• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Fantasy Serie A 2013-2014

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

همانطوری که با تاپیک Fantasy Premier League (که امیر جان هر سال زحمت برگزاریش رو می کشه) آشنایی دارید , ایتالیا هم مانند لیگ اینگلیس دست به برگزاری این مسابقات جالب زده و من این تاپیک را به پیشنهاد داداش امیر برای دوستانی که می خواهند در این مسابقات شرکت کنند زدم تا در کنار یک دیگر لیگ پر هیجان سری آ رو دنبال کنیم و با مدیریت تیم خود در این مسابقات کمی هم با بازیکن های سری آ بیشتر آشنا بشیم :happy:

اما برای شروع اول به این لینک بروید و ثبت نام کنید ( SIGN UP FOR YOUR FREE ACCOUNT ) , بعد برایتان یک ایمیل فرستاده می شود که شما می تونید با آن ایمیل اکانتتون رو فعال کنید و مستقیم وارد اکانتتون بشید :blush:

در این قسمت هم که دیگه نیاز به راهنمایی نیست و باید بازیکن های خود رو انتخاب کنید ( شما در بانک 120.0m برای نقل و انتقالات موجودی دارید :D ) که البته باید 18 بازیکن خریداری کنید :دی
فقط به خاطر نداشتن پیشینه بازیکن ها انتخاب بازیکن سخت هستش !

و اما لیگ ها :

PT.png

لیگ ها هم دقیقا مثل فانتزی اینگلیس برگزار می شه و در هر دو لیگ ثبت نام کنید و لیگ H2H هم بعد از سوت شروع مسابقات بسته می شه پس در ثبت نام در این لیگ هم کوتاهی نکنید تا کنار هم دیگه روزهای خوبی رو پشت سر بگذایم :cool:

بازهم اگر سوالی بود من و دوستان در پاسخ گویی در خدمتیم :happy:

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
با اینکه انگشت کوچیکه لیگ انگلیس هم نیست و خیلی سایتش در پیت بود:D ثبت نام کردیم

Reds United FC

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

یه نگاهی به تیم هاتون بندازید که تاریخ شروع بازی ها ( Saturday, August 24, 2013 ) نزدیکه و هیچ اطلاعی از پیشینه این سایت در دسترس نیست :D

دوستانی هم که قصد ثبت نام دارند عجله کنند تا لیگ جذاب و رقابتی H2H رو که در شروع مسابقات قفل می شود رو از دست ندهند :)

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خب گویا امروز بازی ها شروع میشه! :cool:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

به تیمتون سر می زنید ؟ فعلا که حسام با قدرت تمام در لیگ های فانتزی داره می تازه :D

لیگ

Untitled.jpg

لیگ H2H

U4ntitled.jpg

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
من جمعه به تیم سر زدم و خواستم یه ترانسفر بکنم ولی سایتش خیلی ضد حاله! گفتم همین خوبه راضیم! :دی
کلا یه ترانسفر می طلبه اگر حسش باشه! :دی

ضمنا نفر دوم بین تمام شرکت کننده ها یه ایرانیه!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
... و ما همچنان در صدر جدول هستیم !
فکر میکنم از هفته اول تا حالا فقط یک ترنسفر انجام دادم، سایتش اگر کمی بهتر بود واقعا عالی میشد !

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
... و ما همچنان در صدر جدول هستیم !
فکر میکنم از هفته اول تا حالا فقط یک ترنسفر انجام دادم، سایتش اگر کمی بهتر بود واقعا عالی میشد !
ما به خاطر همین سایت مزخرف بی ریختش اصن ترانسفر انجام ندادیم! یه بار همت کردم که دستی به سر و روی تیم بکشم ولی وقتی سایت رو دیدم دوباره پشیمون شدم! الان الشراوی فک کنم کلا یه بازی انجام داده! ناپولی هم که به همشیک و هیگواین استراحت داد! نمی دونم اتو تعویض داره یا نه!
ولی اگر بچه ها با همین فرمون برن ایشاالله میریم برای قهرمانی! :دی

بالا