• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

fedora core6 asus dsl am602 modem

faraz-hacker

Registered User
لایک‌ها
1
سلام.مfedora core6. را نصب کردم.مودم من asus am602 است و هم به صورت usb و هم به صورت ethernal نصب کردم. (usbبرای win وeternal برای fedora )ولی اصلا به 192.168.1.1 وصل نمیشه نه تو xp و نه تو fedora با اینکه توxp به اینترنت وصل میشم. لطفا کمکم کنید.
i set the ip and gataw and.......true

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
دوست گرامی

با توجه به اینکه این فروم ، فارسی زبان است لطف فرمایید و در ان فارسی تایپ کنید. در صورت نداشتن کیبورد فارسی ، میتوانید از برنامه های مبدل فینگلیسی به فارسی استفاده فرمایید

در خصوص سوال شما ، آیا شما از طریق پورت یو اس بی این روتر را به کامپیوتر متصل کرده اید یا از طریق اترنت؟

بنده این مودم را از طریق یو اس بی به کامپیوترم متصل کرده ام (البته با open suse) و هیچ مشکلی با آن ندارم

faraz-hacker

Registered User
لایک‌ها
1
سلام اقای شیرازی تو این 4 سالی که اینجا عضو بودم فهمیدم اینجا باید فارسی تایپ کرد ولی اینبار یه مشکل داشتم به هر صورت عذر می خوام.برای من ... یعنی برای win اترنال و برای fedora اترنال . من مشکل صلیم اینهکه اصلیم اینه که اصلا نمیتونم به 192.168.1.1 وصل بشم هم تو وین هم تو فدورا اگه میشه کمکم کنید.ممنون
pedaram dar omad ta ba online key board type kardam.

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
ممنون از توجهتان

آیا اصلا میتوانید 192.168.1.1 را ping کنید ؟

در ویندوز ، که میتواند به قمست network connections در کنترل پنل بروید و ببینید که آیا اصلا روتز شما شناخته شده است یا نه.

بنده با فدورا کور کار نکرده ام و از آن اطلاعی ندارم

پیروز باشید

faraz-hacker

Registered User
لایک‌ها
1
م.من تازه با لینوکس کار میکنم این مراحل را طی میکن
1 network
add new
ethernet or usb (har 2 ra emtehan kardam)
set ip and ......
active
من نمیوتونم به اینترنت وصل شم حتی به 192.168.1.1 درxp هم همینطور .مشکل جدیدم اینه که تو xpهم adslرفته و وصل نمیشه.وقتی ip را وارد میکنم میگه tv/video connection داره ip استفاره میکنه و همینطور الان برای من local area network 6 را نشون میده با اینکه چیز دیگ ای نیست.
فعلا لطف کنید درباره xp راهنمایی کنید

بالا