آژانس هواپیماییexchanging

findدستور

شروع موضوع توسط Masoud.Amsh ‏2 فوریه 2006 در انجمن Visual Basic 6

  1. Masoud.Amsh

    Masoud.Amsh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    44
    تشکر شده:
    0
    بچه سلام لطفا خيلي زود و كامل جوابمو بدين چون خيلي عجله دارم .ممنون
    من در حال حاضر برنامه اي مينويسم در مورد ماملات ملكي.
    من براي اينكه كاربر بتونه داده ها رو ثبت . بازخوني بكند از طريق منوي Add-Ins و Visual Data Manager و بعد در پنجره VisData از طريق منوي File-New-Microsoft Access-Version7.0 MDB يك پايگاه داده ها درست كردم و فرم رو ساختم:cool: تمام گزينه ها فعال و كار مي كنند ولي گزينه Find كه اصلا در فروم وجود ندارد مشكلي برايم به وجود آورده. و آن اين است: من خودم يك Command درست كردم براي Find ولي در كد نويسي مشكل پيدا كردم .
    از شما دوستان عزيز خواهش ميكنم كه كد را كامل برايم با توضيح بگوييد .
    لطفا سريع و خيلي خيلي كامل و درست .(كد)
    خيلي ممنون.​
     
  2. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    ببين كد رو خودت بايد بنويسي اما ما ميتونيم بهت ايده بديم
    کد:
        Set rs = New Recordset
        Sql = "select * from tblBazar where ("
        Sql = Sql & " Fname like '%" & SearchBox & "%' or Lname like '%" & SearchBox & " %' )"
        Sql = Sql & " order by Lname"
        rs.Open Sql, Db1
        listPer.ListItems.Clear
        Do While Not rs.EOF
            Set lst = listPer.ListItems.Add(, , rs("id"), 0)
            lst.SubItems(1) = rs("id")
            lst.SubItems(2) = rs("Fname") & " " & rs("Lname")
            rs.MoveNext
        Loop
    
     
  3. m3hrz4d

    m3hrz4d Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    620
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    اصفهان
    آقا اين كدت SQL Injection Bug داره :D شوخي كردم دمت گرم همه پست ها رو تركوندي;)
     
  4. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    خواهش ميكنم :D