آژانس هواپیمایی
pop up

FarsiStyle مشکل گشای فارسی در Flash

شروع موضوع توسط UnknownUser ‏1 نوامبر 2007 در انجمن 3D و فلش و انیمیشن

  1. UnknownUser

    UnknownUser کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    5
    تشکر شده:
    0
    سلام خدمت همه ی دوستان !

    همون طور که می دونید فلش در نمایش متن های RTL ( راست به چپ ) مشکل داره و امکان این نیست که یه نوشته رو به صورت Dynamic در فلش Load کرد و نمایش داد .
    این باعث شده که مشکلات زیادی برای طراحان فلش در ایران پیش بیاد
    همون طور که می دونیم برای این مشکل راه حل هایی ارائه شده که هر کدوم از این راه حل ها هم نقاط قوت داشته اند هم نقاط ضعف اما یک نمونه کامل نبوده اند.

    FarsiStyle با هدف حل این مشکل ساخته شده و در ساختش سعی شده کامل ترین باشه .

    مدت زمان انجام این پروژه 2 ماه بوده که شامل ساخت class ها و مثال ها و سایت بوده .
    FarsiStyle توسط من (UnknownUser ) و با همکاری hobab ساخته شده و جا داره که از ایشون کمال تشکر رو داشته باشم .

    امکانات FarsiStyle به شرح زیره :
    1- نمایش متن های فارسی همراه با انگلیسی .
    2- استفاده از فونت هایی مانند : tahoma , yekan,zar ,homa,tarfic و ... ( 22 عدد فونت که با class ارئه شده )
    3- نمایش متن های طولانی بدون اینکه در نمایش swf خللی ایجاد بشه .
    4- قابلیت justify کردن متن ( تمام سطر ها در یک طول قرار گیرند ، که این باعث می شه نمایش متن در text field به طور استاندارد باشه )
    5 - RTL کردن متن های کوتاه با سرعت بالا
    6 - قابلیت ساختن progress bar برای مدت زمان RTL شدن متن های طولانی .
    7- select شدن متن به طور صحیح در text field
    8- امکان کپی کردن از متن به طور صحیح .

    شما می تونید با نصب این class بر روی flash خود از این امکانات استفاده کنید .

    برای نحوه ی استفاده از این class شما می تونید به sample ها و راهنمایی هایی که در سایت و پنل help گذاشته شده اند مراجعه کنید .

    برای دریافت این class و فونت ها و ..به سایتwww.FarsiStyle.com مراجعه کنید.

    برای دیدن یه نمونه از کار های این کلاس شما می تونید صفحه ی اول همین سایت رو ببینین این نوشته به صورت dynamic خوانده شده و با فونت yekan به صورت justify شده نمایش داده شده .

    هدف ما از ساخت این کلاس رفع این مشکل بوده و استفاده از این class کاملا رایگان است . !

    در صورتی که در class به مشکلی بر خوردید اون رو به ما اطلاع بدید تا ما آن را رفع کنیم .

    در آخر از تمام دوستانی که ما را در این راه یاری کردند کمال تشکر را دارم .

    با تشکر از تمام شما دوستان : UnknownUser
     
  2. HamedVahedi

    HamedVahedi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2006
    نوشته ها:
    17
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    بايد چيز جالبي باشه. البته اكثر فلاش كارا شگردهاي خاص خودشون رو دارند.
    من به عنوان يك فلاش كار كوچولو ازتون تشكر مي كنم
     
  3. pool

    pool Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 می 2006
    نوشته ها:
    2,165
    تشکر شده:
    574
    دستتون درد نکنه سایتتون و class توی flashkit.com حتما معرفی کنید. فرم تماس با ما رو هم درست کنید فارسی ساپورت نمیکنه.
     
  4. UnknownUser

    UnknownUser کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    5
    تشکر شده:
    0
    سلامی دوباره !
    ممنون بابت تمام نظراتی که دادین !

