سایت ساز وبزیخرید بک لینک

frontpage server extension

شروع موضوع توسط mrad_1982 ‏8 آپریل 2004 در انجمن شبکه

  1. mrad_1982

    mrad_1982 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    27
    تشکر شده:
    0
    آقا اگه frontpage server extension رو روی وب سرور نصب کنیم به نظرتون امنیت وب سرور پایین میاد؟
    در این صورت چه کار باید کرد؟

    مرسی
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. a_arabbeigi

    a_arabbeigi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 فوریه 2004
    نوشته ها:
    125
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Esfahan
    آخرين Patch هاي ميكروسافت رو نصب كن فكر نكنم مشكلي داشته باشه.
     
  4. highimagination

    highimagination کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2004
    نوشته ها:
    51
    تشکر شده:
    0
    ضمنا FPE 2002 رو برو از سايت مايكروسافت dl كن و نصب كن اون خيلي بهتره
     
  5. sdsl

    sdsl کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    251
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran-Tehran
    ميشه لينك بديد كه اين FPE رو از كجاي سايت مايكروسافت ميشه دانلود كرد؟

    تا جايي كه خبر داشتم اجازه دانلود ندارين!!

    به قول آقاي عرب بيگي بعد از نصب حتما اون رو به روز نگه داريد!! تويه Configure هم دقت لازم رو به كار ببريد.

    اگر كسي تونست اون رو راه بندازه روي 2000 مراحل كار رو بگه خيلي خوب هست!!

    موفق باشيد
     
  6. highimagination

    highimagination کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2004
    نوشته ها:
    51
    تشکر شده:
    0
  7. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    به به! عالی!
    نصبش به دقت کافی نياز داره. چون با يک اشتباه کوچک، امنيت وب سرور رو به خطر ميندازه.
    من تو خيلی از Web Server ها که Frontpage Extention روش فعال شده مشکلات امنيتی ديدم.
     
  8. mrad_1982

    mrad_1982 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    27
    تشکر شده:
    0
    كوروش جان يه مقدار بيشتر توضيح بده :)
     
  9. highimagination

    highimagination کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2004
    نوشته ها:
    51
    تشکر شده:
    0
    آره ...من نصب IIS Lockdown رو با گزينه FPE بعدش توصيه مي كنم
     
  10. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    در موردش کمی جستجو کن. اطلاعات زيادی کسب ميکنی.
     
  11. mrad_1982

    mrad_1982 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    27
    تشکر شده:
    0
    آقا كوروش

    چند تا از اين مشكلات امنيتي كه با نصب غير صحيح fpse2002 بوجود مياد رو ميتوني بگي؟

    با تشكر
     
  12. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    شايع ترين مشکلی که معمولا ديده ميشه، تنظيم نکردن دقيق و صحيح Permission ها است.
    به همه دوستانی که به اين بحث علاقه دارن توصيه ميکنم اين مقاله رو با دقت بخونن.
    http://www.rtr.com/fpsupport/SERK/security.htm
     
  13. mrad_1982

    mrad_1982 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    27
    تشکر شده:
    0
    آقا به نظرتون چه جوري ميشه از يوزرهايي كه توسط frontpage server extensions به وجود مياد copy گرفت تا در صورت تعويض webserver اونهارو دوباره ايجاد نكنيم؟

    ممنونم از راهنمايياتون
     
  14. mrad_1982

    mrad_1982 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    27
    تشکر شده:
    0
    كسي نظر خاصي نداره؟؟؟
     
  15. als_1360

    als_1360 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2003
    نوشته ها:
    446
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام آقا اول بگيد اين برنامه چكار مي كنه تا توضيح بديم
     
  16. mrad_1982

    mrad_1982 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    27
    تشکر شده:
    0
    اين برنامه در حقيقت امكان publish كردن صفحاتweb بر روي webserver رو ميده.
     
  17. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    از User ها که نميشه کپی گرفت. ميتونی يه Windows ديگه بگذاری و User ها رو به اون منتقل کنی و بعدا دوباره روی وب سرورت منتقل کنی.
     
  18. mrad_1982

    mrad_1982 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    27
    تشکر شده:
    0
    والله آقا كوروش خيلي با win2000 ور رفتم اما طريقه انتقال دادن يوزرها رو پيدا نكردم :(
     
  19. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    توی NT!
    سرور اصلی رو ميکنی PDC و سرور دوم رو ميکنی BDC و وارد دومين اش ميکنی و ميگذاری SAM اش رو Sync کنه.
    توی 2000 هم همينه فقط اسم هاش عوض شده . . .
     
خرید و فروش ارزهای الکترونیکیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی عسل طبیعی و گرده گل ایرانی