اصلی اصلا تو زمین نباشه و اونوقت سیستم خودکار تعویض میکنه با توجه به اولویت ها. وگرنه بازیکن نیمکت 10 هم بگیره و بازیکن اصلی منفی بازم تعویض تو کار نیست.

و دیگری اینکه ترانسفر هر هفته یکی ازاده / از یکی بیشتر به ازای هر کدوم از امتیاز هفته دیگه 4 تا کم میکنه.

تو موفق میشی علی من میدونم

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
آخه میدونی چیه جواد جون من شناخت چندانی نسبت به بازیکن های جزیره غیر از بازیکن های 3-4 تیم همیشه بالا نشین ندارم...مثلا الان مجبور شدم 2 تا بازیکن از نیوکاسل و 3 تا هم از تاتنهام بخرم که واقعا شناخت خاصی روشون ندارم...فقط به اون اندازه که پولم میرسید مثلا بیشترین امتیاز رو داشتن...

TS امتیازه دیگه؟ این امتیاز بر چه مبنایی داده شده؟ فصل قبل؟

بعد اونایی که زرد و قرمز خوردن یعنی احتمال بازی کردنشون کمه؟ مصدومن؟

:دی

100 میلیون کم بود :دی 150 تا میدادن کهکشانی می بستم :دی

///

یعنی الان مثلا من باید ببینم کدوم بازیکنی که انتخاب کردم....برم نگاه کنم عملکردش رو در بازی های لیگ جزیره بعد اگه ضعیف بود ترانسفرش کنم به جاش یه بازیکن دیگه بیارم؟

کجا میشه عملکرد بازیکن های خودمون رو دید؟

و کجا میشه عملکرد بقیه بازیکن های تیم های دیگه رو هر هفته مشاهده کرد؟

Last edited:
بالا