    همون طوری که قبلا گفته بودیم ما با ارائه ی farsistyle سعی داریم کامل ترین و بهتر راه حل رو به شما دوستان معرفی کنیم !
    بنا به همین گفه بعد از ارائه ی farsistyle تصمیم گرفتیم تا مشکلاتی رو که داشته رو حل کنیم و برای شما نسخه ای کامل تری رو بسازیم بنا به همین تصمیم ورژن جدیدی از farsistyle رو ارائه دادیم که شما می تونید اون رو از سایت در یافت کنید اما تفاوت هایی که با نسخه ی اول داره »

    1- مهم ترین تفاوت قابلیت استفاده در ActionScript 3 هست به پیشنهاد چندی از دوستان تصمیم به اضافه کردن این امکان کردیم لازم به گفتن این نکته هست که در برای ActionScript 3 هیچ گونه مکاناتی کم نشده یعنی شما می تونید از قابلیت justify و setCopy استفاده کنید .

    2- استفاده از فونت های unicode علاوه بر فونت ها اختصاصی farsistyle که به شما این امکان رو میده که بدون embed کردن فونت ( که باعث زیاد شدن حجم فایل می شد ) نوشته های خوتون رو نمایش بدین البته باید یه نکته رو بگم تو این مورد شما دیگه نمی تونید از قابلیت justify و setCopy استفاده کنید
    برای استفاده از این قابلیت ما یک پارامتر دیگری به متد های convert و setText اضافه کردیم که اگر این پارامتر را برابر true قرار بدین نوشته ی شما برای فونت های RTL unicode می شه مثال :
    PHP:
    myFarsiStyle.setText(Text,95,100,true)// RTL for Unicode
    //ya
    myFarsiStyle.convert(Text,92,true)// RTL for Unicode
    3- رفع تعدادی از مشکل ها در RTL کردن .

    4- برای نصب دیگه لازم به کپی کردن فونت ها و برنامه ی Extension Manager نیست برای نصب setup ساخته شده .

    اگر مشکلی یا سوالی یا نظری یا هر چیزه دیگه ای !! .. بود تو همین topic مطرح کنید .

    با تشکر
     
  5. sasan_blue

    sasan_blue Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    686
    تشکر شده:
    29
    محل سکونت:
    Teh
    واسه ما مبتدی ها آموزشی چیزی ندارید.
    اگر بخوام یه متن عادی رو یه صفحه ی نگی بنویسم(مثلا) چیکا کنم؟
     
  6. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    178
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    ای ول ، کار خیلی خوب و پر زحمتی رو انجام دادید. استفاده از این کلاس ها می تونه مشکل خیلی ها رو حل کنه و به تبع

    هم حجم فایل های فلش فارسی رو خیلی کمتر و کیفیت اونا رو بالا میبره.

    دستتون درد نکنه و خسته نباشید. :D
     
  7. boxilink
  8. UnknownUser

    UnknownUser کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    5
    تشکر شده:
    0
    در سایت تعدادی sample هست
     
  9. Ali1441

    Ali1441 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2006
    نوشته ها:
    155
    تشکر شده:
    0
    من با FLASH CS3 كار ميكنم . چه جوري ميتونم ازش استفاده كنم . چون مراحلي كه گفته شده بود رو انجام دادم ولي تو برنامه چيزي نيومد .
    ضمنا آيا برنامه امكان استفاده از همه فونتهاي يونيكد رو داره كه بشه متن رو justify كرد؟ ( Embed شدن فونت هم خيلي برام مهم نيست )
     
  10. UnknownUser

    UnknownUser کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    5
    تشکر شده:
    0
    سلام برای اینکه کسی که as3 کار می کنه انقدر باید اطلاعات داشته باشه که با یه sample کارش راه بیوفته
    اما در مورد justify همون طور که گفتم برای فونت های unicode این امکان وجود نداره باید فونت embed شه