• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Fantasy Premier League 2013-2014

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
Gameweek transfers منظورته؟ امکان نداره!!!
/

خیلی جالبه!!!
گل آگرو که از روی نقطه پنالتی زد رو قبول نکردن!!! چون خورد به تیرک و در برگشت خورد به سر هاوارد و رفت تو گل زدن Penalty Miss و 2 امتیاز منفی برای آگرو نوشتن!!! همین عمل FA باعث شده که بازی هد تو هد بازنده بشم! ما فردا با FA مکاتبه خواهیم داشت تا حقمان را پس بگیریم!
این دو هفته من تیمم خیلی بهتر شد. این آخرین فرصت سولدادو بود. دیگه عمرا بازیش بدم

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
1- این هفته اخرین فرصت بازیکن های منچستر در ترکیب تیم ما هست ز هفته بعد دیگه خبری نیست
2- من در همینجا از همه طرفداران و دوستداران تاتنهام عذر میخوام و مسئولیت این باخت رو میپذیرم .تو این همه بازی دو گل خورده بودن ما رفتیم 3 بازیکن ازشون اوردیم تو تیم خودمون کلا ترکیدن 3 گل از وستهام خوردن
3-طرفدارای ارسنال و چلسی حواسشون و جمع کنن هفته اینده از هر تیم 3 بازیکن میگیرم:D مگه اینکه یجوری دم بنده رو ببینین :D.جهت گرفتم شماره حساب پ خ بدین :cool:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
۸ بازی به سولدادو اعتماد کردم. یک گل تو جریان بازی نزد. تا انداختمش بیرون گل زد :|

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk now Free
به صبرت باید بونوس داد! :دی
/
درود بر شرف بچه ها! با همین فرمون بریم نیم فصل قهرمانی مسجل است! :دی

افشین! به ما نمی خوری! :دی

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
یکشنبه بازیه تموم شداومدیم یه نگاه انداختیم امتیازو دیدیم و رفتیم الان باز نگاه کردم دیدم بیشتر شده نگو یه شلغم تو تیم داشتم به اسم سیدول تو تیم فولام که گل زده 9 امتیاز گرفته رکورد زده.الانیکساعته درگیرم با خودم که من این بازیکن ها رو از کجا اوردمگذاشتم تو تیم اینو پارکر و مور رو یارو یک ثانیه هم بازی نکرده واسه دوای درد:D

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
سلام

جریان این بونوس ها چیه به بعضی بازیکنا میده ؟
3 بازیکن برتر هر مسابقه را EA اعلام می کنه! به ترتیب 3،2،1 امتیاز به هر بازیکن تعلق می گیره!
ربطی هم به تیم هفته نداره! :دی

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
چرا؟
ما که دیدیم این فن پرسی مصدومه گذاشتیمش بیرون گل زد عصبانی شدم اومدم دیدم یادم رفته اون دکمه تایید روبزنم تو ترکیب مونده:D

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
بعد از هفته ها بیایم اینجا یه احوالی بگیریم
من که حرفه ای نیستم ولی باور کنید این که rms آخر جدول باشه برام عجیبه!
این هفته خیلی خوب بود، سوارز تنهایی 38 امتیاز گرفت، کاپیتان هم که بود دیگه بدتر!
امروز سیتی و چلسی بازی دارن و من هم از هرکدوم دو تا بازیکن دارم...فکر کنم راحت به 90 برسم اگر این مورینیو دوباره مسخره بازی درنیاره

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
rms فکر کنم دیر شروع کرد و یبار کل بازکن های تیمش رو تغییر داد و کلی منفی خورد والا از تیم زاغارت ما باید بالاتر میبود طبق امتیازاتش. منتها چون من خودم در حد فرگوسن هستم میدونم که میتونم از این بازیکن ها بازی بگیرم:D

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
سقوط ماهم در جدول همچنان ادامه داره:D
این استوریچ رو چقدر گرون کردن چه خبره مگه :blink:

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
الان یکی رو چک کردم خط حمله اش اینطوری بود:
ژیرود، سوارز، استوریج
واقعا چطوری تونستی؟ :))

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
من میدونم این مورینیو امروز جفت بازیکنهای منو میذاره رو نیمکت!
شانس که نداریم به خدا!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
آقا داستان چیه، ارزش تیم من شده 105.5 میلیون. دوستان عزیز کسی هست رکورد بنده رو شکسته باشه :D

بالا