• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Free NTTacPlus Kill Command for RRAS

Sign:Protected

Registered User
لایک‌ها
0
من يه برنامه ننوشتم! ولي اسمشو گذاشتم dcplus . اين برنامه ميتونه كاربراي RRAS رو DC كنه. مناسب براي كساني هست كه RAS و NTTacPlus رو روي يه كامپيوتر دارن.
طريقه استفاده: فايل رو توي دايركتوري external در مسير نصب شده NTTacPlus كپي بگيريد و بعدش توي Options تب Kill بايد داشته باشين:

default=".\external\dcplus $username"​

اگه كسي اين برنامه رو لازم داره ايميل خودشو بنويسه تا براش بفرستم . البته با اجازه خانم نصيري.

====================================
ويرايش در تاريخ: 17-3-1384

از آدرس زير فايل را دريافت كنيد:
http://forum.persiannetworks.com/showthread.php?t=8879

اين برنامه ديگر از طريق ايميل ارسال نخواهد شد.

aryagohar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزيزم اگه مشكل نيست من مي خوام. البته من خودم دارم از Tacras استفاده مي كنم. فقط مي خوام تست بگيرم. مرسي. حالا ايميل بده ما درخواست بديم

boshehry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام Sign:protected
اگه لطف كني برام بفرستي ممنمونم

ايميل من اين پايينه .
[email protected]

boshehry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا دمت گرم كار ميكنه

ببينم اگه بخواهيم از طريق telnet كه وصل ميشيم اين دستور رو اجرا كنيم امكانپذيره يا نه

در ثاني اين لطفي كه كردي محدوديت ذاره يا رايگانه ببين اگه هزينه داره بگو در خدمتيم

بازم ممنون

aryagohar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مهدي جون دستت درد نكنه. مرسي كه برام فرستادي. مي گم اگه Nttac و Rras رو 2 تا كامپيوتر بود چي ؟ كار نمي كنه

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از boshehry :
بابا دمت گرم كار ميكنه

ببينم اگه بخواهيم از طريق telnet كه وصل ميشيم اين دستور رو اجرا كنيم امكانپذيره يا نه

در ثاني اين لطفي كه كردي محدوديت ذاره يا رايگانه ببين اگه هزينه داره بگو در خدمتيم

بازم ممنون

محدوديت نداره و رايگانه. فقط اجازه توزيع اون رو نداريد. يعني نبايد كپي اون رو به ديگران بدين. هر كي لازم داره همين جا ايميل بده، براش فرستاده ميشه. اينطوري دست كم يه آماري گرفته ميشه.

اين برنامه از طريق Kill line كنسول، خود NTTac در صورت اتمام اعتبار كاربر و يا اجراي مستقيم روي RAS كار ميكنه. حالا اگه شما مي توني از طريق Telnet روي RAS اون رو اجرا كني كار ميكنه.

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از aryagohar :
مهدي جون دستت درد نكنه. مرسي كه برام فرستادي. مي گم اگه Nttac و Rras رو 2 تا كامپيوتر بود چي ؟ كار نمي كنه

نه كار نميكنه. براي اين كار بايد يه برنامه ديگه بصورت دو قسمتي نوشته بشه. يه قسمت روي كامپيوتر NTTac باشه و قسمت ديگه بصورت سرويس روي تمام RAS ها اجرا بشه.

a1276sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Sign:Protected :
من يه برنامه ننوشتم! ولي اسمشو گذاشتم dcplus . اين برنامه ميتونه كاربراي RRAS رو DC كنه. مناسب براي كساني هست كه RAS و NTTacPlus رو روي يه كامپيوتر دارن.
طريقه استفاده: فايل رو توي دايركتوري external در مسير نصب شده NTTacPlus كپي بگيريد و بعدش توي Options تب Kill بايد داشته باشين:

default=".\external\dcplus $username"​

اگه كسي اين برنامه رو لازم داره ايميل خودشو بنويسه تا براش بفرستم . البته با اجازه خانم نصيري.
واسه منم بي زحمت لطف كن بفرست.
[email protected]

amin.z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشكر از زحمتي كه براي نوشتن اين برنامه كشيدي.لطفا اگر ممكنه اين برنامه رو براي من هم بفرست.ممنون
[email protected]

Arvand

Registered User
لایک‌ها
0
اگر محبت كنيد و براي من هم بفرستيد ممنون مي شم . :)
[email protected]

aryagohar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يالا آقا حسام گل. نبيدي.
كارت راه افتاد عزيز.

RTC

Registered User
لایک‌ها
0
اگر داريد براي من هم بفرستيد!

hessamsh

Registered User
لایک‌ها
0
چاكرم رضا جان .
بابا اگر قرار بود كار ما راه بيفته كه اوضاع دنيا بهتر از اين حرفها بود . يك كمش راه افتاده يه كم ديگه هم تا هفته ديگه درست ميشه و كلك كار كنده ميشه .

بالا